Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerin

Mąż mało zarabia i ja mało zarabiam

Polecane posty

Gość nerin

a teść nawet ręki nie przyłoży by dołożyć coś do naszej córeczki! To już prędzej teściowa coś kupi małej :O

Gość terminarium
To może wziąć się za robotę, cio?

Gość nerin
Nie wiem dlaczego on taki jest? powiedział że nasze dziecko go nie interesuje:O wiele razy sugerował mojemu mężowi że nie jest pewny co do jego ojcostwa :( co mnie boli. Szkoda tylko że teść nie popatrzy na swoje córki , jedna panna z dzieckiem a druga rozwódka z dzieckiem którą mąż bił :O. I synowie sióstr mojego męża są inaczej traktowane przez teścia niż moja córeczka :( dzieci brata mojego małżonka też są lubiane przez dziadka :( a moja córeczka, jedynie tylko teściowa jest normalna jeśli chodzi o moje dziecko!

Gość nerin
Przecież pracujemy ale mało zarabiamy :(. Mąż zarabia 2tysiące a ja tylko 800 złotych:(.Mamy małe mieszkanko. Gdy mąż poprosił teścia o pożyczke to jego ojciec z wielką łaską powiedział a weź sobie te pieniądze:(

Gość gosiaczek 000099
On wychowal syna teraz nic nie musi pomagac On jest glowa rodziny niech zadba aby wam niczego nie brakowalo a nie liczysz na jego tatusia a z jakiej racji on ma dawac lub pozyczac na was tzn niego ciebie i dziecko:O wlasnie takiej synowej to bym nie chciala miec co tak ciagnie kase a gdzie twoi rodzice jak jestes pasozyt to niech oni ci daja

Gość nerin
Rodzice już wystarczająco pomagają przy dziecku! zajmują się małą!:O więc teść powinien pomóc chociaż finansowo!:O swoim córkom pomaga:( to może również synowi! który najbardziej z rodzeństwa potrzebuje takiego wsparcia :(

Gość do nerin
Teść nie ma obowiązków utrzymywać twojego męża tym bardziej córki ani tym bardziej ciebie:P wara ci od jego kasy:D

Gość chhhh
to wasze dzieco czy tescia? bo jesli wasze to chyba wy macie je utrzymywac nie? co za tepa dzida z ciebie, zeby tak kase ciagnac, nie dosc ze rodzice ci dziecko wychowuja to pannica jeszcze chce kasy od tescia!!! skoro wam brakuje to po chuj dziecko robiliscie, co?

Gość nerin
Teść powinien choć troche udzielić finansowego wsparcia:( nie mówie żeby bez przerwy dawał pieniądze! Mąż poprosił go tylko o pożycze trzystu złotych:( a teść dał pieniądze ale zachował się tak jakby robił jakąś wielką łaske:(

Gość chhhh
nie powinien, to tylko jego dobra wola, to jego forsa i ma prawo zorbic z nia co chce on juz na swoje dzieci wylozyl ile mial wylozyc, a jak wy sobie zrobiliscie dziecko to teraz placcie

Gość taka jedna inteligentniejsza
racja nerin! Nie wiem co staruch fochy czyni. Daje forsę z łaską? Nie jego syn i wnusia. Ale mi laska. Zrób awanturę niech dziadu wie gdzie jego miejsce

zrobili sobie dziecko ale przy okazji dziadowi wnusie tak czy nie? to niech teraz buli!

Gość nerin
To dziecko to była wpadka! Rodzice obiecali mi swoją pomoc ale u nich rola kończy się tylko na zajmowaniu się małą:( teściowa też pomaga :O jak może ale teść nawet mojemu dziecku lizaka nie kupił, a reszta jego wnuków zawsze coś od niego dostaje:(

Ja od dziadków nigdy nic nie dosłałam. Może pod obrusem w wigilie znalazłam 20zł i na komunie sie coś rzucili. Nie mam im tego za złe.

Gość nerin
On sam kiedyś powiedział że ma wątpliwości że moja córeczka jest dzieckiem jego syna :( chciałam mu wtedy wypomnieć to że jego córka wychowuje nieślubne dziecko:O ale wolałam to przemilczeć by sobie już do końca nie zrobić z teścia wroga:(

Gość chhhh
ale ty glupia jestes, zero odpowiedzialnosci, mentalnie jestes jak 16 latka,

Gość uhefuhud
idiotka ja nie pracuje , moj tylko zarabia i mamy na miesiac 2600 i zyjec nam sie git, mamy dziecko chyba jestescie niezaradni zyciowo skoro nie potraficie wyzyc za 2800 jak nie pasi idz zebrac

dobra ludzie bawił mnie ten temat, ale przestał moze i udana prowokacja, ale autorka ją zaczęła psuć lepiej pisać mniej niż za dużo, autorko;)

Gość dotaka jedna inteligentniejsza
Wnusia może i jego ale on nie ma obowiązku dziecka swojego syna utrzymywać!

Gość terminarium
Co za głupi zwyczaj pożyczania po rodzinie. :O Po rodzinie się zbiera kasę tylko w wyjątkowych sytuacjach, np. jak ktoś jest ciężko chory i wszelkie własne fundusze na leczenie już wyczerpał. Oboje pracujecie, co stoi na przeszkodzie wystąpić w banku o mały limit kredytowy w koncie? Pożyczasz i oddajesz wtedy bez niczyjej łaski, wtedy kiedy potrzebujesz.

ależ wy łykacie wszystko jak pelikany :D no przecież się wygłupiam, żeby dotrzymać kroku autorce prowokacji :D Ludzie nie bądźcie tacy łatwowierni

Gość nerin
Moje szwagierki też nie planowały swoich dzieci a jednak te wnuki coś dostają:( dzieci szwagra podobnie:( a w czym gorsza jest moja córeczka?:( Wszystkie dzieci powinny być traktowane jednakowo!:(

Gość od rana w humorku
kochana nie rób z siebie cierpiętnicy, nie pomyślałam o zabezpieczeniu to teraz masz, niestety nie możesz wymagać od teścia żeby łożył na wasze dziecko to jego dobra wola czy czasem kupi prezent czy też nie, jak się chce płodzić dzieci to trzeba wiedzieć że się je utrzyma samemu a nie liczyć na przychylność rodziców,teściów czy reszty rodziny.W życiu trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny.

Gość nerin
To nie jest prowokacja! Wystąpić o kredyt?:O a pomyślałaś z czego się ten kredyt spłaci!:( mamy mnóstwo rachunków do płacenia.Gaz,prąd,woda,telefon,samo mieszkanie kosztuje 500złotych miesięcznie:(

Gość terminarium
A Ty pomyślałaś, że jak od teścia pożyczasz, to też trzeba oddać??? Jeśli masz z czego oddać teściowi, to i dla banku starczy. Odsetki od 300 zł to są grosze. Czy może zamierzaliście teścia okłamać, co do tego czy to POŻYCZKA, czy DAROWIZNA??? :O Jesteś roszczeniową kretynką, ludzie nie mają często mieszkania i wynajmują, płącąc ponad 1000 zł i zarabiając mniej, a Tobie nie starcza???