Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamuss

Czy różnica wieku ma znaczenie w przyjaźni damsko-męskiej?

Polecane posty

Gość adamuss

Co o tym myślicie? Czy np 27 latek może się przyjaźnić z 34 latką? Czy taka różnica wieku nie przeszkadza?

Gość adamuss
zaraz drugiego dna szukacie, mówie o czymś normalnym, a nie o jakiś romansach

Czy np 27 latek może się przyjaźnić z 34 latką? '" dlaczego sie z nim " przyjaznisz "?

Gość dobrosłowiepsychuczne
hahhahhhhhhhhhhhhhhhahahahahabuuhahw tym przypadku wziąłeś sobie mamusięę hahah w/g psychologów to najgorsza choroba chłopa , normalny mezczyzna nie bierze sie za taki układ, wiec to facet słabeusz , którym kieduje całe życie mamunia w roli kochanki,

To zalezy tylko od was... Ja mialem niedawno taka sytuacje ze poznalem zaje_ista dziewczyne 3 lata starsza ode mnie... Od samego poczatku mi sie spodobala, ale niestety ona ma inne wyobrazenie o facetach...i mnie skreslila. Ona szuka meza... i zeby bylo ciekawiej z jej slow wynika ze.. on musi byc idealem:D:D Kasa, mieszkanie itp. Co prawda ja tez juz bym chcial sie zwiazac na stale z jakas dziewczyna, ale ku_wa nie stac mnie jeszcze na utrzymanie rodziny... I niech ktos mi powie,ze kobiety nie leca na kase...

I niech ktos mi powie,ze kobiety nie leca na kase" leca leca :P ale jeszcze bardziej leca na faceta bo to czasami sie okazuje ze to ostatni dzwonek :P

Gość to pasuje mandedvbnm
Kobiety dobrze wiedza że najlepiej sie czują w zwiazkach kiedy on jest starszy ona młodsza , czują sie bezpieczne ,co jest naj dla kobiety, nic tu po tym watku

Często się też tak zdarza, że młode i leniwe chłopię szuka bogatej i samotnej sponsorki (np.Maserak-Foremniak).

Gość w przyjaźni nie ma wątpliwości
zadajcie coraz głupsze pytania na temat, o który, gówno wiecie.....

adamuss Wracajac do twojego tematu:] bo troche odbieglismy... Najlepiej poczekaj cierpliwie na rozwoj sytuacji. Rob swoje, pokaz ze ci na niej zalezy... staraj sie... dzialaj :} Jak nie wyjdzie to przynajmniej nie bedziesz mial wyrzutow sumienia ze "moglem zrobic to i to, wtedy moze by sie udalo".

zadajcie coraz głupsze pytania na temat, o który, gówno wiecie" no bo ty pewnie masz *przyjaciela *kochanka :P

Gość mimi326
W waszym wieku to już żadna rożnica

Gość Regres ty zawsze pieprzysz
glupoty. nie masz nic do powiedzenia, to sie nie przypuieralaj na sile, kretynie.

Gość regres mysli ze wszystkie rozu
my pozjadal

Gość taka jedna Jeseminka
mój partner jest starszy udemnie o 16 lat przyjażń? tak, może być ale inne sprawy już nie:(

Gość nie ma znaczenia

Gość ne ma znaczenia wcale
w innych sprawach też nie ma taka różnica o jakiej piszesz przynajmniej dla ludzi normalnych bo wsiowe zacofańce zawsze napiszą , że nie heheh

Gość najebałem się wczoraj jak mops
Moja ma 33 lata a ja 29, to 3 - ci rok znajomości, seks jest boski. Nie zastanawiam się co dalej, a ona nie pyta. Będzie co będzie.

Gość Cyniczny Bydlak
E... ja tam nie wierzę w tego typu przyjaźnie, w dodatku gdy kobieta ma ponad 30-tkę na karku. Zegar biologiczny bije, więc łapie młodszych od siebie facetów. Jeśli Ci pasuje taki układ, to brnij w to dalej. Na Twoim miejscu jednak poszukałbym rozsądnej dziewczyny w swoim wieku, bądź młodszej. Te starsze zostaw dla innych, dobrze Ci radzę.

NAJPIERW ZACZNIJMY OD TEGO CZY ISTNIEJE PRZYJAZN DAMSKO-MESKA :) a jesli chodzi o roznice wieku,nie widze zadnych problemow, bo jakie to są problemy- roznica 6 lat ? :) ja mam 23 lata, moj mezczyzna 28. i co z tego:)