Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narvaiaast

Przyjaźn i miłość...

Polecane posty

Gość Narvaiaast

Zacznijmy od tego że mam 16 lat. We wrześniu poznałem dziewczyne która mi się wcześniej bardzo podobała. Zaczeliśmy znajomość i po ok. miesiącu się zaprzyjaźniliśmy. Czułem coś do niej (więcej niż przyjaźń)a ale nie było to jakieś wielkie uczucie. Z czasem jednak to uczucie wzrosło na tyle że zrobił bym dla niej wszystko :( Rzucił ją chłopak i powiedziała żeby chciała ze mną być ale musi najpierw o nim zapomnieć... Ona też coś do mnie czuła. Wrócił do niej chłopak i postanowiłem że będzie lepiej dla nas jeśli skończymy ze sobą. Tak też się stało. Z mojej inicjatywy..Ona chciała się nadal przyjaźnić ale ja tak nie potrafię gdy coś do niej czuje a ona ma chłopaka. Oczywiście będzie mi jej bardzo brakowało..Ale to będzie mniejszy ból jeśli o niej zapomne niż patrzył z boku cały czas na jej związek... Czy to była dobra decyzja ??

Gość ciekawi mnie to
to teraz rozumiem, dlaczego mój kolega zaczął mnie unikać gdy weszłam w związek...:( nie wie, jesli tyle bólu sprawia Ci to, ze ona z kims jest i bedzie epiej zebys nie widzial, to zerwij kontakt, ja jednak chyba bym pogadala na Twoim miejscu, bo skoro coś miało być miedzy Wami to jak sie stalo ze nie ejstesce ze soba? tu otrzeba rozmowy