Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic by sie nie nudzic

nuda, jak sobie znią radzicie

Polecane posty

mam problem juz od paru mieesiecy, jestem studentka zaoczną ,nie pracuje mam 19 lat, szukam pracy ale bezskutecznie, zaczyna mnie to irytowac , co wieczor spedzony jest przed kompem , albo tv... mam juz tego dosc, klade sie wieczorem spac, z mysla ze jutro nic ciekawego mnie nie czeka, jak wiadomo nie pracuje, nie amm zbyt duzo pieniedzy , mam przyjaciol czesto sie z nimi widuje, ale to jednak nie to, potrzebuje stabilizacji, nie wiem co mam ze sobą zrobic, nie mam kompletnie perspektyw, od tego siedzenia w domu komplentnie je stracilam, chcialabym sie czyms zaajac, nie wiem czym nie wiem co robic???

Gość kobiety są złe z natury
faceta sobie znajdź :). Inteligentni ludzie się nie nudzą bo maj chęć do zdobywania , czytania , tworzenia , odkrywania .

Gość a nie masz
innych 'zainteresowań' oprócz kompa i tv? a książki, sport? ponoć inteligentni ludzie sie nie nudzą... ja bym powiedziała że nie nudzą się Ci którzy maja jakieś pasje, zainteresowania...

Gość modlitwa zachasłowana
dlaczego

mam faceta od 2 lat!, ucze sie , mam zjazdy na uczelni mam przyjaciol... ale mimo tego czegos mi brak

co robicie w wolnym czasie od obowiązkow???? o to mi chodzi, bo wyszlo z tego ze ja NIC KOMPLETNIE NIE ROBIE ZE NIE MAM ZAINTERESOWAN ANI FACETA ANI NIC, SORRY ALE TO NIE TAK

Gość kobiety są złe z natury
to przećwicz z nim całą kamasutrę i seks tantryczny , oraz zacznij gotować dla niego

Gość a nie masz
no cóż ja akurat pracuję, więc nie mam zbyt dużo wolnego czasu, zwłaszcza że chodze jeszcze do szkoły językowej i robie podyplomówkę. W wolnym czasie najczęściej oglądam filmy i czytam książki -zwłaszcza to 2 uwielbiam :) w lecie rowerek. może zacznij się uczyć jakiegoś języka? choćby sama

Gość a nie masz
radze przede wszystkim szukać pracy. Jakbym drugi raz miała wybierać na jakie iść studia poszłabym na zaoczne i do pracy. wiem że nie jest łatwo ją znaleźć, ale jednak zawsze możesz się gdzieś zaczepić, może niekoniecznie jako np sprzedawczyni w kiosku, choć jakbyś była w złej sytuacji to nie ma co wybrzydzać. Ale jak teraz zaczniesz pracować, może za kilka lat będziesz w dużo lepszej sytuacji niż Twoi znajomi z dziennych

Chcieć to móc... Ja się nigdy nie nudzę:) Nie jest sztuką nie nudzić się w towarzystwie, sztuką jest nie nudzić się samym ze sobą.. Ja tam zawszę mam coś do roboty.. Nawet jak praktycznie nie mam... Myśl pozytywnie..

Gość Dr Szivaki
Masturbacja i trening mięśni Kegla oto sposób na zabicie czasu Moja Droga nikt nie nawet Ty czy i kiedy to Ci się przyda w życiu także ćwicz ćwicz ćwicz !

Gość Main lost
Wyobraź sobie że grasz w filmie np tanim kryminale klasy b gdzie dwie trzecie scen kręcona jest pod wiaduktem dokonaj zakupu atrapy pistoletu może być na kulki i zacznij grać !

Gość A ja bym Ci radził
Żebyś sobie założyła taka wizualizację że jesteś zarąbista w deche prezenterka w tv np muzycznej no wiesz luzik gadka fajne ciuchy i np co godzina idź do łazienki i zapowiedź kolejna pozycję programową co godz pamiętaj regularnie może być to krótką wypowiedź może być to np jakąś historia anegdota ale pamiętaj o tym systemie no i oczywiście rób to poza wszystkimi normalnych zajęciami które masz bo to wciąga.

Gość A ja bym Ci radził
Do łazienki albo do innego pomieszczenia gdzie jest lustro w którym się będziesz obserwowac swoją mimike itd

Gość Wypisz wymaluj geniusz
Słuchaj jest taki stary sposób na nudę praktykowany od wieków i naprawdę skutecznych. Rozebrać się do naga i pilnować swojego ubrania.

Gość A zdaje się tu
Kobiety są złe z natury napisała że inteligentny człowiek się nie nudzi itd itp ha jeśli tak uważasz to nie jesteś zła z natury tylko głupia. Bardzo wielu inteligentnych ludzi się nudzi jak chooj i jeszcze trochę. Co więcej lepiej jest się nudzić niż oddawać się rozmaitych debilnym praktykom które uważa się za ambitne. To dopiero debilizm! Prawda jest taka że tylko głupi się nie nudzi i zawsze sobie znajdzie idiotyczne zajęcie.(tylko bez aluzji do tematów na kaffe proszę)

Gość A ja Ci np proponuje
Tańczyć nago w rytm szlagierów lat osiemdziesiątych tańczyć cały czas z Boa różowym najlepiej to wspaniałe zawsze stosuje sobie te formę relaksu i jest wspaniale!

Gość Nooodysta
:-);-):-D:O :-@:-x na nudę noodyzm i na plażę nago nago !

Gość Nooodysta
:-D:-D:-D:-D

Gość Na nudę anal

Gość Na nudę copulation act

Gość Marcin Prokup iSzymon Hujownia
Ja w czasie nudy polecam produkty :) Polecamy to na nude :)

Gość Na nudę mam
Sposób taki że obciągam ptaki. PANI LOLITA.Z poważaniem.

Gość Hujownia ble he he dobre