Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastejźia

Przyplaszczone piersi doradźcie sukienka

Polecane posty

Gość anastejźia

witam dziewczyny , jutro wybieram sie na studniowke i kupilam sukienke w ktorej moje piersi sa starsznie spłaszczone co mi doradzacie ? co zrobic ? zeby nie wydawaly sie takie płaskie ?

Gość anastejźia
myslisz ze to cos da ?

Gość Daj szanse
Po prostu zaloz biustonosz, chyba ze to sukienka do ktorej sie nie nosi... to nie wiem, trzeba bylo sie zastanowic przed kupnem

Gość karoolek..............
widac musi byc to sukienka do ktorej sie stanika nie zakłada , inaczej juz przy kupnie wyszło by ze to nie to ! co zrobic ? hmmm ja bym zmienił "zaszywki " , ale nie wiem z czego ona jest i jak uszyta , zdjecie prosze

Gość karizzzz
zdecydowanie dobry stanik - usztywniany! http://www.okazje.info.pl/odziez-i-obuwie/biustonosze/ nie może być bez wypełnienia czy poduszek! powinien uwydatniać piersi - push up to dobra recepta :) proponuję coś marki Konrad lub Kinga - b. dobre staniki usztywniane mają - sama noszę od jakiegoś czasu :)

Gość spłaszcza biust
bo pewnie ta sukienka jest po prostu za ciasna, na to jedyna rada: rozszyć zaszewki jeśli są jakieś poradź się krwacowej ona coś wymyśli

Gość no wlasnie zbyt mala w cyckach
jest albo tak fatalnie uszyta...swoja droga ja bym w zyciu nie kupila sukienki ktora splaszcza biust.... teraz to juz chyba nie zdarzysz nic z nia zrobic ani kupic nowej wiec wspolczuje...

Gość anastejźia
czy to ma cos do znaczenia ze mam piersi 75A?