Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghhhjgf

zamawiacie ciuchy na allegro?

Polecane posty

Gość hfghhhjgf

ja jakos nie bardzo mam przekonanie do tego bo lubie sobie najpierw cos przymierzyc zanim kupie ale z drugiej strony jest tam duzo ciekawych rzeczy.... co wy na ten temat sadzicie?

ja zamawiam tylko ciuchy ... buty kiedys zamowilam i były za małe wiec wole kupic w sklepie.

Gość hfghhhjgf
i zawsze jestes zadowolona z zakupu? ja jeszcze nigdy zadnych ciuchow tam nie zamawialam;/

Gość mnie podoba się Natalia
ja tak, ale mało ryzykowne, to znaczy bluzki, sweterki, koszulki, spódnice. nie kupiłabym butów, płaszcza, spodni.

Gość zastanawiamsiejak
wszystko praktycznie zamawiam :) szukam okazji. Swoje wymiary znam już na pamięć. Nigdy (odpukać) się nie sparzyłam i oby tak zostało

Gość nie zamawiam bo ja lubie
sie dokładnie obejrzec przed zakupem w przymierzalni a nie kupowac kota w worku

Gość tys sie urwal z choinki
zamawiam, buty juz 3 razy kupowalam. z zadowaleniem jest roznie, mam zakupy trafione jak i nie. ale nie walcze o zadne zwroty, wymiany, bo uwzgledniajac koszt przesylki to gra niewarta swieczkki..

Gość hfghhhjgf
kazdy ma inne zdanie na ten temat:P ale jak narazie wiecej tych pozytywnych opinbi jest:P no mi konkretnie wlasnie chodzilo o bluzki, koszulki itp

jasne że zamawiam,zwłaszcza takie co mają rozmiar uniwersalny,szczególne bluzki.Ze spodni to odważyłam się tylko na dresowe :p ostatnio kupiłam sukieneczkę princeskę,nową za 50 zł.Z butów tenisówki,rozmiar ok,ale jakość... :o Przed zakupem odzieży o rozmiarze nieuniwersalnym to łapię za centymatr krawiecki i dotychczasowe ciuchy wymierzam.Czytam uważnie skład materiału dzięki temu wiem czy to się rozciąga i dopasowuje czy nie

kupuję- wystarczy znac swoje wymiary i sprawdzac:) do tej pory nie zdarzyło mi się żeby coś było nie tak