Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosia 25

kobiety ktore zdradziły = czy żalujecie ??

Polecane posty

Gość dosia 25

z perspektywy czasu, czy żalujecie tego kroku ? co zmienilo sie w waszych związkach po zdradzie ? potrzebuje odp. na te pytania :(

Gość dosia 25
nie wierze ze zadna kobieta na tym forum nie zdradzila

Gość zdradziłam koleżance tajemnicę

Gość dosia 25
a wyrzuty sumienia / warto było ?

Gość zmienilo sie wszystko
poczawszy od parnera bo tamten nie potrafil zyc z ta swiadomoscia i mnie rzucil. i wcale mu sie nie dziwie, nie wiem gdzie ja glowe mialam ze tak perfidnie i glupio sie zachowalam myslac tylkiem i motylkami w brzuchu zamiast byc szczera wzgledem faceta, ktory nigdy mnie nie skrzywdzil. ja teraz wiem ze tez zdrady nie moglabym wybaczyc. nie robi sie czegos takiego facetowi, z ktorym przeciez z jakichs powodow bliskich jestes. mam za swoje.

Gość dosia 25
czyli ogólnie żalujecie ze zdradzilyscie ?? nie warto tego robic ./

A jak Ci powiedza na kafe że warto to wystawisz dupe innemu? Ludzie czy Wy potraficie sie samodzielnie wysrac czy tez potrzebujecie aprobaty innych:-O

Ale musisz pamietac ze ludzi(kobiety) są rózni i jedna taką zdrade uzna za przygode,bo przeciez "wszystkiego" w zyciu nalepzy sprobowac,a inna bedzie sie tym zadreczac do konca swoich dni... Ja miałam wyrzuty sumienia,ze jednak oszukuje mojego partnera,ale miedzy nami to był juz związek na wykonczeniu w sumie...Niemniej jednak bedąc z kims nie powinno sie tak robic.Takie moje zdanie :D

Gość zmienilo sie wszystko
myslisz, ze jak ktoras napisze ze nie zalowala to przekonasz sie do zdrady? ze ty tez nie bedziesz? troche smieszne i strasznie niedojrzale. zastanow sie nad calym tym aspektem zdrady, jestes ze swoim facetem z jakich powodow? nie masz nic innego do roboty? facet cie bije? poniza? chcesz sie odegrac na nim? dlaczego nie postapisz zwyczajnie uczciwie i z nim nie zerwiesz by wskakiwac innemu do lozka? i przede wszystkim zastanow sie czy chcialabys byc tak samo potraktowana jak chcesz potraktowac swojego faceta? chcialabys byc zdradzona?

Gość dosia 25
mój facet nie potrafi okazywac uczuc !!! nie potrafi mnie tulic, piescic i calowac, nie umie byc romantyczny :( kocham go ale juz dluzej nie mam sily sie prosic o odrobine czulosci :(

Gość dosia 25
nie wiem czy to powod do zdrady ale czasem czuje ze mam w łózku skale :(

Gość to znajdź innego
albo weź sobie kochanka :classic_cool:

Gość uuupppp
Po zdradzie nigdy już nie będzie tak jak wcześniej. Jeśli chcesz tylko zaspokoić swoją ciekawość,spróbować to daruj sobie. Chyba,że Twój obecny związek Cię nie uszczęśliwia ... Zastanów się jednak zanim zrobisz coś takiego partnerowi. Zdrada zawsze boli. Często i zdradzonego i zdradzającą ;-)

Gość a ja powiem
no to skończ ten związek a nie zdradzaj

Gość a czego to żałować
przecież to nie mydło i nie wymydli się:P

Raz chodziłam z dwoma chłopakami naraz - ale krótko - przez miesiąc. Potem się skończyło bo nie dałam rady... Nie mam wyrzutów :P

Gość dosia 25
bo poznałam fajnego faceta, mamy duzo wspolnych tematów piszemy ze sobą prawie codziennie, i to juz trwa 5 miesiecy ma wiele cech ktore chcialabym aby mial mój facet... jest romantyczny , czuły... problem w tym ze on ma zone i synka. Mowi ze rodzina jest dla niego najwazniejsza. Nie chce rozbijach ich związku, chce tylko odrobine czulosci, mysle ze ten facet moze mi to dac. Boje sie jedynie tego co potem ? boje sie ze strace szacunek do samej siebie..

Bo stracisz. Prześpisz się z samcem, którego nic nie obchodzisz. Który chce mieć darmową kochankę a jednocześnie wracać codziennie do ciepłego domu.

Gość jestes tchorzliwym glupim
dzieckiem. chcesz oklamac swojego faceta zamiast go zostawic bo sie boisz byc chyba sama, jakos to w wyrzutach ci nie przeszkadza ze oklamujesz kogos bliskiego, bo jak nie jest bliski to po chooj z nim jestes? a jak tamtem zonaty da ci te cieplo to myslisz ze sie nie zakochasz? przeciez juz sie w nim zakochalas i w wizjach tego co moze ci dac, a facet podupczy na boku (kolejny tchorzliwy palant) i wroci do zony. i tym sposobem jestes kolejna banalna idiotka.

Gość dosia 25
ale moze ja chce zeby mnie ktos podupczyl na boku, chce znow sie czuc pożadana, chce poczuc troche czulosci....

Czułość można poczuć tylko wtedy, gdy jest się kochanym. A seks bez uczucia to tylko kopulowanie. Tak jak te psy na trawniku. Ten sam instynkt.

Gość ja powiem
nie zdradzaj, nie warto nawet jeśli związek w którym jesteś jest jaki jest, skończ z obecnym facetem i wtedy

Gość ja powiem
i z drugiej strony ten koleś co wybrałaś też trochę nie teges- poszukaj wolnego, albo po przejściach- ludzie wtedy potrafią doceniać to co mają