Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonyyy33

Czy ktoras z was miala doklejone rzesy na slubie?

Polecane posty

Gość sonyyy33

paznokci nie robie bo mam swoje ladne i pomaluje tylko bezbarwnym lakierem ale rzesy moze bym dokleila, tylko obawialabym sie caly czas czy mi nie odpadna, prosze o wasze opinie??

Gość jusaa
ja miałam kępki rzes bo swoje mam liche, kosmetyczka zrobiła mi piękny makijaż i wyglądałam super:) (a generalnie jestem krytyczna dla siebie) poszłam spać w makijażu i rzęsy nieco się pogniotły i kilka odpadło,nie rzucało to się w oczy i spokojnie zmyłam makijaż i poszłam zrobić kolejny na sesje zdjęciowa.Dwa dni później delikatnie je zerwałam.Polecam!

Gość tylko kępki
Kępki jak najbardziej tak...całe sztuczne rzęsy to porażka. Wyobraź sobie, że ci cała rzęsa się odkleja i co wtedy, a nikt ci nie da gwarancji że tak właśnie się nie stanie. Jak masz kępkę to nawet jeśli się odklei to nikt pewnie tego nie zauważy. Zreszta doradziła mi to moja wizażystka.

Gość ja nie doklejalam na swoim
weselu ale na innej calonosnej imprezie rzesy trzymaly mi sie super. mialam cale rzesy bo kepki do mnie nie przemawiaja zwlaszcza ich nakladanie. tez panikowalam ze sie odkleja ale wytrzymaly super cala noc. moze zrob probe przed slubem? najlepiej zaloz na jakas impreze i zobaczysz czy sie trzymaja czy nie tak szczerze to dobry tusz rozwiaze sprawe i bedziesz wygladac naturalniej niz w rzesach.