Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upp

która z was przeszła totalną metamorfozę ?

Polecane posty

Gość upp

czyli z brzyduli, z której wszyscy się śmiali i olewali stała się nagle piękną kobietą tak że wszystkim opadły szczęki !

Gość cudów nie ma

jaa :D ale nie taką totalną, po prostu w podstawówce się ze mnie śmiali, miałam takie beznadziejne ciuszki tanie z bazaru, włosy wystrzępione na chłopaka bo sama sobie ciełam...jak robili "rankingi" w czwartej klasie bodajże to koleżanki dostawały 5, 8 pkt /10 a ja? -10000/10 :D wyjechałam na kolonie to jedna dziewczyna obok siedziała w autokarze i mówi "ale ty brzydka jesteś" (fakt faktem na kilka lat później na innych koloniach poderwałam chłopaka w którym się zakochała :D) później zapuściłam włosy, wyrosły mi cycki... w liceum zagadywali do mnie najprzystojniejsi chłopcy , nawet przewodniczący szkoły :P a inne "super laski" chodziły nafukane i znielubiły mnie jeszcze bardziej, bo one były pół roku w szkole i do nich nie zagadał a ja doszłam nowa... jakąś pięknością teraz nie jestem, ale na powodzenie nie narzekam...więc czuję się ładna tylko na podstawie tego co słyszalam a nie z lustra także to pewnie nieobiektywne :/

Gość upp
mylisz się i to bardzo ;) wystarczy zmienić styl ubierania, fryzurę, kolor włosów, makijaż, iść do kosmetyczki to takie proste a efekt zaskakujący

Gość a ja nie dziwie diablicy
wlasciwie to nie bardzo.... zmienialam sie w swoim zyciu bardzo drastycznie,ale i tak mimo tego raczej stosunek do mnie jakos specjalnie sie nie zmienial. bylam zawsze dosc lubiana osoba, a podstawowce bylam wicemiss, choc bylam o wiele brzydsza niz teraz:P

Gość Ona i on zbierają złom
moja babcia tak miala kiedy ja przypadkiem dziadek lopata przywalil wtedy ryjek sie jej wyprostowal i wtedy uciekla od dziadka i zaczela tanczyc na rurce w nocnym klubie

Gość Aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witamy! Bardzo prosimy o oddanie głosu na wirtualny pokój naszej córeczki Nikoli. Prosimy wejdź na poniższy link i zagłosuj! To zajmie Ci tylko 7 sekund, a dla nas Twój głos jest bardzo ważny! http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Dziękujemy!!!