Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Czy poszukiwanie miłości to desperacja?

Polecane posty

Gość graza b
nie warto jej szukac na sile. zajmij sie soba i swoimi sprawami, a wtedy byc moze sama do ciebie przyjdzie. nigdy nie rezygnuj ze swoich pasji, ze swoich zainteresowan i usmiechaj sie czesto do siebie. milosc jest jak delikatny powiew wiatru, nie znosi nacisku. spotkasz ja jeszcze, pewnie to nie ten czas 🖐️

Jesli nic nie bedzie robila ... to nie spotka, wszystko w jej rekach, zatem warto troche wysilku wlozyc w poszukiwania.

Poszukiwanie to nie desperacja a właściwa droga do satysfakcji pełnej. Ale czekanie to nie szukanie :)

Gość poirytowanaa
nie warto. lepiej jak pisał ktoś wcześniej udzielać się. ja zapisałam się na kurs tańca i poznałam swojego Darka. jesteśmy już dwa lata razem i bardzo się kochamy. tak, że miłości się nie szuka tylko trzeba gdzieś wyjść i na kogoś trafić.

Gość Cyniczny Bydlak
Poszukuj odwzajemnionej miłości, bowiem kto nie wyrusza na jej spotkanie, ten przegrywa życie. Ale nigdy nie przestawaj być sobą!

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.Ja chyba bardziej się skłaniam ku wychodzeniu i rozglądaniu się uważnie :)

Gość nannan
Masz rację - szukaj. Twoje życie w dużej mierze zależy od Ciebie. Powodzenia. :)