Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś na pomarańczowo D

dlaczego usunięto mój temat???? dla mnie jest ważny!!!

Polecane posty

Mam pytania wyłącznie do osób mających w domu H2O mop: Czy warto? Czy dokładnie czyści??? Czy nie zostawia zbyt dużej wilgoci??? ITP.... Mam córcię, która lada dzień zacznie raczkować, 2 psy i 2 koty...a poza tym 2 nastolatków i tabuny ich odwiedzających kolegów.....jednym słowem wieczne sprzątanie...... Mam bardzo duży dom...nie wyrabiam się sama ze wszystkim, chciałabym choć troszkę sobie ułatwić robotę( a przy tych sierściuchach będę musiała myć podłogę codziennie jak mała "ruszy") Nie mam dywanów( psy zasikały!!!) Mam na dole ok 120 metrów mieszanej podłogi : gres, terakota i klepka ( z bardzo mocnym lakierem) i w sumie o ten dół mi najbardziej chodzi , bo zwierzaki nie wchodzą na górę a poza tym cały dzień jestem z małą na dole....... Bardzo proszę o opinie.

Gość mammmmama
A jak to sie ma do tematu: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ?

wychowanie dzieci.....to nie tylko dbanie o ich psychkę, prawda? a pytam, bo podobno te mopy zabijają zarazki, czyli sa idealne w domach gdzie dzieciaki buszują po podłodze....

Gość Niteeeeczka
Ja nie wiem czy to co moja teściowa ma w domu to akurat ten sam H2O mop, ale powiem Ci, że mnie nie zadowalał (mieszkałam tam kilka miesięcy to widziałam). Zostawiał mokre ślady i wcale tak pięknie nie sprząta...

dzięki :D a pamiętasz może czy była tam jakakolwiek regulacja ilości tej pary?? czy pluło nią jak popadnie???

Gość Niteeeeczka
Hmmm nie mam pojęcia, szczerze to wydaje mi się, że w tym nie było, tylko nalewało się wody i to działało podobnie jak para z żelazek... Takie moje wrażenie :D

Gość prosze o porade
moj temat tez usunieto dotyczyl podawania dziecku wolowiny z zupa jarzynowa to wszystko zmiksowane.:O :O :O CO ONI SIE TAK UPARLI NA TO USUWANIE?????????????????

Gość no cóż rzec... no cóż
nie przejmuj się, mój syn połknął gąbkę i potrzebowałam pomocy z forum. co prawda już wszystko było ok., ale też usunęli.

Gość Niteeeeczka
Nie wiem, ale widzę, że coraz więcej tematów kasują... Albo to może jakieś "forumowe" błędy...

e tam, ktoś (moderacja) ma kryzys i sobie pozwala :D

Gość Niteeeeczka
W sumie może i racja :)

nie sądzę żeby to były błędy , pewnie ich serwer ma "jakąśtam" pojemność i wybierają co warto zostawić...... A ja dalej nie wiem czy mam kupić mopa:D te same co są w TV markecie za 500 są na allegro za 199...więc kusi ....

duża była ta gąbka ??:D

Gość Niteeeeczka
Napewno się nim szybciej sprząta :) Ale czy dokładniej to już ciężko mi powiedzieć... Tam jest jeden pies tylko, ale za to baaaardzo kudłaty, to mogę stwierdzić, że jego sierści wszędzie jest cała masa i ciężko byłoby zauważyć czy coś daje sprzątanie tym mopem. W sumie ładnie mył panele (mop oczywiście, nie pies :D )

a masz do nich linka ;)?

nawet 179 a nie 199...ale już niestety w zakończonych: http://www.allegro.pl/item833496932_mop_h20_ultra_dostepny_od_reki_kabel_7_5m.html teraz jak widzę są tam tez za 499, czyli to co w TV..... no i tanie te poprzednie wersje http://www.allegro.pl/item870887354_h2o_mop_parowy_oryginalny_najtaniej_w_polsce.html a różnica taka,ze się nie doczepia tej bazy ( np do czyszczenia kabiny prysznicowej.....ale to chyba pic na wode...)

odczepia *

czyli tylko tyle że lżejszy i wygodniej? szczerze to czerwony mi się podoba :)

mnie też :D ale już cena nie bardzo ..... zwłaszcza, jeżeli to prawda co niektórzy mówią,że za dużą wilgoć za sobą zostawia ...przecież nie będę za mopem ze ścierą latała.....