Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mam racje

moja dziewczyna to pieprzona ksiezniczka!!

Polecane posty

Gość czy mam racje

Jako ze nastaly mrozy ja i moja dziewczyna siedzimy ostatnio w domu pod koldra i ogladamy filmy. Chcialem jednak troszke to urozmaicic. Wczoraj spotkalismy sie rano na uczelni, powiedzialem ze o 15 bede u niej i zabieram ją gdzies (nie powiedzialem gdzie, mialem zamiar wziac ja na kregle), miala byc gotowa. Zgodzila sie. No to wyszedlem z domu i dzwonie do niej 14.50 - w sluchawce uslyszalem zaspany glos - mowie spisz? to nie przyjezdzam... Czekalem na jakies przeprosiny czy cos, ale co sie okazalo! Ona mowi ze co z tego ze spala, ze moglem przyjechac, a tak w ogole jakbym powiedzial, ze biore ja na kregle to nastawilaby sobie budzik, bo mialaby wieksza motywacje!! Wkurwilem sie na nia strasznie, mam postanowienie ze nie odzywam sie do niej dopoki nie przestanie zrzucac winy na mnie. Chyba mam racje?

Gość niebanalna
ehehehe malo spontaniczna ta twoja laska:D

Gość czy mam racje
Zgadzam sie. Juz nie mowie jak ciezko jest ja wyciagnac na glupi spacer... Najsmieszniejsze jest to, ze ona jest przekonana o mojej winie i sie nie odzywa. Troche glupio tak niszczyc 8 miesieczna znajomosc, ale ja jej nie odpuszcze na pewno.

Gość Gosia Osla Skorka
trzeba zmotywowac dziewuche do dzialania. Albo pojawi sie ten ktory bedzie motywowal ja zawsze. Sorka za szczerosc. Nikt nie bierze kota w worku :P

Gość niebanalna
to co ona robi?je i śpi?:D nie daj sobie na łeb wejśc:D jak ta twoja panna potrzebuje takich zapowiedzi,to niech się zapowie ,bo inaczej się z nia nie skontaktujesz:D podanie+2 zdjęcia:D

Gość Lepiej zniszyczyć teraz..
..niż za parę lat, jak spędzicie ze sobą dużo czasu, a i tak wyjdzie, że ma więcej cech, które Tobie nie odpowiadają. Zastanów się, później będzie gorzej, trudniej.

Gość samanta fox12
moim zdaniem ty zachowaleś się jak pieprzony książę!

Gość Gosia Osla Skorka
uwazam ze kobieta pewna siebie - nie kupi kota w worku :) A trzeba zawsze powiedziec kobiecie - po co, o ktorej i w jakim celu sie spotykamy. Kobieta ma zawsze duzo do wykonania. Bo czas to pieniadz.

Gość niebanalna
on jak książe?? przecież ta laseczka czeka na zapowiedz przyjazdu swojego faceta,no bez przesady.zero spontanu!ja bym chciała żeby ktoś mnie wyciągał z łóżka rano:D

Gość Gosia Osla Skorka
mezczyzna jest tylko dostarczycielem przyjemnosci. Przyjemnosci sa ulotne. Jesli wazniejsza jest praca - wiadomo ze zawsze priorytetm jest cos co przynosci trwale korzysci. Jesli mam wybor - wyjazd wycieczka, facet, aktywny wypoczynek czy praca - wybieram - praca :P

Gość little girl only
Chyba trochę przesadzasz, nic wielkiego się nie stało. Dziwne trochę, że o 14.50 ona spała, pracuje w nocy i w dzień odsypia czy co? Powiedz jej, że skoro się umawialiście na 15.00 to ona powinna być o tej 15.00 gotowa do wyjścia a nie spać. Jak była bardzo zmęczona i nie chciała wychodzić to mogła wcześniej dać ci o tym znać.

Ale masz chłopie problemy. A spytałeś chociaż co jest? Może ma ciotkę, albo jest chora i skoczyła jej temperatura? Ktoś słusznie napisał, to Ty się zachowujesz jak piep...ny książę. Och ta młodzież, dzieci, wy tylko wymagać umiecie. Co z Ciebie za mężczyzna, że szukasz tu poklasku, zamiast zająć się sprawą jak należy?

Gość kapiczka71
ale z ciebie głupek

Gość wojtek ma w lazience rybiki
ja cie doskonale rozumiem!!i masz racje ja tez bym sie wkurzyla na twoim miejscu!jak ci cos przeszkadza nie ukrywaj tego tylko mow,ja jak sie z kim umawiam o 15 to ma byc 15!!chyba ze straci dwie nogi jedynie to go by usprawiedliwialo ja tez jestem punktualna i szanuje czas innych ludzi a wogole to ze chciales ja zabrac na kregle ,spacer ehh zazdroszcze:)

Gość wojtek ma w lazience rybiki
ja nawet jak jestem chora ,ostatnio mialam zapelenie zatok wiecie jaki to bol?! ale chcialam sie zobaczyc z moim mezczyzna i nawet to ze cholerne bolala mnie glowa mi w tym nie przeszkodzilo a tabsy malo pomogly malo tego bylam wtedy na urlopie on pracowal zabral mnie do siebie jak byl w pracy zrobilam zakupy ,zalatwialm swoje sprawy w banku i ugotowlalam zajebisty obiad!slabo mi bylo i naprawde zle sie czulam zeby nie bylo nie jsetm niczyja kucharka to dla mnie przyjemnosc ze razem zjemy obiad ktory ja ugotowalam

a ja by Cie pogonila.Nie dosc, ze nie probowales dociec dlaczego spala, choc moze jak zimno w chalupie to polozyla sie pod koldre i po prostu przysnela.A mosci ksiaze czeka na przeprosiny.Spontan to se urzadzaj jak dwie strony na to maja ochote.A skad wesz, ze ja kregle interesuja.Nimi w wiekszosci mezczyzni sie interesuja.Jakbys mial troche we lbie, to bys pomyslal, jak pomoc, by dziewczna pod ta cholerna koldra z zimna nie musiala siedziec.Dla mnie jestes durny.

Gość nie wytrzymnie...
tak masz racje ze kiezniczka....ale lepiej ze widzisz to teraz bo poniej jak zamieszkacie razem hrabina bedzie sie wylegiwac calymi dniami :D powinna cie chociaz przeprosic

Gość nie wytrzymnie...
o zesz ku.... co ty piepszysz bys pogonila!! jak sie zle czula lub cos innego sie stalo mogla zadzwonic!! wiedzial ze on przyjedzie po nia wiec co jakie wnioski olala go

Gość moskala
jeśli nie chciała się spotkać powinna była cię wcześniej uprzedzić.nawet jeśli myślała że nigdzie nie idziecie to mogła napisać coś w stylu: przepraszam, jestem padnięta, idę spać, a nie cię wystawiać. swoją droga fajny pomysł z tym spontanem miałeś :) szkoda że nie wyszło. moim zdaniem ty masz rację.ona ci łaski nie robi zgadzając sie na spotkanie

Gość o matko i corko ...hahah
spontan to se urzadzaj jak dwie strony maja na to ochote hahaha wiekszej bzdury dawno nie czytalam wiesz co to zanaczy spontanicznie??! i tak zapowiedzial jej ze ja gdzies zabierze wiec powinna sie przygowtowac a co by bylo gdyby zarezerwolwal stolik w drogiej restauracji>???eh brak slow ....

Gość niebanalna
dla mnie to jest dziwne...nie czuje się przy tobie swobodnie i może dlatego. ja nie miałabym nic przeciwko żeby facet mnie obudził i wyciagnał z łóżka:D chyba,że to jakaś hrabina...

olala to by ,go jak by sobie z domu gdzies poszla sama,nie mowiac o niczym.Jesli byla w domu, trzeba zapytac dlaczego jest nie gotowa.Powod moze byc rozny.I nie zycze sobie teksu-pieprzysz.Jak juz ,to prosze powiedziec-nie zgadzam sie z tym co piszesz.Zasady dobrego wchowania sie klaniaja.

Gość o matko i corko ...hahah
hahah piszesz TY o dobrym wychowaniu jeszcze traz przeczytaj co napislalas...ona sie z nim umowila na konkretna godz i dzien wiec dobre wychowanie wymaga aby przelozyc wizyte skoro jej cos wypadlo zanim chlopak przejedzie pol mniasta aby przyjechac po dame nie sadzisz??mi sie wydej ze dobre wuychowanie tego wymaga a co do spontanu zeden byl to spontan to by bylo wtedy gdyby przeszedl po nia nie o 15 jak sie umowili a o 22 i powiedzial chodz na dyskoteke albo przybiegl po nia bez uprzedzenia zeby zabrac ja skoro swit zobaczyc wschod albo zacho slonca...

Gość kikiulina
Elena50-. Tobie też sie kłaniaja zasady dobrego wychowania, dlaczego wyzywasz chłopaka od durnych? przyganiałkocioł garnkowi, sama jesteś nie lepsza. troche prostactwem od ciebie trąci...

Gość o no chyba ze macie po 50 lat
to wtedy sprawa wyglada inaczej i moze ona miec racje

To jak autor nazwał w tytule swoją dziewczynę to już wystarczający powód do zakończenia tej znajomości. I to ona ma go przepraszać?!! A on się chociaż dobrze dowiedział o co chodzi? Te co tu tak bronią autora - lubicie jak wasi chłopcy mówią o was - piep...na?

Gość nie wytrzymnie...
ja myslalam ze piepszysz to nie taki brzydki wyraz:D nawet profesorowie wybitni sie nim posluguja znawcy jezyka polskiego ,wybacz mi nie chcialam urazic niczyjej delikatnej psychiki

A zasady dobrego wychowania każą najpierw dowiedzieć się o powodzie, dla którego wyjście nie doszło do skutku, a dopiero potem ewentualnie dają powód do krytyki. Również te zasady nie pozwalają pisać o kimś bliskim "piep...ona"

Gość xxxLLLxxx
przesadzacie wszyscy... cóż Ona takiego zrobiła... ja [pieprze.. autorze nie masz się co obrażać na swoją kobietę pasowałoby,abyś w końcu jej dogodził, a na pewno będzie mieć ochotę w takie mroźne dni na jakieś atrakcje oj oj ojjjjjjjjjj

Gość kikiulina
chłopaku- po co Ci taka dziewczyna leń spedzająca całe dnie w łóżku na spaniu. ani to nie ugotuje, ani nie posprzata, syf kiła i mogiła...