Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede 22 22

Moja matka nie akceptuje mojej orientacji ani mojego dziecka!

Polecane posty

Gość dede 22 22

Moja matka uwielbia dziecko brata,zachwyca się małym a jeśli chodzi o mojego syna to nazywa go jedynie synem lesbijki.W wieku 24 lat zdecydowałam się na samotne macierzyństwo,oczywiście utrzymuje kontakty z ojcem dziecka. Moja mama ani razu nie była z moim synkiem na spacerze. Ale mam wspaniałego ojca który akceptuje to że jestem lesbijką,jego rodzice też nie mają nic przeciwko mojej orientacji i on przekonał mnie do tego bym została matką. Tato sam mi powiedział że na zięciu mu nie zależy ale chciałby mieć wnuka. Teraz mój syn jest oczkiem w głowie dziadka i bratowa z bratem mają do mnie żal, że ojciec zachwyca się tylko moim dzieckiem a ja nawet nie wspomniałam bratowej nic o tym że moja matka woli jej dziecko. Moja mama wstydzi się tego wszystkiego przed swoją rodziną, na szczęście ojciec i dziadkowie z jego strony są bardziej wyrozumiali.

Gość alltheway
Ciesz się tymi, którzy dają Ci wsparcie,a nie myśl o tych, którzy tego wsparcia Ci nie dają. Nie zmienisz ludzkiego myślenia. Ja kocham swoją mamę, ale nie przyznalam się jej do swojej orientacji,bo wiem,ze nie zrozumie. Kiedys nazwała to zboczeniem.Zawiodlabym ją. Dlatego rozumiem Cię.

Typowy polski czarnogród... Nie łam się. Jak cię to tak boli to nie widuj się z nią. Nie zasługuje na kontakty z tobą i dzieckiem skoro nie potrafi zaakceptować własnego dziecka...

Gość dede 22 22
Troche przykro mi z tego powodu, ona nie potrafi zaakceptować, twierdzi nawet że wyrządziłam jej krzywde, najpierw tym że jestem lesbijką a potem że skazałam się na bycie samotną matką, według niej tak to wygląda. To mojego dziecka się nawet nie odzywa w przeciwieństwie do dziecka brata, jeszcze bratowa ma pretensje że mój ojciec woli moje dziecko i niczym jej się nie wytłumaczy że mój ojciec akurat traktuje dzieciaki równo.

To przykre :( Matka powinna stać za swoim dzieckiem murem .Tak myślę .Trzymaj się :)

Gość anomalia z piekła rodem
wiesz jaką ty krzywdę wyrządzasz swojemu dziecku? życie bez ojca jest mordęgą (szczególnie dla chłopców). Wiem o czym mówię. Jeśli już wybrałaś takie życie, to pamiętaj żeby nigdy nie obrażać mężczyzn przy dziecku, a szczególnie ojca bo zatraci ono naturalne wartości

Gość a myślisz że matce jest łatwo
zaakceptować to że jesteś zboczona i jeszcze wychowujesz dziecko , ktoś powinien pozbawić się praw rodzicielskich . :( Bratowej też się nie dziwie :(

Gość rus1 mówi się
ciemnogród :o 🖐️ jaśnie oświecony :D

Gość dede 22 22
Mój syn ma ojca. Postanowiliśmy że dziecko będzie nosiło moje nazwisko z wielu przyczyn ale ten mężczyzna figuruje w papierach mojego syna. Oczywiście spotyka się z dzieckiem tak często jak chce i płaci alimenty. Nie zamierzam napewno mówić źle o mężczyznach bo od jednego z nich dostałam najlepszy prezent. Więc mój syn wcale nie jest pozbawiony taty!

Gość dede 22 22
Matka ma do mnie pretensje o orientacje i dziecko a bratowa uważa że mój ojciec powinien interesować się tylko jej dzieckiem. Tak to wygląda.

Gość alltheway
A ja Ci życzę szczęścia, Tobie i Synkowi:)

Takie podejście ma przez typowe kościelno społeczne wychowanie. Tego nie wypada, to zboczenie a na tamto co sąsiedzi powiedzą... Dzisiaj nie ma nic dziwnego w byciu samotną matką, do tego z wyboru. Zresztą patrząc na dzisiejszych facetów, nie dziwię się że duża część kobiet nie chce się z nimi wiązać. (ps. jestem facetem) Matka twierdzi że ty jej zrobiłaś krzywdę? A ona co robi? Odrzuca własne dziecko. Sama cię wychowywała to raczej powinna mieć do siebie pretensje że "źle cie wychowała" skoro nie wpoiła ci że homoseksualizm to zboczenie. Oczywiście ja tak nie myślę! Wolisz czuć bliskość kobiety, bardzo dobrze ;] mi nic do tego i nikomu innemu też.

Gość Gąska Balbinka nr 1
Nie łam się. Masz tatę, który akceptuje Twoje wybory, a to już dużo;)

[zgłoś do usunięcia] rus1 mówi się ciemnogród jaśnie oświecony bujaj się. jak ci się nie podoba to nie czytaj

to są dopiero cuda niewidy na kiju, lesba z dzidziusiem....albo świat schodzi na psy, albo som jaja jak berety....

Gość dede 22 22
Ja dla swojego dziecka chce jak najlepiej, i napewno zaakceptuje każdą jego decyzje.Ojciec akurat zaakceptował i jedno i drugie, on się cieszy z tego że właśnie taka jestem, bardzo chętnie pomaga mi we wszystkim. Przykro mi jest z powodu matki, ale jej to już raczej nie zmienie.

Gość bmblondyn przeszkadza ci to że
lesbijka wychowuje dziecko? :O

hehe już widzę jak twoje dziecko będzie wracało ze szkoły z płaczem :D Komfortu psychicznego to tam nie zazna - możesz byc pewna że rówieśnicy go odpowiednio docenią

Gość Gąska Balbinka nr 1
Masz rację rus1. dede, Twoja mama pewnie operuje dwoma argumentami: tak nie wypada i tak jest nieładnie. Typowe moherowe myślenie. Nie chcę nikogo obrazić, ale mój ojciec myśli podobnie. Homoseksualizm to zboczenie, a jeżeli ktoś już chce taki być to niech siedzi w domu. Twoja mama woli, żebyś męczyła się w swojej skórze.

Gość rus1 mówi się
hłe hłe cóż za nowoczesność od ciebie bije :D prostactwa nie ukryjesz panie postępowy :D

Właśnie. Musisz wziąć pod uwagę że to nie przez jej niechęć do ciebie się tak zachowuje, a przez wychowanie. Przecież w jej mniemaniu jesteś zboczeńcem i w dodatku z bękartem. Właściwie to i tak plus że nie odrzuciła cię całkowicie. No i, jak ktoś już zauważył, ojciec traktuje to normalnie więc nie jest bardzo źle.

nie przeszkadza, jeśli to dziewczynka, to nie ma problemu, a jeśli chłopak...kto biedaka nauczy sikać na stojąco?????????????????

Gość dede 22 22
poza tym ojciec musi często wyjeżdżać do pracy za granicę , wypasa wielbłądy w Algierii :(

[zgłoś do usunięcia] rus1 mówi się hłe hłe cóż za nowoczesność od ciebie bije prostactwa nie ukryjesz panie postępowy Masz coś do powiedzenia to się nie ukrywaj pod pomarańczowym nickiem. Od ciebie za to bije powalająca elokwencja... Wisi mi to czy uważasz mnie za prostaka. Ja tu rozmawiam z ludźmi, a nie tylko ich poprawiam. Napisz coś konstruktywnego to może z tobą podyskutuję.

i tak masz szczęście bo ja taką córke bym pognał w pizdu i więcej na oczy bym nie chciał widzieć

Gość rus1 mówi się
nie no szacunek , że rozmawiasz z ludźmi :classic_cool: :D ps. dyskusji z takimi kafe ynteligentami nie prowadzam 😴🖐️

Gość Gąska Balbinka nr 1
Na szczęście dede ma porządnego tatę.

Gość dede 22 22
na dodatek kiedy matka dowiedziała się ,że jestem zboczona to chciała mnie pozbawić praw rodzicielskich :( doniosła też proboszczowi i dziecko nie jest ochrzczone