Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

Gość Heupickaa

waszej wierności(oczywiście nie wiedzielibyście tego) to skorzystalibyście?

Gość Edek z Sosnowca
jak jest chętna to ja zawsze dymam, przecież mały to nie mydło i dla starej zawsze styknie, a ja ją nie pytam przecież co robi w robcie

Gość Heupickaa
Serio się pytam...:P Mnie by kusiło, ale byłabym w stanie chyba zrezygnować i być wierną....

Ja tam myślę, że jakby mi podłożył mój facet pod nos jakiegoś ociekającego seksem faceta, o którym zawsze marzyłam to bym się przespałaaa.... A z kobietą? Myślę, że jakby się o tym dowiedział, to by się nie obraził:classic_cool: BYć może miał by lekkie obawy czy nie jestem les(chociaż zawsze można być bi)...;) Jedyną pretensje jaką by miał to taką, że tego nie nagrałam.. ugh

Gość kant a jesteś bi czy les
? spałaś kiedyś z facetem?

Ach cóż za cisza... Czyli tylko JAM taka niewierna? Będę się smażyć w piekle:classic_cool: PS. JEZUS WAS KOCHA :D

Nie mów... Nawet jakby ci podłożyli taką super sexy laskę o której zawsze marzyłeś? Tyyy... Daj trochę wierności:P

Gość
Kant :classic_cool: :D:D serio ? :classic_cool:

Gość ja tak miałem i nie zdradziłem
kant spałaś z facetem i kobietą?

Ja tak mam, co prawda moj facet mi go nie podstawia.. Tylko taki szekszy kumpel sie kreci kolo mnie i jak jest w poblizu to mnie szwedzi tam na dole

A jakby mi podstawial kobiete (jakos ciezko mi to sobie wyobrazic) Jakby była ładna, to czemu nie? :) Napewno nie mialby o to pretensji

Big Pain Nie mów... Nawet jakby ci podłożyli taką super sexy laskę o której zawsze marzyłeś? Tyyy... Daj trochę wierności nie. ja przeważnie jestem z super laskami. ;) w sumie przypomniałem sobie. Mieszkałem w UK, a moja kobieta w PL. Na imprezie, pewna koleżanka była chętna, ale nie skurwiłem się.

Gość to pilnuj żeby swędzenie
nie wymknęło się spod kontroli

Ale gdybyś znalazła się z nim sam na sam w pokoju, on w bieliźnie, nikt nie słyszy... nie wierze, że skończylibyście na grze w "kamień, papier, nożyce" ;)

Po co gdybac, Nie ma takiej mozliwosci zebym sie znalazla z nim sam na sam w pokoju i w dodatku w bieliznie -jesli to bylo do mnie kierowane

A z kumplem bylismy w lato na 3 miesiecznym wyjezdzie.. z dala od swoich polowek, nasze pokoje vis-a-vis.. swedzialo nas obydwoje, ale nie wymknelo sie spon kontroli. wiec teraz tez bedzie dobrze :classic_cool:

Walic moralnosc, zostan nimfomanka :P co masz do stracenia?

Gość szacunek i zdrowie
?

szacunek, kwestia podejscia zdrowie? tutaj mozna tylko zyskac :P oczywiscie majac na wzgledzie wszystkie srodki bezpieczenstwa

Ty.. no mam.. Za młoda? Jak wpadnę to kaplica? Chociaż mnie tak kurde korci już dłuugo! Mam Zaufanego faceta. Prawie rok. Ale NIE .. Bo moralność, Zasady, Wiek, Sąd i te gówna... I w ogóle te krzywopatrzące oczy, że ŁOO ONA TAKA MŁODA I SIĘ PUSZCZA Z BYLE KIM... nieważne czy rzeczywiście robiłabym to z byle kim czy tylko z NIM..

Gość to od roku razem i
jeszcze mu nie dałas dupy?