Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skyy

Dzisiejsza młodzież ... nastolatki

Polecane posty

Sama mam 19 lat ale to co sie dzieje to rece opadają .. Chociaz jak ja byłam młodsza to nie było aż tak jak jest teraz ... 13, 14 latki .. a może i nawet młodsze .. piją, palą .. ćpają ... szlajaja sie po klubach ... z kilogramami tapety na twarzy, wyzywająco ubrane w szpileczkach czy mini ... Włosy tlenione, tipsy itp. skad one na to biora kase ... a ubrane są nie byle jak .. bogato. i sex. Zwrocisz im uwage .. to tacy powiedza zeby sie odczepić.. ze to ich zycie... że zyja chwilą .. no ale gdzie rodzice ... żeby to głownie tak młode dziewczyny nocą się po imprezach szlajały .. wiadomo, towarzystwo i masowe środki przekazu tak jak internet robia swoje ... przykład. 11, 12 latki wypisują .. waze 40 kg przy wroscie 150 kg i chce schudnac 10 kg.... albo ... jutro mam zamair sie kochac.... to jakas paranoja.... co o tym myslicie? a mzoe sie z tym spotkaliscie?

takie zycie nie zmienisz tego :( wszystko powoli sie stacza , 2012 bliski... u mnie są takie tipsiary w 3 l gim, paski bluzki kolczyki wszytsko z kroliczkiem playboya, chude jak wieszaki i mysla ze sa sexi. kurwa im służy jako przecinek ;]

Galeriank...to teraz bardzo popularne wsród "młodzieży" :D Stąd mają kase,ciuchy,solarium... Swoją drogą,to masz rację,ja jak miałam 14/15 lat,to miałam wyrzuty sumienia jak zadawałam sie z kims,kto pali,a teraz to juz na pożądku dziennym,dziewczyny z podstawówki nawet przed szkołą stoją z fajką :/ Przy matkach przeklinają,zdarza sie tez ze niektóre mamy palą ze swoimi córkami,wiedzą o tym i nic... Co to sie porobiło to ja naprawde nie wiem. A bedzie coraz gorzej pewine... Masz rację...PARANOJA

mam kolezanke mlodsza od siebie ktorej mama kupuje tabletki anty i pala sobie szlugi.. masakra,.. sama chodze do liceumm to juz jest troche lepiej niz w tym zasranym gim bylo:)

Gość Maaaagda
Ja mam 16 lat ; ) Tez jestem nastolatka ; ) Ale powiem szczerze , ze niegdy nie probowalam papierosa , narkotykow . Raz na 18-stce chlopaka pilam alkochol ale z umiarem .. Wrocilam do domu to przyznalam sie mamie dostalam kare na tydzien . I przyznam ze jestem osoba znana w szkole ktora ma mase znajomych i nie musze sie szpanowac ze zapale zeby byc fajna wlasnie dlatego ludzie mnie lubia . Bo nie mam na mordzie tapety tylko czasem oczy lekko podkreslone . ; ) A to ze teraz taka mlodziez jest to sie zgodze jestem w ostatniej klasia Gimnazjum i mamy szkole z Podstawowka .. I powiem , ze tam jest masa tapeciar .. niektore uciekaja ze szkoly , cpaja pija .. bo mysla ze dzieki temu beda fajne i odwazne .. Kiedys podeszlam do 11 - letniej dziewczyny spytac sie po co ma tapete na twarzy a ona ze : - jestem za blada wiec musze sie malowac . Rozesmialam jej sie w twarz .. U nas w szkole za to scigaja jak najbardziej .. A rodzice niektorych dzieciakow nawet o tym nie wiedza , ze one pala czy pija .. Kiedys to nawet mlodziez byla aktywna jak mialam 12 lat wszedzie byly pozypychane miejsca czy to schola czy jakas pilka nozna czy tance .. Teraz dzieciaki nie chodza na zajecia dodatkowe z pasja .. tylko chodza nie liczni ktorzy chca sie poszpanowac ..

Gość powiew błęktnej rózy
Wypraszam sobie. Dlaczego wkładasz wszystkich do jednego wora? Ja chodze do 2 klasy gim. i jestem przeciwienstwiem takiej "tipsiary." Normalnie, skromnie sie ubieram, nie maluje (no moze pomadka ochronna Nivea). I ma nawet zaplanowana przyszlosc, wiem na jakie studia pojde itp. Jestem pozadna dziewczyna. Ale przez takie zachowania moich rowiesnikow wszyscy maja o nas takie zdanie a nie inne. Chociaż zdarzaja sie takie przypadki "porządnych gimnazjalistów". Myśle, że gdy te dziesiejsze nastolatki-tipsiary-solary wyrasna (nie dojrzeją tylko osiągną pełnoletnosc, to co innego). To zrozumieją, że można było sie jednak uczyc, z nie biegac na dyskoteki. I beda pracowc w sklepie za 800zł/mies. Nie mam prawa nikogo moralizowac, ale prosze tylko o to żeby nie szufladkowac wszystkich jak leci.

Gość Emmett Fitz-Hume
powiew błęktnej rózy - prędzej zrozumieją że można nic nie robić i brać 800zł za noc :P :D

Nie mówie o wszystkich, ale o wiekszości młodzieży .. a jest jej naprawde dużo.

Gość powiew błęktnej rózy
Emmett Fitz-Hume ----> Trafna uwaga :D

Gość przywyczaić sie trzeba
niestety jest coraz gorzej....jestem nauczycielem ...mam TO SZCZĘŚCIE ze uczę w dobrym liceum gdzie jest mlodziez z planami na jutro i z która mogę pogadać o wszystkim a na słowo TVN24 nie reagują pytaniem ' a to tytuł piosenki? ( autentyczny przykład...zgroza...) ale przeszlam przez 2 warszawskie gimnazja i jedno liceum powiedzmy ..hm...(wybaczcie słowa: 'rejonowe' ) i ...masakrycznie...aż żal serce ściska co Ci młodzi wyrabiają ze swoim życiem...i żeby nie było, że jestem 'belfrem starej daty lub panną w moherze' - mam 33 lata i uczę w szkole z wyboru, kocham to co robię ale stan emocji i umysłu młodzieży polskiej bardzo mnie martwi...pamiętam inną szkołę...chciałabym by moja córcia 'przeskoczyła' gimnazjum i ogólniak hihi i była już na studiach

Gość lagunia2311
na studiach to dopiero się zaczyna!:P też mam 12letnia kuzynkę dziewczyna niegłupia , ale bardzo podatna na otoczenie i jak czasami widze jakie zdjecia wrzuca na nk to najchetniej bym ja dorwala i nie wiem:P

Gość lagunia2311
np. wylizała bym jej muszelkę :P