Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia0987600

Co sądzic o tym, co powiedzial mi moj mezczyzna?

Polecane posty

Gość klaudia0987600

Zaproponowalam ze mnie odwiedzi, gdyz spotykamy sie u niego,gdzie mieszka sam.Ja mieszkam z kuzynka i rodzicami, Zaproponowalam po kolejnym pytaniu o moje miasto "przyjedz to sam zobaczsz,kiedy mnie odwiedzisz ?" powiedział " na wszystko przyjdzie czas,narazie jeszcze Ty kilka razy do mnie przyjedziesz"... Sądze, że to oznacza dla niego cos bardzo powaznego jestem z mezczyzna na odleglosc, dzieli nas 300 km, widizmy sie co jakis czas na kilka dni. ja jezdze do niego, bo mieszka sam, ja z rodzicami. ja mam 23 lata on 27.jestesmy razem pol roku. Kochamy sie,naprawde sie kochamy... ale zastanawia mnie czemu nie chce przyjechac do mnie. Czy to dla niego za wczesnie?

Gość klaudia0987600
?

Gość mxxzkzjmmx
też tak miałam. Nie wiąże z Tobą poważnej przyszłości skoro nie chce poznać Twojej rodziny. Mój facet też nie chciał przyjeżdżać aż w końcu jak on to mówi "wpadł po uszy" teraz mieszkamy razem u mnie w mieście. Powodzenia

Gość gogle
trudna sprawa hmmm chyba czegos chce..."trzym" sie na bacznosci!!!

Gość klljkhjk
buhahahaha poważnego?? darmowy seks i tyle

Gość klaudia0987600
nie sadze by traktowal mnie malo powaznie, wrecz przecienwie, raczej za powaznie i powoli planuje ze mna powazniejsza przyszlosc. dzwoni codziennie nawet kilka razy. widujemy sie na kilka dnico 2 tyg, duzo nas laczy wiec nie wyobrazajcie sobie ze jak ejstesmy razem to tylko seks. dlaczego kazdy tylko to wnioskuje?

Gość klaudia0987600
zupa=tu jest więcej osob....

Gość mxxzkzjmmx
Bo jeśli facet Cie kocha to chce jak najszybciej poznać Twoją rodzinę. Wytłumacz sobie to na logikę po co ma poznać Twoją rodzinkę skoro Ciebie ma gdzieś

Gość klaudia0987600
dlaczego jak najszybciej? ja sama tez sie waham czy to aby nie jest za szybko....

Gość dzadzudzi
o matko ludzie, ale przesadzacie :O co to za bzdura, ze jak ktos kocha to chce jak najszybciej poznac rodzine drugiej polowki! ja mysle, ze twoj facet po prostu troche sie boi, moze jest mu niezrecznie przyjezdzac do ciebie na kilka dni skoro nie mieszkasz sama, tylko z rodzicami... powodow moze byc wiele, ale na kafe sie tego nie dowiesz. na kafe powiedza ci tylko, ze na pewno ma cie w doopie, zdradza i najlepiej od razu go rzuc bo szkoda czasu na takiego dupka...:O rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, a bedzie ok :)