Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Dlaczego mężczyźni dają takie beznadziejnie niepraktyczne podarki kobietom??

Polecane posty

Jak np.- Kwiaty cięte (zamiast tego mogliby dać owoce, warzywa) - pierścionki (niektóre kobiety nie noszą biżuterii niedlatego że nie mają a dlatego że nie lubią!!) - seksowną bieliznę ( nie da sie w niej spać ani wyjść na ulicę, więc jest to egoistyczny prezent) ...macie jeszcze jakieś przykłady??

Gość i za to prawdziwa kobieta
kocha faceta.

Gość chyba za dużo masz
w dupie :D ciesz sie ze ci cos wogole ktoś dal !!!!!!!

dobre sobie:) faktycznie wolałabym dostać depilator albo kuracje przeciw wypadaniu włosów niż fajną biżuterię i seksi wdzianko :D:D:d rozśmieszyłaś mnie:D

Gość fasola1
czy ja wiem czy to żle?? każdy daje prezent taki jaki uwaza..lepiej jakby dal ci barchanowe gacie albo 2 pary skarpetek ?

dobre sobie:) faktycznie wolałabym dostać depilator albo kuracje przeciw wypadaniu włosów niż fajną biżuterię i seksi wdzianko :D:D:d rozśmieszyłaś mnie:D

Ale ja uwielbiam obsypywać kwiatami moją kobietę. Szczególnie kiedy rezydujemy w mieście. W naszym wiejskim domku ona ma maleńki ogródeczek i tam piękne kwiaty w naturze. W naturze są najpiękniejsze. I te na obrazach mojej A. :)

Gość ta najlepiej dostac
praktyczny prezent w postaci garnka, mopa lub mikroweli :O

je taime mon amour masz faktycznie bezsensowne prezenty. wspolczuje Twojemy facetowi,biedny nawydaje na Ciebie kasy a ty wiecznie sflustrowana.

Dziwne. Zakładam,że jeśli dwoje ludzi jest w związku to potrafią głośno powiedzieć czego nie lubią. Ja np. wiem,że nigdy nie zostane obdarowana biżuterią,a na ewentualnych zaręczynach nie zostanie mi wciśnięty obrzydliwy pierscionek. I chłop nie ma z tym problemu,ba,sporo zaoszczędzi,bo cieszą mnie zupełnie inne rzeczy.

tak mam w dupie za dużo :P po prostu moj chlopak nie zarabia a potem ma klopoty finansowe :o wolalabym zeby mi nic nie dawał :(

wolałabym żeby płacil za siebie, a nie , da mi prezent a potem ciagle ode mnie pozycza :P mopa nie ;P ale dostac ciastko czy picie to byłoby coś praktycznego :)

dla mnie takie podarki się zdeaktualizowały biustonosze mam tylko od gorseciarki na miarę więc takich nie potrzebuję stringi w postaci koralików i cekinów raczej na co dzień nie będę chodzić masy kwiatów też nie lubię -ewentualnie symbolicznie -jeden

on mi wysłał kwiatka na naszej klasie :O :o co za marnowanie pieniędzy i wspieranie populistycznego chłopomańskiego serwisu masowego :O :O

Gość fasola1
daj spokoj o kwiatka na nk bedziesz robic zamieszanie...chciał byc miły

O,też swojemu wysłałam kiedyś coś na naszej klasie.Bodajże serduszko,oczywiście anonimowo.Ależ się podniecił,że ma wielbicielkę :D

Gość kamil-to ja
Ales teraz autorko walnela.Z grubej rury poszlo.My wam dajemy beznadziejne prezenty?.A co ze slynnym trzydziestym krawatem,czy 50 para skarpetek-dla mezczyzny?Przeciez to wy nam dajecie beznadziejne prezenty.

uu oburzony się znalazł - znając niewdziecznosc mężczyzn - ja mojemu nic nie kupiłam. bo jego cieszą tylko rzeczy 400zł + :o a przez to że wysłał mi kwiatki i chyba upokorzył mnie tym przed ludźmi (pomyślą że mam niedorozwiniętego chłopaka) musiałam zlikwidować swoje konto ( i żeby przypadkiem znowu czegoś nie wysłał) dla mnie nie ma nic głupszego niż kupowanie "wirtualnych" przedmiotów... ale wiem co zrobię...na walentynki kupię mu stringi męskie + kwiatek + pierścionek (!!) i zobaczymy czy założy :) mój chłopak w ogóle się nie przejmuje że nie znoszę pierścionków bo mam okropne palce - chude chude a na środku wielka kość :O przez to pierścionek giba się na palcu , ale ciężko go zdjąć i założyć :(

Gość JAK ZADOWOLIC KAZDA KOBIETE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm? Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej