Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdujujikikiki

kobiety szanuja i traktuja powaznie faceta tylko wtedy kiedy jest dobry w lozku

Polecane posty

Gość hdhdujujikikiki

Taka teze przedstawil jeden ze znanych psychologow, stwiierdzil on iz kobieta bardziej niz mezczyzna bezkrytycznie postrzega partnerow ktorzy ja zaspokajaja w lozku, kobieta ponadto jest dla takiego mezczyzny (nie zawsze) gotowa porzucic swoje dziecko (zaznaczam tylko jezeli facet jest b dobry w lozku). Jezeli to jest prawda to drogie panie jestescie po prostu zwierzetami, krolikami kopulantami. Co jak co ale moimzdaniem sa w zyciu wartosci wieksze niz seks choc pewnie zaraz sie od niejednej z was dowiem ze to nie prawda :o

Gość Ksero_z_życia
Czyżbyś aż tak słabo zaspokajał?

Gość praaaaawdaaaaaa
potrafia byc bite, gnojone i ponizane, a i tak na kolanach wracaja.... bo ruchanie i kasa...

Gość nanometr
Coś w tym jest, bo zawsze kiedy ostro przelecę moją kobietę i seks jest naprawdę dobry, to ona potem okazuje mi więcej uczuć, jest milsza i w ogóle weselsza.

Gość avatiaria
to jest za bardzo uogulnione. bo ja szanuje mojego fceta za to ze jest dobry zaradny i inteligentny. a miedzy tymi cechami b. dobry w łóżku. wiec aż tak nie jestesmy zezwierzeciałe. faceci tez kieruja sie prymitywnymi instynktami.. nie iwesz? psycholog nie wspomiał?

Gość avatiaria
to ze jest weselsza to sprawa wydzielanych hormonów. !

Gość jak zwykle w takim temacie
Pojawil sie "inteligEtny kontrargument" w postaci "a co czyzbys swojej nie zaspokajal??". Czyli brachu jak widzisz mozna smialo stwierdzic: sa krolikami

Gość no wlasnie szanowalas
....Ale juz z nim nie jestes..

Gość avatiaria
no i co to ma do rzeczy ze z nim nie jest? przeciez powodów rozstan jest wiele. niekoniecznie seks. co tez sie zadarza - u meżczyzn również.

Gość gnijacy stefan
Cos w tyn jest nawet kumpela mowila o takim jednym gosciu co go niby zna I jest dobry w lozku I jej cholernie zal ze nie jest jej facetem. Baby opamietajcie sie, a mowi sie o facetach ze tylko o dupie mysla

Gość baby to pustaki bez zaintereso
wan a mysla tylko I wylacznie kroczem

Gość avatiaria
weeszłam w wasz tok myslenia. nasze pierwotne instynkty karza nam sei rozmnażać. dla kobiety jak i meżczyzny seks jest ważny wiec nie przesadzajcie. ;/

Gość avatiaria
róznice miedzy kobieta a meżczyna nie sa wcale takie wielkie. raczej rózwnoważy sie ilosc kobiet i mezczyzn ktorzy mysla tylko o dupie. nie uogolniajmy. narzekacie na te baby frustraci bo zle wybieracie;p

Gość 76iyiufdjihyih
no sory ale nie chcialabym przez eszte zycia nudzic sie w lozku i nie odczuwac przyjemnosci. jedno wola tak drudzy tak.

Gość do 76iy cos tam
Jestes zalosna :o

Gość rozsadna ale tylko do ruchania