Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asedsdww

maz chce wiecej sexy, czy to moze byc objaw zdrady??

Polecane posty

Gość asedsdww

powiedzcie prosze czy jesli nagle facet ma wieksza ochote na sex, tak naprawde wieksza niz wczesniej tzn codziennie chce sie kochac, bardzo nalega itp to to moze byc powod zrady??czy wlasnie raczej nie??glupie pyt ale prosze, powiedzcie co myslicie???

Gość faxet wyjatkowy
a moze wlasnie skonczył swoj romans i teraz chce tego od Ciebie

a moze PO PROSTU chce się kochac?? czy wszystko musi byc od razu objawem zdrady?... :/

Gość asedsdww
mam pewne podejrzenia i od jakiegos czasu nagle chce sie wiecej kochac, duzo wiecej... tak se mysle ze jesli by mial jakas kochanke to wlasnie tak chodzi podniecony bo ma wiecej seksu i jeszcze wiecej tego sexu chce, tym bardziej ze na zmiane z inna kobieta,,, to moze byc jakis argument?

Gość asedsdww
chmmmm... ja mam 25 maz 23 i po slubie prawie 6 lat

Gość asedsdww
to moze i by sie zgadzalo bo mielismy wczesniej pewne problemy z podejrzeniem zdrady przezemnie ale obiecal ze nic nie bylo ze koniec tematu ze juz nigdy nie da mi powodow zebym tak myslala i wlasnie od tego dnia tak sie zaczelo

czyli by sie zgadzało ze jest coś na rzeczy.. a to zdanie wyjasnia wiele..."ze juz nigdy nie da mi powodow zebym tak myslala" - nie chce sie czepiać slow ale wyglada na to ze wczesniej dawał powód

Gość tak zdradza cie a teraz
go rzuc, tak ci dobrze na kafe radzimy.

'ja mam 25 maz 23 i po slubie prawie 6 lat" co co?? to co on sie hajtał w wieku 17 lat?? :D facet jest w optymalnym wieku do seksu, to i mu sie chce. coż w tym dziwnego. ciesz sie i korzystaj.

Gość ............. potepiam bo
moja opinia taka jak faceta wyjatkowego odciecie od seksu w romansie ... teraz nie ma sie z kim wyzyc wiec TY jestes od wypelnienia obowiazku malzenskiego nieciekawie

Gość Mariya
Może to jakiś flirt? Może jakaś kobieta w jego otoczeniu szczególnie go interesuje i kręci. Wiesz jak to jest, tam się napatrzy, a w domu realizuje ;)