Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarnakawa

PAPIER Z SERUM ANTYCELLUITOWYM NA UDACH .?

Polecane posty

Gość małaczarnakawa

Witam, gdzieś kiedyś przeczytałam, że jeżeli chcemy na jeden ważny dzień szybko 'odchudzić' uda, to musimy nałożyć warstwę dobrego serum antycelluitowego lub odchudzającego na uda i zawinąć je szczelnie papierem toaletowym i folia aluminiową .. tak własnie zrobiłam - jutro sylwester, a moje uda są K O S Z M A R N E, a wiadomo, chciałabym się pochwalić fajnymi udami, tym bardziej, że mam mała czarną, totalnie przed kolana . =) słyszeliście coś może o tym sposobie ..? poza tym, że owinęłam je, to weszłam do sauny przed chwilą na 20minut, może to coś pomoże - wiem, niekonwencjonalne sposoby, ale może dadzą radę .. ;)

Gość małaczarnakawa
up .?

Gość zapytaj na zdrowiu i urodzie

Gość małaczarnakawa
ok.

Gość czesc Ci
po co ten papier, ja sie pytam ? folia nie wystarczy ?

Gość moze po to zeby bylo cieplej

Gość małaczarnakawa
zawinęłam i tym i tym chyba dla lepszego efektu ;D . zdesperowana kobieta robi wszystko . ;D

Gość i myślisz że te tony łoju
wyparują od tego jak za dotknięciem czarodziejskiej rózdzki?

Gość ociosaj se te kolumny lepiej
.

Gość małaczarnakawa
tak myślałam, że będą takie komentarze .. =)echh .. =) złośc i zawiść z ludzi cieknie, jak jad widzę .. =) nie, nie żadne kolumny, gdyż mam całkiem normalne uda, jak każda kobieta, ale to chyba oczywiste, że chcialabym na sylwestra lepiej wyglądać,prawda .? =) pomyślcie, zanim coś napiszecie .. =)

Gość ale wiesz ze to Ci nie zniknie
?

Gość czesc Ci
bezsensu, bez obrazy, pomysł z papierem jak juz chcesz mieć fajną skóre na udach to zrób sobie peeling z fusów po kawie ja robie tak: nakładam wymieszane z cynamonem /niedużo/ i jakimmś balsamem fusy na nogi, owijam to wszystko szczelnie folia spożywczą /taka przezroczysta/ , wskakuje pod ciepły koc na dobre pół godziny / możesz zostać dłuzej, jak masz ochote/, póżniej zmywam to pod prysznicem, wcieram jakies serum typu Eveline i voila, miód malina :D warto robić ten zabieg regularnie, bo pomaga zlikwidować cellulit tanim sposobem :)

Gość Arm get on
Mała Czarną nie przejmuj się tymi debilami. Napisz proszę Czy jesteś brunetka na co wskazywał by Twój Nick?:)

Gość no peeling z kawy cynamonu
i mozna jeszcze dodac sol gruboziarnista fajnie wygladza skore a kawa ma wlasciwosci antycellulitowe

Gość Arm get on
Część Ci no no jestem pod wrażeniem sprytne bardzo. Fusy spełniają podwójną funkcję. Fizycznie pogłębiają drenaż a jednocześnie działają faktycznie jak peeling ponadto kofeina rozszerza naczynia krwionośne i to poprawia krążenie. Całą gama dodatków które wymieniłas jak i odp temperatura sprawia że dłuższy okres czasu metoda ta da efekt. Co do serum to się nie wypowiem bo nie znam składu. Ale mam pytanie do Ciebie. Dużo takich fusow objętościowo należy użyć ? Szklankę dwie ?Pozdrawiam !

Gość małaczarnakawa
okay, wszystko wypróbuję . =) WSZYSTKO absolutnie .! ;D jestem szatynką, mam ciemnobrązowe włosy .. =)

Gość małaczarnakawa
achh, no i mam kolejne pytanie - czy do sukienki bombki bez ramion bardzo krótkiej, przed kolana jakies 15 cm pasują czarne kryte rajst,opy .? bo nie mam ta fajnych nóg, żeby założyć cieliste, przezroczyste .. do tego oczywiscie botki albo szpilki, na ramiona bolerko .. =)

Gość Arm get on
Co do kawy to prawda. A metoda ta jest tańsza w zastosowaniu niż produkty docelowe z lipokofeiną chociażby. Ale ten cynamon też jest intrygujący.:):) Mała czarną musisz wiedzieć że cudów nie ma tzn nic nie spowoduje efektu natychmiastowego. Ale spoko uwierz w siebie. Hej!

Gość czesc Ci
trochę wychodzi tych fusów, bo przecież musisz tym pokryć całe nogi u mnie to nie problem, bo piję dużo kawy i fusy zawsze sobie oddzielnie zlewam wychodzi tego mniej więcej ponad połowa takiego dużego kubka od jogurtu aa i trzeba pamietac, aby fusy były przeschniete, by wymieszane z balsamem nie spływały ze skóry przypomniałam sobie, ze dodawałam do tej mieszanki także sproszkowany imbir

Gość inteligentny i mądry człowiek
Myslisz ze w jeden dzien uda zrobią sie cudowne i boskie....:D

Gość Arm get on
No dzięki za info :) a co do sukienki to napisz jakiego koloru(chyba że ją nie na czasie nie o kolor chodzi)mnie się wydaje że takie rzeczy będą pasować. Ale gdyby głos osoby zajęli powyżej też byłoby fajnie bo widzę że znają się. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy sylwestrowej!:):)

Gość małaczarnakawa
wyobraź sobie, że tak, moja kumpela robiła to w jeden wieczór, a na drugmiaa naprawdę zaje.biste uda, na jeden wieczór, ale jednak .

Gość małaczarnakawa
sukienka czarna, z wielką kokardą na biuście,kupiona w trollu, naprawdę ładna .. =)

Gość inteligentny i mądry człowiek
Ach jednak wypróbuje to serum plus kofeine też a co mi tam ją też chce pokazać że mam co pokazać jutro moim Dandysom:):)buziaki wszystkim !:)

Gość czesc Ci
:D:D:D podszywacze są zajebiści

Gość małaczarnakawa
dokładnie .. =) dziękuję za rady i mam nadzieję, że zabawa będzie niesamowita .. =) pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku oczywiście .! =)

Gość Arm get on
O tak :) Podszywy bywaja naprawdę przemyślane bardzo dobre:) Co do sukienki to wierzę że jest piękna :) ja się tak nie znam ale produkty tej firmy doceniam. To będzie ciemna taka kreacja. Moznaby jakimś dodatkiem ją nieco ożywić. Zresztą mawiają black is beautyfoul :) Może niech Część Ci Tobie coś doradzi bo widzę że Dziewczyna ma rozeznanie. Hej Wam !:)

Dziewczyny a ile razy w tygodniu tak mniej więcej, trzeba nakładać tą kawę na uda, że były widoczne jakieś skutki? Skóra się nie przyzwyczai przy częstym stosowaniu?