Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

Wyglądam jak szkielet!!

Polecane posty

Gość Matrykla1112

zawsze bylam bardzo szczupla osoba ale jescz eneiedawno wazylam 51 kg przy 171cm wzrostu. od tygodnia mam zapalenie jamy ustnej wsyztsko tak obli ze nawet picie sprawia mi trudnosci !! pzrez ten czas niejadlam praktycnzie nic tylko troche budyni i jogurtów. niewiem jakim cudem ale moja waga spadla prawie 4 kg! jestem zalamana! jedzenie dalej sparwia m iogromny bol pzrez rane w gardle ale jestem jzu tak chuda ze wtsyd m iwyjsc z domu;( cchc em isie tlyk oplakac niewiem jak mam odzsyskac dawna wage zanim pojde do kszoly bo jest mi poprostu wstyd;(

Gość w_podobnej_sytuacji
Nie martw się, miałam bardzo podobnie. Też jestem szczupła od zawsze, ale w wakacje przed 2 klasą liceum (obecnie jestem na pierwszym roku studiów), zaczęłam mieć problemy z brzuchem (jak się później okazało, z jelitami), i przez 2 tygodnie nic nie jadłam, leżałam w łóżku i wymiotowałam. Przy wzroscie 158 ważyłam 32 (!!!) kg, wyglądałam jak śmierć. Jak wróciłam do szkoły to jeden z nauczycieli przywitał mnie tekstem "Ojeeeeej, jesteś jeszcze chudsza niż byłaś" :O Zero taktu. Wszystko to trwało jakieś 2 lata, miałam okropne bóle brzucha, brałam miliony leków, które nie działały. W końcu trafiłam do szpitala na badania, przez 4 dni nie jadłam i ponownie spadłam do tek ekstremalnej wagi. Na szczęscie wszystko wróciło do normy, dzisiaj ważę 40 kg i walcze o kolejne 10 :) Nie martw się, przejdzie Ci i z powrotem zaczniesz powoli jeść a waga będzie się normować :) Wiem jak to jest być niezdrowo chudym :)