Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morm

Co ma zrobić chłopak gdy dowiaduje się że jego dziewczyna ma dziecko?

Polecane posty

Gość morm

Kilka dni temu widziałem moją dziewczyne z małym 6letnim chłopcem. Podchodze do niej i pytam się czy to jej brat, a ona odpowiedziała że syn,na początku uznałem to za żart ale potem powiedziała że nie. I jak ja mam się zachować! Spotykaliśmy się od kilku miesięcy!

Gość zrobic zwrot o 180 stopni
Chyba ze masz cos z samarytanina.

Gość morm
Ja mam prawie 30, ona 25! spokojnie bym to przyjął! Spytałem ją cz żartuje, ona powiedziała że to prawda.Czuje się okłamany! Za każdym razem gdy do niej przychodziłem to była tylko ona. Czasem może spotykałem jej rodziców z samego rana!

"zastanawiające, ze Ci nie powiedziała" Bo to zwykla su... Swoją droga, spotykaja sie kilka miesiecy i go nie widzial :D to gdzie oni sie spotykają, patrząc na pogode to chyba w iglo ;)

Ona cos kreci, tyle razy byles u niej w domu i go nie bylo, to gdzie byl :D moze u tatusia ;) Jeszcze ci przyjdzie tatusia poznac poczekaj, problemy dopiero sie zaczynaja ;) jak tam sobie chcesz.

Gość Maid from Botany Bay
ja mowie od razu o tym, ze mam dziecko....zeby w razie czego straceniec mogl za wczasu zwiac:D a tak na powaznie, lepiej zwiazac sie z kims bez obciazen, tak sadze.dlatego sama nie wierze juz ze z kims bede.

Gość Jak Kuba ....
faceci przychodzą i odchodzą , po co opowiadać im o swojej przeszłości.

Gość samotną matką byłam
poznałam kiedyś chłopaka przez internet i do razu na samym początku powiedziałam, ze mam dziecko. szczerość jest najważniejsza

Gość morm
Mnie nie chodzi o to że ona ma dziecko ale o to że nie powiedziała mi o tym. Zazwyczaj przychodziłem do niej tak z rana tak gdzieś godzina 10 ale dzieci chyba o tej godzinie są w przedszkolu? Wieczory ona najczęściej spędzała u mnie!

Szczerze to nie jestem ani za ani przeciw, ale w tym wypadku, zbyt fajnie to nie wyglada, przez pol roku nic nie mowic o dziecku... sorry, kopnal bym taka w dupe.

Gość Jak Kuba ....
może uważała ,że najpierw musisz poznać dobrze ją a ona ciebie. A synowi chciała zaoszczędzić poznawania ewentualnych tatusiów.

Ja myślę, że jest tak: przeraziłeś się i nie chcesz kontynuować związku z tą kobietą. Szukasz tylko potwierdzenia, że oszukała Cię (choć moim zdaniem nie oszukała) aby użyć tego jako mniej niemiłego argumentu do zerwania.

Gość Jak Kuba ....
Juliuszu Cezarze-a ciebie mamuśka gdzie ukrywała, w szafie???

Tak sie nie robi. A to nie byl "ewentualny tatus" tylko "kolega mamy". Nie nie nie, dziekuje postoje.

"choć moim zdaniem nie oszukała" Dobrze ze dodales "moim zdaniem" ....

nie musiała ukrywać , bo to porządna kobieta i dobrze dobrała ojca, razem się starzeją . Nie jak jakaś kurwa co się puściła i teraz biega samotnie z gnojem przy dupie 🖐️

Gość morm
Dzisiaj jeszcze z nią porozmawiać! Wcale nie chce z nią zrywać! Troche dziwnie się poczułem jak mi o tym powiedziała, jak zobaczyłem chłopca, dla mnie nigdy nie miało znaczenia czy moja partnerka będzie miała dziecko czy nie, nie chce być jednak okłamywany!

Blokersie, wiązac sie z nia, zwiazal sie z jej dzieckiem, trzymanie w tajemnicy tego ze ma sie dziecko to jednak oszustwo. I co, teraz taki pakiet ? bierzesz nas dwoje albo wcale ? :D Nie, to w cale nie jest oszustwo ;)

Gość chopak z czata
nie zauważyłeś zabawek w pokoju? moze faktycznie zartowała moze jest tylko matką chrzestną :OP

Gość sarmancka
Juliusz Cezar-- im dłużej czytam twoje wypowiedzi, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś kompletnym idiotą. Autorze, jesli Ci na niej zależy, to porozmawiaj z nią jeszcze. A jesli nie to się rozstańcie.