Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam go odbicccc

Odeszlam od exa. Teraz chce do niego wrocic ale on ma dziewczyne

Polecane posty

Gość jak mam go odbicccc

1,5 roku temu odeszlam od niego do innego. Nasz zwiazek trwal 5 lat, pod koniec bylo zle, zaimponowal mi inny facet . Z tym nowym nie udalo mi sie, zrozumialam ze kocham tylko exa i mocno zaluje ale on od roku jest w zwiazku z inna dziewczyna. Zadzwonilam do niego i poprosilam o spotkanie.1 raz sie nie zgodzil, 2 raz sie zgodzil i jutro mamy sie spotkac. Widocznie nie zalezy mu na nowej kobiecie:) Co mam zrobic aby go odzyskac? Jak go odbic tamtej?

Gość i dobrze ci tak powodzenia
w doroslosci. kolejna sie znalazla.

Gość jak mam go odbicccc
porady prosze:)

Gość nie rob sobie nadziei
ja bym cie kopnal w dupe za to, ze spierdolilas jak gowniara, zamiast rozwiazac problemy i prztrwac kryzys. ale wy jestescie tchorzami. wolicie sobie pocieszyciela znalezc, przyjaciela, a potem jak wam opadna emocje, to chcecie wracac. a nie lepiej poczekac i razem prztrwac trudne chwile?:O zenada.

Gość oto głos narodu
raczej chce ci pokazać jak bardzo jest szczęśliwy i jak bardzo ma cie w dupie. czekał na to 1,5 roku żebyś się płaszczyła 🖐️

Gość jak mam go odbicccc
ok zrozumialam swoje bledy a teraz chce go odzyskac:) tylko jak?

Gość co to znaczy ODBIC
tobie sie nie udalo z nowym to wracasz? a skad wiesz, ze on nie chce tej nowej? pewnie ja tez oklamuje, ze idzie na piwo z kolezanka, a z toba sie spotka. spoko. i ty proszisz o RADY? jasne. babom wolno odbijac, bawic sie facetami i wogole, a jak facet ma problem miloscny, to jest draniem, bo wykorzystuje,

Gość jak mam go odbicccc
na pewno jej nie kocha! przezyl nasze rozstanie a i skoro zgodzil sie na spotkanie to mam szanse

Gość a skad wiesz ze nie kocha
powiedzial ci to? spotkanie to nie wszystko, nie napalaj sie.

Gość jak mam go odbicccc
no wlasnie, to ze ja okalmie i spotka sie ze mna to znaczy ze mnie kocha:) porady prosze:)

Gość jak mam go odbicccc
jakaby ja kochal to by nie zgodzil sie na zadne spotkanie!

Gość sdcsD
haha tak sobie wmawiaj :) ja rucha az mu sie tyłek trzesie, ty co najwyzej mozesz sie z nim kawy napic, a on na pewno ci opowie ze kocha swoja obecna i mozesz isc sie jebac :) sie podnieciła idiotka tym lepiej, tym gwałtowniejszy bedzie upadek po spotkaniu :)

Gość jak mam go odbicccc
po 1 ze mna byl 5 lat, z nia tylko rok po 2 bylismy zareczeni:) po 3 bardzo przezyl rozstanie i wiem ze z nia jest aby zagluszyc samotnosc Jutro ubiore sukienke ktora tak bardzo lubil....

Gość hahahahaha boskie to bylo
" jak mam go odbicccc jakaby ja kochal to by nie zgodzil sie na zadne spotkanie! " O KUURWA! to dopiero slowa gowniary:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahaha, ZAJEBISTY ARGUMENT! a co to on na smyczy jest???? moze przyjsc i ci powiedziec w oczy, zebys sie odwalila. ale ty dzieckiem jestes:D:D:D:D::D:D:D:D wspolczuje mu juz teraz....

Gość wow 5 lat a ile ty masz autork

Gość sdcsD
sie zdziwisz, jak facet mial na tyle jaja zeby sie zwiazac na nowo to ci jeszcze pokaze gdzie jest miejsce takiej szmaty co chce odbijac i skacze z kwiatka na kwiatek

Gość jak mam go odbicccc
nie jestem idiotka, bardzo go kocham i wiem ze on mnie kocha!!!! Z tamta jest dopiero rok czasu i jak od niej odejdzie, na pewno ona sobie kogos znajdzie. Ladna jest, zgrabna wiec bez problemu!!!

Gość jesli wroci do ciebie to jest
gnojem, ktory rozkochal pewnie nastepna dziewczyne. spoko. pelno takich jak ty na kafeterii... bo Ty nie masz faceta, to teraz chcesz odbic. spoko:D:D:D:D:D:D:D:D a masz w dupie jego zycie i sie wpieprzasz na chama! typowe dla niedojrzalych. a te 3 punkty to sobie wsadz. ludzie nie takie rzczy mieli w polanach i im nie wyszlo, a ty sie podniecasz byle czym:D

Gość jak mam go odbicccc
Jestescie durni!!! Ja mysle tez o tej jego dziewczynie!!! Robie jej wielka przysluge! ma ona szanse ulozyc sobie zycie na nowo! Po co ma byc z nim skoro on jej nie kocha? Ma szanse poznac faceta ktory naprawde ja pokocha a nie byc z facetem ktory mysli o mnie!!! jak dzwonilam do niego to byl wyraznie wzruszony!!!!

Powiem Ci,ze bedzie trudno, ja mam taka sama sytuacje, tylko tyle ze ten moj eks najpierw nawet ze mna rozmawial, czasem sie spotykal,a teraz nie odywa sie i nie wiem dlaczego, nie odpisuje nie oddzwania. ciezko bedzie go odbic, jesli bedziesz za nim latac to on raczej nie bedzie chcial. musisz mu przypominac o wspanialych chwilach, albo sprawic zeby ta laska od niego odeszla, ale to raczej chamskie itrudne, znam ten bol... opowiesz jak bylo?

Gość jak mam go odbicccc
dlaczego gnojem? wlasnie bedzie facetem z klasa...bo moglby ja oszukiwac, zalozyc z nia rodzine a tak bedzie fair wobec niej watpie aby ona po roku czasu az tak bardzo go pokochala!!!!

Gość ty jej robisz przysluge
ty pieprzona egoistko..... boze, jestes tak tepa, ze szok. pewnie blondynka z tipsami i dyskoteka. ile masz lat dziewczynko?

Gość jak mam go odbicccc
ksiezniczka-dzieki za zrozumienie!!!! a twoj ex tez jest teraz z kims? ile czasu z nim bylas?

Gość obejrzyjcie to
ALE SIE DAJECIE NABIERAC, TO PROWOKACJA

Gość ide stad bo rzygac sie chce
"musisz mu przypominac o wspanialych chwilach, albo sprawic zeby ta laska od niego odeszla," kolejna kretynka. dostalas rade - WPIEPRZAJ SIE KOMUS W ZYCIE, ROZWAL COS!!! brawo dla was obu......:O

Gość Anq25
bez względu na to co będzie dalej przegrałaś.... Jak oszukuje tą dziewczynę i spotka się z Tobą to jest dupkiem...bo rok to już trochę czasu i raczej jest zaangażowany ten związek...i skoro po rocznym spotykaniu się z kimś idzie na spotkanie z Tobą to coś jest z nim nie tak i kiedyś Ciebie może oszukać.... Jak powie tej dziewczynie, że idzie się z Tobą spotkać to są dwa wyjścia: -chce się z Tobą spotkać i się zjedziecie...i będzie Ci do końca życia to wypominał i będziesz na jego łasce... - chce Ci powiedzieć, że jest w nowym związku i masz mu dać spokój

Gość jak mam go odbicccc
Zadna prowokacja! Aha takich tematow jest duzo na kafe tylko moj jest prowokacja tak? To ze chce wrocic do ex faceta to prowokacja? Tak chce bo go kocham