Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede 22 22

Moja matka nie akceptuje mojej orientacji ani mojego dziecka!

Polecane posty

Gość kpiarz a o której córke mówisz
córce lesbijce? czy pannie z dzieckiem? bo już nie wiem której byś się bardziej brzydził :( :D

Nie powinieneś mieć dzieci... Nie daj boże urodzi się np rude, albo z jakąś wadą, albo z nie takim kolorem oczu, albo okaże się mańkutem, albo zostanie świadkiem jechowy, albo, albo, albo... To tacy ludzie nie powinni mieć dzieci, a nie homoseksualiści!

Kpiarz- masz poważny problem ze sobą .Taka nienawiść jest niebezpieczna ............Mówię poważnie .

Gość miła jak zawsze
A kiedyś dzicku pokażesz swoją partnerke i powiesz inni dzieci mają tate i mame a ty masz mamę i tato-mame?? Po co decydowałaś się na dziecko.Jestes lesbijką ok ale po co krzywdzić dziecko wiesz jak ono będzie wyśmiewane? Jak bedzie się czuło? Zapewne teraz wszyscy zmieszają z błotem moją wypowiedz- powodzenia:)

Gdyby dorośli nie mówili z taką nienawiścią ,jak Kpiarz - dzieci by też tego nie robiły .Uwierz mi .Moje dzieci z nikogo się nie śmieją - bo ja na to nie pozwalam .

Wiele jestem w stanie zrozumiec i na wiele przymknąc oko. Aborcja, eutanazja, kurewstwo czy korupcja - mi nie przeszkadzają. Ale świadomość że jeden koles robi pałe drugiemu napawa mnie obrzydzeniem i tego akurat nie zrozumiem nigdy ani nie zaakceptuje.

ani razu nie napisałem że mam ochote komus takiemu zrobić krzywde. poprostu to mnie brzydzi i chcę się od tego trzymac z daleka

Trzeba było przeczytać od początku. Dziecko autorki ma ojca! A swoją partnerkę może przedstawić jak chce. Nie przesadzaj. Uważasz że trzeba przestać być sobą żeby mieć dzieci?

Kpiarz - myslisz bardzo obrazowo ;) i niesłychanie płytko .Ale tego chyba u Ciebie już nie da się zmienić ..........

Gość miła jak zawsze
trzeba też pomysleć o innych

Wolisz k......o , eutanazję itp ...............................................?????????????:O

Gość dede 22 22 22
Kiedyś i tak będę musiała to dziecku wyjaśnić. Mój syn ma ojca,z którym się regularnie spotyka czyli nie jest pozbawiony męskiego wzorca.Jeśli chodzi o moją partnerka to planujemy wspólną przyszłość ale to dopiero za jakiś czas.

Gość kpiarz już to widze jak byś
akceptował córke kurewke!:D Lesbijka w przeciwieństwie do kurwy nikogo nie krzywdzi :(

Autorko - bycie dobrą , kochającą i mądrą matka nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną .Tak myślę .Powodzenia 🌻

Nie no kpiarz czy ty widzisz co ty piszesz? Jak własna córka daje dupy za pieniądze każdemu kto zapłaci to ok, a jak kocha kobiety to wynocha? Co za społeczeństwo...

Pomyśl ile kurwa może skrzywdzic kobiet a nawet tych głupich mężczyzn i zabić nienarodzonych dzieci debilu a potem się wypowiadaj..... życze ci córki która jest kurwą i syna kryminalisty, w końcu to Twoje marzenie 🖐️

Poprostu ktoś napisał że jestem nietolerancyjny a ja uważam odwrotnie. Jestem w stanie wszystko zrozumieć. Nie mam nic do obcokrajowców, do wyznawców innej wiary, do feministek i ogólnie do nikogo. Jedyny wyjatek to geje i lezbijki. Czy az tak bardzo jestem zaszczuty i nietolerancyjny? Jedna pierdolona rzecz mi przeszkadza a Wy już sie czepiacie. Sadze że Wy jestescie bardziej zamknięci na pewne grupy osób niż ja. Mi tylko zboczeńcy przeszkadzają

Definicję zboczenia poproszę... Ja jestem za każdą innością.

Po prostu chcesz się dorobic pieniedzy bedziesz utrzymywany przez corke dziwke i syna płatnego morderce 🖐️

już chyba wystarczająco dużo razy pisałem co dla mnie jest zboczone a poza tym nie jestesmy w szkole żebyś mnie pytała o definicje