Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mama

bede mama ale czy szczesliwa

Polecane posty

Gość bede mama

mam 22 lata straciłam chłopaka ktorego bardzo kochałam pogubiłam sie po tym wszystkim ciezko było mi zaufac komus lecz zaufałam i to był moj bład poznałam kolesia przez internet mowił ze jestem wyjatkowa ze mam w sobie to cos ze moze zamieszkamy razem itd mieszkamy w roznych miastach teraz jestem z nim w ciazy a on nie chce o tym słyszec stwierdził ze poznał inna dziewczyne nie wiem czy dam sobie rade sama z dzieckiem bez pracy ale chce urodzic to dziecko nie byłabym w stanie go usunoc to przeciez zabojstwo rodzicom nie powiedziałam boje sie to bedzie dla nich szok zawsze byłam rozsadna i spokojna w wogole raz w zyciu popełniłam taki bład i teraz sama za ten bład zapłace dziecko to cud mam nadzieje ze jakos sie to ułozy jak urodzi sie ale watpie ze ktos mnie bedzie chciał wiedzac ze jestem samotna matka:(

Gość bede mama
i do dziś zachodzę w głowew [ bo w ciąże już zaszłam] jak za pośrednictwem czatu mogłam zostać zapłodniona?

Gość sonycdpf
lepiej byc samotna matka niz matka + nieszczesliwa mezatka

Gość bede mama
ludzie ale wy jestescie wredni .... nie raz pewnie popełniliscie w zyciu bład i nie jedna osoba znajdzie sie w podobnej sytuacji krytykujcie mnie mam to gdzies

Gość musisz powiedziec rodzicom
gorzej już nie będzie

Gość szaramara
SLuchaj, jestem w tym samym wieku co ty, jak narazie nie planuje dzieci, ale jakbym wpadla to zrobilabym tak: Po pierwsze: Powiedziala rodzicom od razu. Oni Cie napewno bardzo kochaja i beda kochac twoje dziecko. W tym trudnym okresie potrzebujesz wsparcia i komfortu, a skoro ten gupi facet, który jest ojcem twojej dzidzi ma to wszystko gdzies, to kto jak nie rodzice sie toba zaopiekuja? Pozwól im nakrzyczec, zbesztac cie za gupote, nie szukaj wymówek, tylko przyznaj, ze bylas lekkomyslna, naiwna i teraz potrzebujesz ich pomocy. Po drugie: Zrozumiala, ze 22 lata to nie to co 15, ciaza w tym wieku to juz nie taka tragedia, a i czasy juz sa inne i samotna matka to teraz nie taki wcale rzadki widok. Po trzecie: Dbala o siebie i dzidziusia, miala usmiech na twarzy, nie uzalala sie nad soba, tylko stawila czolo konsekwencjom swoich akcji. Jezeli bedzie silna, radosna, energiczna i twarda, to znajdzie sie taki facet, któremu sie spodoba to, ze mimo, ze wychowujesz sama dziecko, wcale nie jestes jakas nieszczesliwa, zaniedbana kobieta, tylko szczesliwa, pelna zycia kocica! Zobaczysz wszystko sie ulozy. Polska jest o wiele bardziej konserwatywnym i tradycjonalnym krajem niz Anglia (gdzie mieszkam). Tutaj Twoja sytuacja jest na porzadku dziennym i dziewczyny z malymi dziecmi tez znajduja sobie chlopaków bez jakichs wielkich problemów. Glowa do góry! Masz teraz kim sie opiekowac, wiec do dziela.

Gość bede mama
po smierci chłopaka ktorego bardzo kochałam byłam bardzo załamana i zagubiona ledwo sie podniosłam z tego dałam mu szanse i wiedział ze nie zniose kolejnego cierpienia naprawde wydawał sie inny niz wszyscy troskliwy opiekował sie mna wszystko miało sie ułozyc ... ale zapomniałam ze faceci to dranie ...... mozecie krytykowac ale za nim to zrobicie pomyslcie ile wy popełniliscie błedow nie ma osoby ktora w zyciu nie popełniła jakiegos błedu ktorego potem bardzo załowała...

Gość musisz powiedziec rodzicom
pomarańczowy - z Toba nie rozmawiam

Gonisz gościa o alimenty i jakoś sobie poradzisz mimo, że rynku matrymonialnego raczej nie zawojujesz. ;) Masz jakiś problem czy tylko wylałaś żal z nadzieją na współczucie, krytykę czy coś innego?

Gość bede mama
przedtem ja byłam draniem w spódnicy. dlatego chłopak przeze mnie się powiesił na gałężi brzozy. to teraz mi życie odpłaca....

Gość mvkmkm
ile byliście razem? tak z ciekawości pytam.

Gość oj dziewczyno
co ty sobie myślałaś. Ile ty masz lat. 16 ? To ze się w kimś zakochałaś to jeszcze nie znaczy że należy od razu zaufać bezgranicznie i od razu rockładać nogi. W dzisiejszych czasach faceci są wybitnie pozbawieni zasad, szukają tylko chętnej do seksu, gorzej jak jakaś ofiara da się zbajerować, poleci na ładne oczy i połknie haczyk. Nie do wiary że dziewczyna 22-letnia była tak nieodpowiedzialna. Nie wiesz o tym że faceta poznaje się nie po słowach lecz po czynach. Nie wiesz o tym, że faceta trzeba jak nadłużej trzymać bez seksu żeby go sprawdzić ?

Na pewno sobie poradzisz, na pewno ułożysz sobie z kimś bardziej odpowiedzialnym życie :) i stworzysz dziecku prawdziwą rodzinę. Nie zwracaj uwagi na oszczerstwa i przykrości,które zaraz będą Ci tu wypisywać, po prostu dla niektórych - samotna matka - zawsze będzie oznaczała tą najgorszą. Ja także wychowywałam samotnie córkę i od trzech lat mam wspaniałego męża,który zaakceptował mnie i moje dziecko. Życzę Ci jak najlepiej :)

Gość bede mama
kocham dzieci i wiem ze jak sie urodzi wszystko sie zmieni wiem ze jak powiem rodzica to mnie nie zostawia wiem ze mnie kochaja pomogli podniesc mi sie po smierci tamtego chłopaka tylko dzieki niz teraz zyje i wiem ze moge na nich liczyc ale boje sie ze ich zawiodłam ... wiem ze jakos sobie poradze bo nie mam 15 lat ale strasznie sie boje tego wszystkiego a po tym chłopaku wcale sie tego nie spodziewałam naprawde byl taki troskiwy i wogole nic na to nie wskazywało no ale widocznie tacy sa faceci........ umieraja dobrzy ludzie a tacy jak on zyja i krzywdza ludzi

Gość mvkmkm
jakoś to będzie. Moja koleżanka ma córkę 7-letnią i ciągle jacys faceci sie koło niej kręcą. Każdy jej córke rozpieszcza itd. Problem w tym, że ona taka wybredna i żadnego faceta nie chce.

Gość bede mama
no i już mi macica wypadać zaczyna wcześnie pożycie zaczęłam.

Gość dr. Evil
dziecko urodź, facetów olej - dobrze na tym wyjdziesz