Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mam odgórny nakaz skrócenia stopki

Polecane posty

Gość

ale nie moge sie zdecydowac na żaden wers doradzicie ? który :classic_cool: ?

nie pytać o : wage, wzrost, kierunek studiów, płec i rozmiar tzytzkóf to jest mało mało potrzebne:P

Gość
o kurcze :classic_cool: no to sie sama doprosiłam wczesniej rozmawiałam z P jenzor a nie z sama P.Cenzor prosze Pania czy to naprawde konieczne ? :classic_cool:

Gość trudneee
pierwsze dwie linijki sa dla Ciebie bardzo wane, trzecia wiaze sie pewnie z nimi, wiec tez, czwarta zawiera aktualne opinie, wiec tez powinna zostac, piata przestrzega przed konfliktowymi tematami - jest wazna, szostej nie rozumiem :o siodma zawiera wazny przekaz :classic_cool: zas osma jest :classic_cool:, dziewiata tak samo jak szosta, a ostatnia przeszla do historii podsumowujac stawiam na wersy szesc i dziewiec :) 🖐️

Gość
tak, pierwszy i drugi odpada :classic_cool: trzeci tez bo jest ze mna od poczatku ❤️ :classic_cool: czwarty sie przydaje piaty równiez istotny tak samo jak i 6 7 8 9 a 10 dowciapny :classic_cool: no nie wiem :( :O:O

Gość
kazały mi te które z przodu maja " Pani " :(

Gość łusuń se nicka bedzie wiecej
miejsca:P

Gość zdradź mi proszę skąd jesteś
to może spróbuj przerwa usunąć przerwy, tj. entery - będzie mniej przejrzyście, ale i tak wszyscy, którzy mają wiedzieć o co cho, będą wiedzieć o co cho :classic_cool:

Gość
trudneee --- > dziekuje za powazne podjescie do tematu :classic_cool:)) azalaiaz wezme pod uwage Twoje zreszta słuszne sugestie :classic_cool: ))

Gość
BNB sugerujesz ze te nastpne nie sa juz takie fajne ? :classic_cool: :> nnooo-> ale wiem z autopsji ze z takimi lepiej nie zadzierac:O:O i lepiej sie ich słuchac ( kiedy widzą ) i życ z nimi w zgodzie :] juz moze być? usunełam tzo nietzo :classic_cool:

Gość w tym co usunelas
nie bylo niczego odkrywczego, wiec :classic_cool:

Gość
:classic_cool: nie mam juz tego w stopce , wiec bede o tym troche czesciej w tematach napominac:classic_cool: bedziecie sie wkurzac :classic_cool: ale wtedy tzałą wine zrzuce na tenże niemily proceder :O którego link mam włąsnie ochote wstawic w stopke :classic_cool: ale wtedy ten temat sie minie zcelem, :O:(

Gość A mnie w szkole
Ja bym usunęła jeszcze jacka i imponacje

kiedys sie jeden chlopak z modami o stopke wykłócał i pozwoliły mu zachowac tak z dwa razy dłuższa :P

Gość
nie no tak z sama z siebie to nie bede, zrobiłąm niezbedne minimum mam nadzieje ze wystarczy? ale jeszcze czekam na potwierdzenie :classic_cool: :>

Gość powinnas jednak jakos
uczcic pamiec swojej straconej czesci stopki :D :classic_cool:

Gość
Husky a pamietasz jakich argumenów używał ? :classic_cool: bo mi żadne rozsadne nie przychodza do głowy :classic_cool:

Gość
:D:D:D:D :classic_cool: czyli tzo opijame ? :classic_cool:

Gość minuta ciszy uczcic
albo stosownym linkiem w stopce a Ty juz o piciu od razu... :o :D

Gość
wiecie tzo ? włąsnie sie zaczełam poważnie zastanawiac nad 4 :classic_cool: no miła to ona niejest :O :classic_cool: