Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona - i nieszczesliwa

boje sie, ze jak bede miec dziecko, odziedziczy po mnie...

Polecane posty

mam chlopaka i on chyba mysli o mnie powaznie.. mowi, ze chcialby ze mna miec dziecko, juz nawet zaplanowal mniej wiecej czas w jakim chcialby je zrobic. Ja sie ciesze owszem, ale boje sie, ze dziecko odziedziczy mnie piegi ;(( mam cala buzie w piegach, ramiona, plecy, dekolt, i na rekach tez ;((( tego nie widac zima tak bardzo, ale latem jest masakra ;( mam wlosy rudawe. Moj chlopak za to ma kruczo czarne wlosy, czarne oczy, skora porcelanowa, jak myslicie?????? dziecko moze byc piegowate? czy raczej z polaczenia mnie i chlopaka wyjdzie jednak bez piegow?? ;[[[ strasznie sie tym zalamuje ;(((

Gość a nie można rozjaśnić skóry
w dzisiejszych czasach pozbycie się piegów to chyba tylko problem finansowy.

to postarajcie się o 4-raczki i tego najładniejszego sobie zostawisz a resztę hop siup do pieca i nie ma sprawy jak w lotto kurna xD

Co za ludzie...Nie przejmujesz się tym że dziecko może być chore tylko tym że będzie miało piegi?No to gratulacje:)

Gość tensamproblem
jestes nienormalna,skoro dla Ciebie jedyny problem w urodzeniu dziecka to to czy będzie mialo piegi czy nie. brak slow...

ty sie martw czy bedzie zdrowe a nie o wyglądzie piszesz!!! bedzie jakie bedzie byle by było zdrowe a co jak bedzie piegowate to nie bedziesz kochala!!!

Gość koo.la
inteligentna jestes, no no wspolczuje dziecku takiej glupiej matki

przejmuje sie tez tym, ze bedzie chore, ale nie chce zakladac az tak czarnych scenariuszy... ;/ wiem, ze piegi to nic takiego, ale nie chcialabym zeby dziecko przezylo to co ja ;[[ w szkole kazdy mnie wyzywal, smiali sie ze mnie, bylam potworem dla nich... nitk nie zrozumie tego jesli sam nie przezyl podobnej historii ... ;[[[[

nie chodzi o to, ze ja nie bede go kochac jak bedzie mialo piegi, dla mnie bedzie najpiekniejsze, ale nie chce by przezywalo to co ja ;[[ dzieci w szkole sa okropne ;(

Gość ja bym sie na twoim miejscu
zalamala tym ze dziecko moze odziedziczyc twoja inteligencje :O

Gość piegi bywają okropne
nie zawsze jest to kilka kropek na nosie, które dodają uroku, czasem są bardzo szpecące. Ale nawet jeśli dziecko je odziedziczy, to wystarczy dobry dermatolog.

Gość nie wiecie jak to jest
autorko nie mam piegow,ale mam rude wlosy i to jest tez powod dla ktorego boje sie miec dziecko nie chce aby bylo rude jak jak nie chce aby z niego sie tak smiali jak zemnie

Gość o JEZUSICKU
najpierw dorosnij a potem mysl o macierzynstwie!!!!!

nie zrozumiecie tego, gdyby was tak gnebiono to byscie zrozumieli, nie chce byc dziecko przechodzilo przez to, co ja... to prawdziwy koszmar :(

Gość autorko zrób coś dla świata i
nie rozmnażaj się, bo dziecko moze odziedziczyc po Tobie iq ;jak takie ćwierćinteligenty przystąpią do reprodukcji to rasie ludzkiej grozi powrót na drzewo!

Gość autorko zrób coś dla świata i
a dzieciaki dokuczją też okularnikom, zezolom, grubasom, chudzielcom, karakanom, mazgajom, jąkałom, sepleniącym...

Gość dzieciaki są okrutne i nie
jest to normalne, ani nie jest to coś nad czym trzeba przechodzić do porządku dziennego. Na miejscu autorki martwiłabym się nie o to, że dziecko odziedziczy jej piegi albo iq ale że będzie musiało żyć w świecie, gdzie szykanuje się ludzi z takich powodów jak zez, piegi czy okulary, że o rasie czy religii nie wspomnę, a na dodatek uważa się, że "to normalne że dzieci takie są". Nie da się zaplanować stopnia piegowatości dziecka, ale poradziłabym autorce wizytę u lekarza, bo naprawdę wiele z tym problemem można zrobić.

Gość gderacie i gderacie
mozecie sie wymadrzac, ale jezeli ktos jest cale zycie szykanowany i wysmiewany przez swoj wyglad to dalby wsyztsko aby jego dziecko tego nie przezywalo

Gość ifggoee
A ja ją rozumie! Za mną też wołali "piegus".Autorko-mam identyczną sytuacje-dziewczynka "wyszła"piekna! ma tylko kilka bladych piegusików na nosku! Do roboty!

Gość Bella Cullen
jesli twoja mama ma piegi i ty, to raczej tez będzie takie.. A wy chyba życia nie znacie...dla dziecka piegi..to jak dżuma... Rude włosy to też dżuma.. Znałam jedną dziewczynę na kolonii nie dosc, że ruda to piegi..i nikt nie chciał się z nią bawić.. PS. Co On sobie zaplanował:D? termin pracy?:D Oby Jego termin, zgadzał się z Twoim:P Bo inaczej będzie Kinder niespodzianka ale tylko dla Ciebie:P:P:D

Gość oooon
ludzie ale wy macie problemy, miedlugo genetyka bedzie na takim poziomie ze sobie bedziesz wybierala kolory wlosów i cery z katalogu