Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Cieszycie się że ten rok już się kończy ?

Polecane posty

Gość
jakby ktos obiecał że 2010dzi lepszy to tak

Gość Hannaha
yes, yes, yes. :) Ja sobie obiecalam, ze bedzie lepszy, to sie ciesze jak glupi do sera. :) Byle do przodu. :)

Gość fiołek ku słonku
rozwiodłam sie (wreszcie!) , powoli wracam do zdrowia i zaczynam wygladac jak kobieta a nie wieszak..., cieszę sie pracą ktora zawsze lubilam bo nikt juz mi nie wmawia w domu ze 'jestem zerem bo zarabiam marne 2,5 ' , kupilam mieszkanie (malutkie ale wlasne ) , zdalam prawo jazdy ( za 2 podejsciem) i tata wraca powoli do zdrowia i najwazniejsze ...ciesze sie zyciem ! tak - ciesze sie ze juz sie konczy bo czekam na lepszy nastepny! zycze wszystkich spelnienia marzeń...i spokoju ducha

Gość Hannaha
fiołek ku słonku nieswiadomie bardzo mnie pozytywnie natchnelas. Rozpoczynam przyszly rok jako rozwodka. I tak sie zastanawiam, jak to bedzie. I chce tak optymistycznie jak u Ciebie. :)

Gość fiołek ku słonku
i tego Ci kochana zycze!!! bo zycie moze byc piekne !! pozdrawiam wszystkich rozwodnikow (obu płci hihi)

Gość stepsyls
czy ja wiem,mnie tam obojetne;) co to za roznica ten rok czy inny. ten byl w sumie wyjatkowy bo byl slub i zakup mieszkania.w sumie to sie ciesze na nastepny bo sa plany na dziecko;)