Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biela

Mój mąż zabronił mi kontaktować się z ojcem!

Polecane posty

Gość no właśnieee
Nie wiesz ile czlowiek jest w stanie poswiecic dla kogos kogo kocha a z tego co pisze autorku jej ojcu nie mozna nic zarzucic oprocz alkoholu a wnuk teskni za dziadkiem?

Gość MAJKA nowy serial tvn
czy ja mowie ze ona ma zostawiac syna u ojca na weekend??? NIE- w takiej sytuacji ja tez bym nie zostawila... Ale powinna bez zadnych zakazów odwiedzac ojca razem z dziecmi.Wpadac do niego, miec z nim kontakt. A ten jej mąz jej zakazuje jakby conajmniej ten ojcic był jakimś zagrożeniem!

Gość ciekawe majka czy gdyby sytuac
byla odwrotna tzn. to ojciec meza bylby alkoholikiem a zona nie pozwalala na kontakty dziadka z wnukiem to czy tez bys pisala tak samo!

ale przeciez jej ojciec byl i jest w porzadku dla niej i dla wnukow wiec o co ci chodzi??

Gość Majka a co ty taka
zaangazowana w to jestes? znasz tę sytuację na zywo czy co, że jestes tego taka pewna? bo wiesz - do relacji tylko jednej strony nalezy podchodzic z dystansem bo na pewno nie jest obiektywna!

Gość autorko pomysl o synu twoj syn
byc moze ma tylko jednego dziadka a corka pewnie ma dwoch,wiec przynajmniej wnukowi nie odmawiaj spotkan z dziadkiem!

Gość ccccccccc
Ja chyba nigdy nie zostawiłabym dziecko z pijanym człowiekiem Nawet z własnym ojcem.!

Gość majka a co jakby twoj tesc byl
pijakiem i chcial zobaczyc wnuka? odpowiedz na to pytanie!

ok odpowiem ci pijak pijakowi nie rowny.Mam przykład w rodzinie ze babcia uzalezniona od alkoholu bez zadnych problemow opiekowala sie latami swoim wnukiem. Przeciez nie mowie zeby oddawac dzieci dziedkowi na weekend ale co za problem spotykac sie z dziadkiem alkoholikiem??????

Gość autorko wspolczuje ci jak bym
ja miala wybierac miedzy ojcem a mezem to nie wiem ktorego bym wybrala.

Gość mąż jest ważniejszy od ojca

Gość nie to
ojciec jest ważniejszy od męża.

a ty jestes jakas ubezwłasnowolniona czy jak? co oznacza słowo zabronił? masz nakaz sadowy ? odbyła sie jakas rozprawa ? jebnieta baba . Sama pozwoliłas na taka sytuacje to tez maz zabrania takiej idiotce wszystkiego ,czego sie spodziewałas jak chcesz byc uległa przed meżem to badz nas to gówno obchodzi .Masz to na co sie godzisz.ZA TWOIM PRZYZWOLENIEM

Gość wimeme
czarny diab-oł właściwie to masz racje gdyby ona postawiła się już za pierwszym razem to by mąż miał goowno do gadania :)

Gość twój mężulek wyrządza krzywde
twojemu synkowi :(

Gość rosołek -
ciekawe ile z osób tak zachwalających dziadka jako opiekuna doskonałego - ma dzieci ? I ile z tych osób zostawiłoby swoje dzieci pod opieką popijającego dziadka - nawet jeśli - do tej pory - nigdy nic złego dzieciom nie zrobił ?