Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi 28 Sopot Wyścigi

Cala prawda o kobietach z portali randkowych

Polecane posty

Gość Adi 28 Sopot Wyścigi

dzielą sie na 2 kategorie: pierwsza: zdesperowane stare panny o średniej urodzie rozpaczliwe szukajace faceta i wmawiajace sobie miłość do każdego z nich druga: kaprysne, trochę agresywne dziewczyny przed 30stką, które czekają na księcia na białym koniu, ciągle przebieraja majac konto na portalu od kilku lat, po jakims czasie zauważaja ze rozmowa przez komunikator i sms jest lepsza niż w realu, bo w realu nie potrafią sie komunikować konkluzja: po jakimś czasie kobiety z 1 grupy albo dorwą frajera albo godza się z samotnością i kupują kota, zaś kobiety z 2 grupy przechodza do pierwszej i kończą podobnie KOBIETY Z PORTALI ODWLEKAJĄ KONTAKT OSOBISTY W NIESKOŃCZONOSĆ BOJĄC SIĘ GO i wten sposób wpadają na zastawioną przez samych siebie pułapkę, która nazywa się samotnością.

Gość klementynka z ciechocinka
nic dodac nic ująć ja tak mam boje sie kontaktu osobistego, za duzo sobie wyobrazam, rozmowa na gg buduje obraz tej osoby ktory zawsze jest inny od rzeczywistego i moich wyobrażeń nie moge z tym zerwać, starciłam okazję do poznania wielu fantastycznych ludzi, uciekam od nich jednoczesnie marzac zeby ich poznac.

Gość etroidshtysjtg
a ja jestem potworem i mam fałszywe fotki, uwielbiam flirtować z tymi bezmózgimi tapeciarami a potem zostawiać z ręką w nocniku...ah jakie one napalone na kasiastego przystojniaka hmmm:)

Gość prawda panie
prawda

Gość Sandraaa16
książe na bialym koniu ma was w odbycie

Gość etroidshtysjtg
:):)

Gość etroidshtysjtg
następną wyłowiłem:) super blondi:)

zdesperowane stare panny o średniej urodzie - nie prawda, a ty chyba oczy trzymasz w słoiku w zamrażarce ;) "rozpaczliwe szukające faceta i wmawiające sobie miłość do każdego z nich" - jeśli dziewczyna ma profil na portalu randkowym to nie znaczy że rozpaczliwie szuka "pana i zbawcy". Poza tym skoro jest zdesperowana i poszukuje "rozpaczliwie" to jak może być kapryśna? druga: "kapryśne, trochę agresywne dziewczyny przed 30stką, które czekają na księcia na białym koniu" - to chyba lepiej poczekac na swojego "księcia" niż na byle jakiegoś leszcza bez ładu i składu? Dla każdego do wyboru i koloru. "ciągle przebieraja majac konto na portalu od kilku lat" - a co mają lsowanie sobie robic, prawo wyboru a twoim prawem jest odpowiednie prezentowanie się "po jakimś czasie zauważają ze rozmowa przez komunikator i sms jest lepsza niż w realu, bo w realu nie potrafią się komunikować" - czasem dziewczyna czuje ze ten "facio" to delikatnie mówiąc "porażka" i sobie oszczędzają zażenowania w przypadku spotkania w realu.

jestem przeciwniczka zawierania znajomosci internetowych wiec nie wiem na ile to co piszesz jets prawda, ale czego oczekiwales ze piekne i atrakcyjne dzieczeta o nietuzinkowym hobby i fajnej pracy, przy tym cieple i kochane - nie moga znalezc sobie partnera?;-)) one raczej nie moga sie odgonic - wiec po co mialby sie jeszcze 'oglaszac' , hm?;-)

a ja nie rozumiem tego zaskoczenia tymi portalami randkowymi;-) przeciez po obydwu stronach tam - zarowno meskiej jak i zenskiej - siedza osoby ktore w realu nie maja brania- wszystko jedno z czego to wynika (braku okazji czy czegokolwiek innego), a skoro nie maja brania to nzaczy ze w czyms musi tkwic szkopul..

Gość NIE PRAWICZEK :D
ROR NIE KONIECZNIE NIE MAJĄ BRANIA, wiesz co mnie kobiety podrywają zaczepiają same chcą dać numer, stawiają imprezy, jednak spotykam się z kimś z internetu z takiego portalu, bo jest miła sympatyczna i dobra dla mnie, nie spotkałem takiej kobiety nigdy w realu... nie pisaliśmy w nieskończoność po tygodniu się spotykaliśmy na 4 randce wylądowaliśmy w łóżku... Ale zanim ją poznałem byłem na kilku randkach nie udanych i to prawda masa tam księżniczek, które nic sobą nie reprezentują (są przeciętne bądź brzydkie) a szukają księcia. Jak jakaś ma konto od lat na portalu to dajcie sobie spokój ze spotkaniem z taką, na bank oleje każdego... chociaż nie ukrywam jedną z takich panienek przeleciałem na pierwszej randce, ale to był jej pomysł nie mój (była bardzo ładna) a może tylko po to jej te konto tam potrzebne.