Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurzawka na forum

WRÓZBY TAROT KTO SIE ZZNA NA TYM?

Polecane posty

Gość kurzawka na forum

MAM pytanie do osob ktore sie znaja na wrozeniu. Czy jesli wyszło mi ze to juz definitywny koniec zwiazku a my oboje sie kochamy i hcdemy byc ze soba to jak to zrozumiec/czy traktowac karty jako ostateczna przepowiednie czy wlaczyc o ten zwiazek?czy jak cos jest w kartach to tak juz musi byc?koniec kropka?nie mamy wpływu na swoje zycie?

Gość pollna
nie wiem, ale jest tu na forum wreozka, jej sie spytaj. podobno kazdy jest kowalem wlasnego losu

Gość nnnnnnnn99999
nikt sie niezna bo to sciema zarabiaja na takich debilach jak wy jak by wrozby dzialaly juz dawno wszytkei wrozki by byly milionerkakmi bo byse pszewidzialy nr LOTTO zal czasem zaluje ze jestem polka ale wieszcie se w co chcecie tracie se na te glupoty jak wroszki ci co duchy znajduja i i jeszcze te ksiedze pfffff normalni faceci a wy im wszystko powiecie ZALL ZALLLL ZALLLLLLLLLL

Gość kurzawka na forum
Bardzo bym chciala zeby to były głupoty ”bardzo.

Gość kurzawka na forum
podnosze prosze jakas wrozke o wypwiedz

Gość Ave Maryja
w boga się wierzy i jemu trzeba zaufać tarot to jest bałwochwalstwo a później ludzie sie dziwią dlaczego im się źle dzieje przecież jesteśmy dobrzy nikomu krzywdy nie robimy to nic złamaliście przykazanie boskie i do puki sie nie wyspowiadacie to nad wami będzie kara boska wisiała