Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam takie pytanie

Rozstania i powroty dobra rada

Polecane posty

Może banalne, może naiwne, może głupie... Ostatni wróciliśmy do siebie z ex... po prawie roku zrywania i wracania tak średnio co 3 misiące znów jesteśmy razem na poważnie. On miał dziewczyny jedną trochę dłuzej ja nikogo nie znalazłam... teraz mówi że mu zależy staram się mu ufać...ale jest ciężo. Ponadto on w ogóle nie mówi np. "kocham Cie, tęsknie itp." Rozmawiamy o niczym o pierdołach, śmiejemy się całujemy, ale nie padają tak ważne słowa... Jak się zaapytam czy mu zależy odpowiada "tak" spotykaliśmy się teraz na święta ale teraz szkoła itp. nie będziemy się widzeć sporo i ja czuje, że znów jestem o niego zazdrosna i nie ufna, choćbym nie wiem jak się straała nie potrafie nie myśleć o tym "czy np. nie spotyka się znowu ze swoją byłą itd" Dodam że przed rozstaniem byliśmy długo ze sobą i to była i z mojej i z jego strony taka poważna pierwsza miłość... Kiedyś często mówiliśmy sobie ze sie kochamy, pisaliśmy tesknie itd.I szczerze to bardzo mi na tym zwiążku zależy... i nie wiem co robić, nie chce go spieprzyć swoją nieufnością, ale chciałabym też czuć się doceniona w tym związku czuć że mu bardzo ale to bardzo zależy... Jak myślicie? Czy za ufać po raz 3, czy ja na prawdę przesadzam?

Gość ideaia
daj sobie spokoj :-) krotko i zwiezle, a ktos inny moze Ci wyjasni dlaczego czesc

Gość mala zdzira
po pierwsze to jestes niedojrzala do prawdziwego zwiazku. czy to ze on napisze 10 razy dziennie w SMSie ze cie kocha i teskni sprawia ze jestes szczesliwa, spokojna i pewna jego uczuc?

Dziękuje, właśnie o takie rady mi chodzi, spojrzenie na to wszystko rozsądniej, i z innej mniej emocjonalnej perspektywy.