Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca ciągle

podoba wam się ta fryzura?

Polecane posty

Jak rano wstaję z łóżka to mam identyczną! Hmm,muszę pomyśleć...zamiast ją prostować,to dam trochę lakieru i będzie pięknie. Dobry pomysł?! ;)

Gość poszukująca ciągle
ale poważnie pytam :P mam 17 lat, szukam czegoś nowego, na serio myślicie że to pasuje do 30-40 latki?

Gość poszukująca ciągle
wydaje mi się że to dość młodzieżowe uczesanie... taki trochę artystyczny nieład... jak myślicie?

Gość poszukująca ciągle
???

Gość poszukująca ciągle
podnoszę

Gość mi się podoba
serio mówię

Gość mi się podoba
sama lubię właśnie tego typu fryzury - takie z polotem ale jednocześnie nie wymagające długiego stania przed lustrem, ot umyć, rozczesać, roztrzepać palcami i gotowe Jest tylko jedno ale: aby fryzura się dobrze trzymała włosy muszą być dobrze ścięte. Po miesiącu nie będzie wyglądac tak dobrze i wtedy znów trzeba będzie odwiedzić fryzjera. Ale ja jestem na TAK. Nie tylko dla trzydziestolatki ale także dla sporo młodszej dziewczyny.

Gość poszukująca ciągle
BNB z piekła rodem: mnie też się podobają włosy tego typu ale niestety jestem posiadaczką włosów lekko kręconych więc takie uczesanie nie wchodzi w grę :(

Gość poszukująca ciągle
właśnie takie mam teraz xd i chcę coś zmienić... kurczę sama nie wiem co chcę mieć na głowie, potrzebuję zmiany, ale ma się podobać nie tylko mnie i w tym problem xd

Zmień faceta :classic_cool: "La donna e mobile" - Jak śpiewał głos męski w Rigoletto . Jeśli chcesz to zmień , włosy przecież odrosną , i to szybko i znów będziesz mogła iść do fryzjera.

Gość poszukująca ciągle
trzeba mieć kogo zmieniać ;p czymś trzeba najpierw na siebie uwagę zwrócić xd dlatego właśnie liczę na męskie porady... xd

Gość poszukująca ciągle
heh...xd jeśli chodzi o ogólny wygląd, to mogę nieskromnie powiedzieć że mam się czym pochwalić :) po prostu znudziły mi się moje włosy, nie zmieniałam fryzury od kiedy pamiętam i chcę trochę zaszaleć... Do figury nie mam zastrzeżeń, koleżanki mi zazdroszczą i to mnie podbudowuje ale to co mam na głowie to istny koszmar :(

Gość poszukująca ciągle
wiesz... ogólnie nie narzekam na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej (i nie tylko! ostatnio poznałam jakąś dziewczynę na przystanku ;)) chcę coś w sobie zmienić, ale nie wiem co oprócz włosów mogę zmienić na lepsze... doradź mi coś xd

napisz do mnie na mail ;) mi też się przyda pomoc tyle że kobieca , sądzę że damy radę sobie pomóc . Tzn ja się zastanowię nad Twoim problemem , a Ty pomożesz mi się ubrać. Zmienić można wszystko od kolorów bluzki zakładanej w piątek do makijażu , fryzury ,koloru włosów , lub planu dnia :D

Gość poszukująca ciągle
pomóc możemy sobie wzajemnie również tu, na forum :P

Gość poszukująca ciągle
zdjęć i tak nie wyślę :P mogę się co najwyżej opisać a to mogę zrobić równie dobrze tutaj ;)

Gość poszukująca ciągle
no mogłabym, ale raczej się nie zdecyduję :P ubieram się dość kobieco, mam, można powiedzieć, artystyczną duszę (gram na gitarze, djembe, maluję, rysuję, rzeźbię itp itd) co przejwia się wg moich znajomych także w ubiorze, preferuję kolorowe ubranie ale w ciemnych odcieniach (bordo, granat) do tego jakieś szczególne dodatki (byle nie za wiele), nie wiem co jeszcze mogę napisać...