Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellaSACRUM

Dla kobiet zadowolonych wyglądem swoich włosów.

Polecane posty

Mam pytanie. Jak delikatnie oraz naturalnie rozjaśnić włosy? Jeżeli macie jakieś proste sposoby proszę o napisanie. Najlepiej żeby efekt było widać już po pierwszym myciu. Dziękuje .

Gość dziwne bardzo zdecyduj sie
albo chcesz delikatnie i naturalnie albo z efektem natychmiastowym! razem sie nie da! jesli delikatnie to płukanki rumiankowe - ja kiedys miałam taki spray rzojasniający do włosów własnie na bazie rumianku i on fajnie rozjasnił ale z czasem a nie odrazu! a jesli efekt natycmiastowy to szampony rozjaśniające. koniec tematu

Gość kurtka.debenhams
a co ma ci zniszzy losy? rumianek??????? mozesz sobie poprboac alemysle ze to bedzie strata czasu, zwlaszcza teraz w zimie....

Gość ja stosowałam ten spray
bardzo dawno temu i juz nie pamietam jego nazwy, ale on mi rozjaśniał fajnie włosy - stosowałam go tak ze mokre umyte włosy spryskiwałam obfito tym sprayem - zapach był taki jak piwo ale tylko przy aplikacji potem zupełnie niewyczuwalny. ale znalazłam w gooogle cos takiego Joanna Blond Reflex Rozjaśniacz w sprayu - mozliwe ze to obył nawet ten spray tylko w innej butelce .

Gość spróbuj tego
Joanna Blond Reflex Rozjaśniacz

Gość loliSACRUM
gdzie go można kupić

Gość blaire89
up up

Gość Anq25
Ile Ty masz lat? 10-12? Rumianek to zioło...kupisz w aptece i robisz napar i po myciu polewasz nim włosy...ale rumianek wysusza włosy i sprawia, że wyglądają bardziej żółto. W drogeriach są też szampony z rumiankiem dla blondynek. Ale szczerze mówiąc efekt jest znikomy. Włosy możesz też pojaśnić cytryną+solarium. Myjesz włosy a na koniec wcierasz w nie sok z ok. 2 cytryn i jak troszkę podeschną idziesz na solarium. A po powrocie do domu myjesz włosy jeszcze raz i nakładasz odżywkę. Delikatnie pojaśnieją i nabiorą blasku. Ogólnie nie ma czegoś takiego jak rozjaśniane bez niszczenia. Rozjaśnianie polega na degradacji pigmentu więc każde nawet minimalne rozjaśnienie niszczy włosy.

Gość Magda47632
jak któraś z was była jasną blondynką a włosy pociemniały może zadziałać woda utleniona 3% ... przynajmiej u mnie pomaga, mam genetycznie silne i mocne włosy, długie i gęste więc wytrzymują one bez problemu kilkakrotne spryskanie woda utlenioną i wszyscy myślą że mam naturalny blond kolor :classic_cool: