Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry ojciec

Moja córka ma męża dwa lata starszego ode mnie

Polecane posty

Gość dobry ojciec

Dla mnie to przykre. Mam czterech synów i najmłodszą córke. W wieku 20 lat urodziła swoje pierwsze dziecko. Zaakcpetowałem to, kocham wnuka a ona potem wykręciła kolejny numer. Znalazła sobie mężczyzne dwa lata starszego ode mnie i wyszła za niego. Jak ja mam to akceptować. Moja córka urodziła kilka miesięcy temu bliźniaki, widziałem tych chłopców ale przykre jest dla mnie to że moja jedyna córka wzieła sobie za męża mężczyzne który mógłby być jej ojcem. Dwaj moi synowie mają już żony, które lubie ale takiego zięcia jakiego mam, nie umiem i nie chce zaakceptować! Moja żona wpełni popiera ten związek w przeciwieństwie do mnie!

Gość dobry ojciec
chciałbym żeby wszyscy potraktowali ten post jako ostrzeżenie, żeby nie molestować swoich córek w dzieciństwie, bo potem im psycha siada i problemy wracają do nas :(

Gość dobry ojciec.
ktoś mi nicka zabrał, więc uprzedzam że zaczerniony to nie ja :o

Gość Twojej córce
na pewno nie było łatwo, ona czuje Twoją presję, a byłoby jej łatwiej jakbyś ją wspierał, uwierz mi, że każda dziewczyna cierpi w duchu gdy jest w podobnej sytuacji tak jak Twoja córka

To głupi podszyw! Zależy mi na tym by ktoś udzielił mi rady, moja córka kolejny raz popełniła błąd i nie umiem jej nawet pomóc.

Gość Twojej córce
bardziej proponuję zaakceptowanie sytuacji, bo w innym przypadku córka będzie się od Ciebie oddalać a później unikać kontaktu z Tobą, przez to, że Cię zawiodła i cierpisz przez jej błędy.

Cierpi! Mnie też nie jest łatwo sobie z tym poradzić, gdy ona urodziła swoje pierwsze dziecko to nie myślałem że wyjdzie za mąż, ale już napewno nie myślałem że wyjdzie za kogoś starszego ode mnie.

Gość czambałamba986
już go popełniła, a może nie... tego nie wiesz. To Twoja córka, powinna liczyć na Twoje wsparcie i zrozumienie. To jej życie i jej błędy, jeśli okaże się ze to porażka wtedy nie mów "a nie mówiłem" tylko ją utwierdz w przekonaniu ze jesteś blisko i zawsze moze na Ciebie liczyć, a póki co staraj sie cieszyc jej szcześciem. Nie zakładaj najgorszego.

Gość zazdrościsz pewnie
też byś sobie poruuchał dwudziestoparolatkę stary pryku, co?

Gość ciekawe czy połyka mu
nasienie i czy liże go po owłosionych jajach i odbycie? :)

Gość Twojej córce
ja osobiście niestety nie umiem Ci pomóc, jedynie mogę powiedzieć Ci co czułam gdy miałam 20lat i byłam w ciąży i widziałam ból w oczach mojego ojca.... w rozwiązaniu Twojego problemu proponuję zgłosić się do poradni rodzinnej, na pewno znajdziesz tam profesjonalną pomoc.

odbierz to inaczej. przecież dla Ciebie jej mąż może być dobrym kumplem ;) a tak poważnie - ciesz się z wnuków, oni w końcu przedlużają Twój ród. a córka, jeśli szczęśliwa, to i Ty, dziadku ;) bądź z nią też :D dobrej nocy !🖐️

To moja córka! Zawsze może wrócić jak będzie chciała,oczywiście że wtedy przyjme ją z otwartymi ramionami.Mój pierwszy syn który się ożenił ma córke,drugi syn też ma córeczke.Ona urodziła mi trójke wnuczą. Tylko mój pierwszym dzieckiem pierwsze 6 lat mieszkali ze mną i z żona, a teraz się jakby oddaliła. Swoje wnuki które niedawno urodziła widziałem tylko trzy razy.

Gość niezła sprawa
pobawcie się dzieci z dziadkiem, bo tatuś już stary i siły nie ma hahahahaha

Gość do Twojej córce
To Twój ojciec był wtedy w poradni psychologicznej gdy byłaś w ciąży?:D

Gość czambałamba986
jak zaakceptujesz zięcia to z pewnością wnuki bedziesz ogladał częściej. Olej to to tylko wiek, pokaż ze jesteś gotów zakolegować się z tym facetem i że zależy Ci na poprawnych relacjach.

Gość Twojej córce
nie mój nie był, ale jak autor nie wie co robić, to tam może znaleźć pomoc....

Gość facet ma talent pogadaj z nim
może podpowie ci jak wyrwać młode suczki na ruuchanko

Gość do Twojej córce
To jak zaakceptował tego newsa o Twojej ciąży?:D

Nie potrzebuje psychologa do tego! Kocham córke i zżyłem się z jej starszym synem. Zależy mi na poprawnych relacjach z nią,ale chyba przyznacie że sytuacja jest dość krępująca.Ona jest z nim szczęśliwa,widze to, tylko zastanawia mnie dlaczego wybrała sobie takiego człowieka za męża! może to ja nie sprawdziłem się jako ojciec.

Gość bgvgbgbgbxcvb
nieszkodzi jak jej :) dobrze to zaakceptuj go

Gość ciekawe czy jak mają seks
to odgrywają scenki typu "a teraz tatuś ukarze swoją niegrzeczną córeczkę, wystaw tyłek i rozszerz pośladki!"

Gość bgvgbgbgbxcvb
Ja za to moge dać Tobie to co Twoja córa daje swojemu mężowi :)

Gość czambałamba986
głupoty gadasz ze sie nie sprawdziłes odnosze wrazenie ze porzadny z Ciebie facet, wybrała go bo przy nim jest szczesliwa anie dlatego ze popełniłes błedy wychowawcze

Tak dobrze jej. Wiele ludzi drwi z takiego związku jak nie którzy z was tutaj. Zależy mi na szczęściu córki, chce żeby jej się dobrze wiodło. Moja córka wraz z rodziną będzie u nas na niedzielnym obiedzie, żona ją zaprosiła. Z jednej strony ciesze się że zobacze ją,jej dzieci ale z drugiej nie wiem jak będzie wyglądała moja rozmowa z jej mężem!.

Gość nie bój żaby
jak ma troche oleju w głowie to przyjdzie sama z dziećmi. Nie wypada starszej osoby tak po rodzinie ciągać, bo to męczące już.

Gość może lepiej sprawdź
czy zięć ma pieniądze :) to już jest dla Ciebie powód do dumy że córka wiedziała kogo na męża złapać:D

No i co z tego że on nawet ma pieniądze! cieszyłbym się gdyby to był ktoś w jej wieku! wtedy byłbym szczęśliwy że ona ma u swojego boku męża a nie kogoś kto zastępuje jej ojca. Takie mam wrażenie, jej poprzedni facet też był od niej dużo starszy.

Gość córunia lubi starszych
pewnie od zawsze ją podniecałeś:D:D:D stary zbereźniku:P

Gość qwertyh
jak sie człowiek zakochuje to nie ma lubi nie lubi starszyn czy młodszy