Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfd

Co to jest poczucie bezpieczeństwa dla kobiety? ...?

Polecane posty

Gość dfsfd

Jak w pytaniu. Nie wiem, a chciałbym sie dowiedzieć!

Gość Umcyka
Jak sie czuje bezpiecznie w objeciach faceta ;) kiedy sie tulimy, to caly swiat moglby dla mnie nie istniec, niczego sie przy nim nie boje, problemy znikaja... :)

Gość dfsfd
Hehe. Tak sądzisz? Mi też się tak wydaję, iż chodzi tu o dom, stałą prace, dużo kasy i myślenie, podejmowanie decyzji, kupowanie biletów do kina czy załatwianie wstepu do teatru.. Właśnie to załatwianie przez samca wszystkiego, a samica o nic nie musi się martwić. Chyba o to chodzi tym cipo ą

Gość dfsfd
Umcyka, raczej nie. To co wyżej napisałem plus bezpieczna - czyli nikt Cie nie napadnie przy nim i daje Ci poczucie, że nigdy mu się nie znudzisz. A uczucia, tulenie to coś innego ;]

Gość fddgtdv ona
wg mnie to pewność że facet niczym nas nie zaskoczy, w sensie negatywnym

Gość Umcyka
No tak, taki jestes blyskotliwy, ze po przeczytaniu wypowiedzi, z ktora sie nie zgadzasz potrafisz slicznie i uroczo nazwac mnie 'cipa' Milusio. Widac jaki pozim rozwoju intelektualnego prezentujesz...

Gość her komendante
kasa

Gość dfsfd
Dzięki za odpowiedź. W sumie dowiedziałem sieę tego czego się spodziewałem ;-)

Gość dfsfd
Umcyka jakbyś była bystra to ten post nie jest do Ciebie kierowany! A tak ładnie nazwałem samice, gdyż chciałbym się rozładować na takiej jednej 'łatwiej' dziewczynie ;] ex.

Gość dfsfd
Przepraszam za literówkę.

Gość nie mamy...
"Hehe. Tak sądzisz? Mi też się tak wydaję, iż chodzi tu o dom, stałą prace, dużo kasy i myślenie, podejmowanie decyzji, kupowanie biletów do kina czy załatwianie wstepu do teatru.. Właśnie to załatwianie przez samca wszystkiego, a samica o nic nie musi się martwić. Chyba o to chodzi tym cipo ą" rozumiem, ze nie spelniasz zadnego z tych warunków i tu cie boli?:P:P:P

Gość misia swojego misia
tak , widac odp mężczyzn :kasa, a kobiety bezpieczeństwo pojmuja inaczej. do kogo kierowałes pytanie? chyba do kobiet wiec je czytaj. bezpieczńswto to poczucie ze partner bedzie z toba na dobre i złe, ze mozesz na niego liczyc, nie zostawi cie dla jakiejś siksy i nie odwali chamowy i nie bedzie upokorzenia

Gość misia swojego misia
hah , lecicie na tanie suczem one leca na kase, dostajecie kopa i krąg sie zamyka, mozesz miec pretensje do siebie, swój ciagnie do swojego. widocznie ty tez jestes pusty skoro taką panne wybrałeś to nie kobieta to szmata

Gość sajonara
Niestety,ale bezpieczenstwo dla obu płci na 1 miejscu to pieniadze.Gdy ich zaczyna brakowac,to nawet najsilniejsze uczucie i zgoda w zwiazku,tym bardziej gdy sa juz dzieci wygasa.

Gość dfsfd
Ha! Moje życie osobiste jest tylko dla mnie. Tak, to pytanie było skierowane dla dziewcząt. W tym sęk, że nie daje cipk3ą poczucia bezpieczeństwa. Młody jestem 21 lat i 3 miesiące. Jakoś nie mogę mówić im, że to może trwać wiecznie, że planuje bo tego nie czuje - przynajmniej jeszcze :)

Gość misia swojego misia
no to ciesz sie ta swoja młodościa i nie truj nam potem że kobiety są złe i cie wyruchaly w kakao :) obudzisz sie z reka w nocniku jak za późno dorośniesz

Gość dfsfd
Nie ona nie była sucz, była normalną dziewczyną plus łatwą. Kiedyś mi powiedziała, że poprzedni partner dawał jej poczucie bezpieczeństwa i dlatego z nim była i się skurwił3a! (w sensie, że myślała, że to będzie trwało..) A ja jej odwrotnie dawałem, upkarzałem, wyzywałem i gardziłem. :P i wcale tego nie żałuje, mimo tego, że byłem albo i jestem do teraz jej prawdziwą miłością. Rzuciłem Fajnie, bo teraz dowiedziałem się, ze kobiety mają inne spostrzeżenie na 'poczucie bezpieczeństwa' niż meżczyźni.

Gość koronka biała
tzn, ż emoże na niego liczyć, że jak pojawią się kłopoty to będzie przy niej, nie zostawi jej, czuje się kochana i doceniana takie tam, masa drobnych rzeczy skladająca sie na większą całość :)

Gość ehhh******
Poczucie bezpieczenstwa w zwiakzu to pewnosc ze partner mnie kocha szanuje i mi ufa. Wiem ze zawsze moge na niego liczyc i nie zostawi mnie w trudnej chwili np w wypadku choroby (powaznej) to pewnosc ze nie bedzie uciekal od problemow a rozwiazywal je ze mna. Przeswiadczenie ze partner jest odpowiedzialny i zaradny zorganizuje cos kiedy trzeba. I kiedy ja bede miala slabsze dni on mnie wesprze i przejmie czesc moich obowiazkow

Gość facettth
o kase chodzi

Gość ehhh******
Nie sluchaj pieniadze dla kobiety sa sprawa dalekorzedna jesli chodzi o poczucie bezpieczenstwa ktos tu myli pojecia. Pienadze tak ale jako zaplecze finansowe np rodziny a nie poczucie bezpieczenstwa.

Gość ojaniemogęęęęęęęęęęęę
Nasredinn, ty już się lepiej nie odzywaj :D :D :D

Gość ghfghfghfghf
Nie lsuchaj kobniet ktore ci pisza ze kasa jest dalekorzedna . to klamstwo kazdy zwiazek sie rozpadnie jak nie ma $$$

koronka biała tzn, ż emoże na niego liczyć, że jak pojawią się kłopoty to będzie przy niej, nie zostawi jej, czuje się kochana i doceniana takie tam, masa drobnych rzeczy skladająca sie na większą całość 20:27 [zgłoś do usunięcia] ehhh****** Poczucie bezpieczenstwa w zwiakzu to pewnosc ze partner mnie kocha szanuje i mi ufa. Wiem ze zawsze moge na niego liczyc i nie zostawi mnie w trudnej chwili np w wypadku choroby (powaznej) to pewnosc ze nie bedzie uciekal od problemow a rozwiazywal je ze mna. Przeswiadczenie ze partner jest odpowiedzialny i zaradny zorganizuje cos kiedy trzeba. I kiedy ja bede miala slabsze dni on mnie wesprze i przejmie czesc moich obowiazkow

Gość niebanalna
bezpieczeństwo-wiedzieć ,że coś trwa mimo wszystko(mimo braku kasy np!!!),że możesz na kogoś liczyc...że czujesz się w miare pewnie.ale każdy rozumie na swój sposób

Gość Zapomniane piosenki
Miłość to żaden film w żadnym kinie Ani Róże , ani całusy małe , duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie Ciągnie je ku górze