Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciedalomiwkosc

Dlaczego mezczyzni potrafia tak bardzo ranic kobiety?

Polecane posty

Gość zyciedalomiwkosc

Uslyszalam, ze jestem beznadziejna, ze zachowuje sie beznadziejnie, ze polowa ludzi ma o mnie wyrobiona opinie... Czy to moja wina ze zakochalam sie w nieodpowiedniej osobie? dla ktorej jestem smieciem?

Gość stara zolza
w duzej mierze twoja wina.Dlaczego?Wlasnie dlatego, ze nie umiesz oceniac przymiotow potencjalnego partnera.Nie patrzysz na to co soba reprezentuje, nie chodzi o status materialny ani wyksztalcenie.Ale na osobowosc i charakter pewnie nie patrzysz.Na dodatek jeszcze uzalasz sie, nie probujac zrozumiec, gdzie popelniasz blad.Typowe dla kobiet, ktore musza dostac po tylku.

Gość do starej zołzy
Stara Zołzo, jaka to jest kobieta, która musi dostać po tyłku?? to poważne pytanie.

Gość KAŻDA MUSI DOSTAĆ
po tylku... tak samo jak facet.... :( a potem juz i tak nie ma do kogo wracac... a jak jest, to ciezko:(

ocenianie przymiotów.. se mozna oceniac, a i tak zakochasz sie w kims innym...

Gość zyciedalomiwkosc
wolalabym dostac w gebe niz uslyszec takie rzeczy, teraz bede miec to w glowie i nie bede mogla o tym zapomniec, jak sie odegrac na takim chamie?

Gość Fossill bo baby wolą drani....
jak widac. nie umiecie odejsc, chcecie byc gnojone. szkoda. wasze zycie.

Gość stara zolza
autorko, czy Ty czytasz choc co piszesz.Nie dosc, ze jestes naiwna jak mloda koza, to jeszcze w gebe chcesz dostac.Moze jeszcze lepiej jakby Ci zeby wybil, byloby z wiekszym przytupem.Jestes stworzona na ofiare losu.Kobieto, przetrzyj oczy.

Gość a jowitka to mysli ze jest
sprytna ;)

bo to istoty z ograniczoną zdolnością odczuwania, egoistycznie upośledzeni emocjonalnie, często podłe mendy w dodatku - jak widać - to Ty jesteś naiwna, a oni są w porządku