Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a psiiik

Wszyscy moi znajomi się hajtają!!!

Polecane posty

Gość a psiiik

ooo matko... co się dzieje? pierwsza fala przeszła jeszcze przed 20 rokiem życia kiedy dziewczyny wpadały jedna po drugiej. Dziś już zaczynaja słać dzieci do szkoły. w sylwestrową noc miałam przyjemnośc gościć kilkoro znajomych. jedni hajtają się we wrześniu, inni w 2011, następni nie mają daty. W święta zaręczył się mój najlepszy przyjaciel. WSZYSCY się hajtają, a ja.... Ja nie wiem co robić? Nigdy nie byłam w stałym związku, miałam za to 30-40 przelotnych znajomości "bo jestem młoda". Teraz z przerażeniem patrzę na to, że za chwilę będzie za późno.. A ja? Ja zwyczajnie nie chcę i nie umiem wpakować się w związek. Z czego może wynikać mój strach? A może to oni powariowali?

Gość jeśli w wieku 16 lat nie
miałaś aborcji, to jesteś jeszcze w normie... a skoro oni chcą, niech się hajtają. może i przetrwają.

Gość fdhdhdgh
bo to debile

Gość a psiiik
żadnej aborcji nie miałam, seks był po 18 roku życia jakikolwiek, dobre wzroce miałam w rodzinie ani jednej starej panny, szczęśliwe małżeństwa same.

zaraz się porozwodzą i znowu będziecie w tej samej sytuacji tyle że ty o wiele mniejszym kosztem

Gość kurcze eh
ile masz lat? moi tez się hajtają no ale skoro chcą tego, kochają się to dobrze, że to robią :)