Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tycjan Piekny

Jak tam OGROMNE KOBIETONY? Kreacje sylwestrowe nie popękały podczas przymiarki?

Polecane posty

Hej Quick 🖐️ :) pomarańczowy? do czego? Jak nie chce mi się logować to wklepuję byle jakie, losowe literki. Kto by tam pamiętał jakie ;)

Gość Kawka Kapuczino
jesteś żałosny

moj sukienka(nawiasem rozmiar 36) pasuje idealnie....kupiłam ja przed swietami a nadal się w nią mieszcze mimio ze po swietach pewnie przytyłam

Tycjan obawiam sie ze cie rozszyfrowalami chyba wiem kim jestes :) 🖐️ a ty gdzies na sylwka idziesz?

Gość glon b..
Witaj Tycjanie , znów sranie w banie?

Idziemy na plac z narzeczoną. Ona tak sobie zażyczyła w tym roku. Koncerty i pokaz fajerwerków w naszej pięknej metropolii ;) Jak na takich wielkich domatorów jak my dwoje to i tak szalona eskapada :D

Gość glon b..
nie no ,a kto przed kompem zasiędzie ??? Tycjanie ,czytałeś wiersze nasze?

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
Tycjan, czy to prawda, że uważasz każdą babkę powyżej 60 kg za kaszalota? :D Nie bierzesz pod uwagę tzytzów i BMI? :D

Gość glon b..
na poście pt. Tycjanku jesteś??????????????.....

Gość buhahaahaaaaaaaaaaa
Idziemy na plac..... chyba zabaw he he he

Gość Deuter Wodor
No to walcie kim jest ten Tycjan w końcu. Tycjan a można wiedzieć ta Twoja wspaniała Metropolia to jakie to miasteczko ?:):)

Tycjan, czy to prawda, że uważasz każdą babkę powyżej 60 kg za kaszalota? Nie, uważam, że jest na dobrej drodze do stania się nim. Ok 52 - 55 ka gie - to najlepsza waga dla kobiet, choć mogę się zgodzić na mniej jak w przypadku mojej narzeczonej, bo - jak mawiają - miłośc jest ślepa, a ona naprawdę jest drobniutka i nie ma siły, by przytyła. To chyba rodzinne, bo jej matka też chucherko :) Jednak zbyt szczupła to nie to samo co nabzdyczony, tłusty kaszalot - nie oszukujmy się ;)

Nie można wiedzieć jakie miasteczko - korzystam z przywileju anonimowości jak większość tutaj i nie mam powodu z tego rezygnować ;)

Gość Deuter Wodor
Rozumiem rozumiem. Tycjan wstyd ludzką rzecz. Wiochy się nie wybiera. Gdyby to było duże miasto to co innego.Ale pod siedzibą sołtysa będzie wszystkich 230mieszkańców więc woliśz się nie demaskowac. Rozumiem :)

Ależ małe miejscowości są urzekające. Uwielbiam małe miasteczka, malownicze wioski. Nie znoszę zgiełku wielkich miast i kiedy tylko mogę spieprzam :D Najwydajniej też pracuję w takich miejscach. :) Ale... miałbym się wstydzić miejsc, w których znajdują się moje mieszkania, czy tymczasowe miejsca pobytu? Co z wami? Ludzie...?

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
oj Tycjan, ale wiadomo, że dwie kobiety o tych samych wymiarach (biust, talia, biodra, uda) a różnym wzroście będą ważyły różnie. Wymyśliłeś sobie bardzo wąski zakres i nie umiesz myśleć abstrakcyjnie :D 🖐️

przecież on was wkręca ,a wy się dajecie .Sądzę ,iż jego prawdziwe poglądu daleko są odbiegające on tych tutaj zaprezentowanych.Pewnie w rodzinie ma niejedną puszystą panią i się z nią kuma.