Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek75

Gdzie i jak poderwać dziewczynę w wieku 25-30 lat

Polecane posty

Witam Panie, Mam 33 lata, jestem zainteresowany znalezieniem przyjaciółki, nie na jedną noc ale taką w której się zakocham. Nie wiem gdzie i jak można Was poderwać. Odpada dyskoteka, tzn. klub bo teraz tak to się nazywa. Raczej nie na mój wiek. Myślałem o supermarkecie, bo tam często bywam. A więc....chodzę sobie z koszykiem, widzę sobie taką Panię która mnie bardzo zainteresowała i podchodzę do niej w momencie gdy coś wybiera z półek i dyskretnie mówię: "ładna kurtka" czy np szalik, fryzura...Co wy na to , jakbyście zareagowały...bo to już chyba nie czas na teksty że nie wiem skąd ale Ciebie znam, czy jak Cię zobaczyłem to mi....coś tam.... Może macie jakieś inne propozycje. Jak facet musiałby zagadać by wzbudzić w Was zainteresowanie a jednocześnie nie wyszedł na hurtownika, tzn osobę która rzuca takie teksty przynajmniej raz dziennie.

Gość zakochana i szczesliwaaaaa
haha makabra pognalabym faceta ktory w supermakecie by mnie zaczepil z tekstem ladny szalik

moze portal randkowy? albo na imprezie najlepiej dmowoce jaks znajoma Twoich znajomych

Gość wtotek w środę a w piątek co
polecam teksty - jestem desperatem zrób mi loda - umów się ze mną bo się zabije - od dwóch lat nie dotykałem kobiety

po takich teskstach na pewno kogos pozna :):)

Gość Magdaa6546
hmm mnie w hipermarkecie poderwał zonaty koles, pewnie myslał ze zaimponuje swoim beznadziejnym samochodem z dzieciecym fotelikiem:O

Gość hihihotki
Magda, ale podrywał czy poderwał ? :D

Czytelnia,biblioteka,księgarnia,muzeum,teatr?Niejednokrotnie widuję samotne,w pojedynkę kobiety. W sklepie?Na jarmarku lub targu ,ale to wiosną/latem proponuję.

Gość taki jeden koleś
dobry klub, pub nie jest zły. ja osobiście znam jeden taki klub gdzie przychodzą starsze laski tj 23-27 30 też się trafiają, absolutny brak dzieciarni ..no czasem jakaś studenteczka 1-2go roku się trafi ;)

Gość od 25 do 30
a mnie zastanawia dlaczego takie wyznaczyles granice wieku??? wiesz co skoro myslisz powaznie o zalozeniu rodziny to wiek kobiety 25 wydaje mi sie chybiony.W taim wieku kobiety najczesciej nie mysla jeszcze o mezu i dzieciach.No chyba ze chcesz tracic kolekjne swoje lata na dlugoletnie chodzenia ktore i tak nie wrozy pozniej szczesliwego zakonczenie. a co z kobietami po 30???cos z nimi nie tak????sam juz mlody nie jestes wiec skad taka dyskryminacja rownolatek???

Człowieku!absolutnie nie puby czy inne dyskotekowe miejsca.Tam tylko pijaństwo.Ruja i poróbstwo.:)

spróbuj czasem wyjść o 5 rano na spacer można czasem spotkać miłą panią zamiatającą chodnik coś dla ciebie

Gość od 25 do 30
no i radzę zalozyć sobie konto na sympatii bo ten podryw o ktorym mowisz jest załosny neistety.Juz lepiej by bylo gdybys podszedl do jakiejs kobiety i powiedzial po prostu"mam pytanie,umowilabys sie ze mna na kawe?" niez jakies teksty o kurtce itd:-o

w sensie pielęgniarki miałem na myśli typ kobiety lubiącej się opiekować facetem a nie zawód

Gość Magdaa6546
hihhotki podrywał, podrywał ale nie poderwał ... masakra jakaś:D:D:D nasi panowie nie mają talentu do podrywania, gafę za gafą zaliczają

Gość od 25 do 30
A do reszty osob taka prośba... jak macie sie naśmiewać to dajcie sobie spokuj!!facet pyta o rade a wy sobie jaja z niego robicie...dajcie na luz

Mężczyzna potrafi tak "poderwać" kobietę,żee Jej wpięty pójdzie.Z tym,że takowych kobiet(którym wpięty mogłoby iść) jak na lekarstwo.Dzisiejsze kobiety ekscytują się marką auta,a nie gestem pokłonu przy powitaniu.W tym sęk.

wtotek-wybroniles sie.Lubie Cie czytac i zasmucilam sie o ta pielegniarka.Sama wykonywalam ten zawod wiele lat.A szukanie partnera trzeba traktowac na wesolo.Latwiej znalezc swoja ukochana ksiezniczke.Tego zycze wszystkim szukajacym, autorowi tez.

próbuję ustalić jakim jest facetem i jaka kobieta by do niego pasowała jak widać jest pierdoła bo nawet nie reaguje tak jest przerażony wpisami więc niech za wysoko nie startuje

Gość annushkaa123
a musi być taka stara? :o

Gość wydaje mi się
że lepiej zapytać wprost, czy "pójdziesz ze mną na kawę" a nie owijać w bawełnę, sama mam 26 lat i 5 lat starszego faceta więc róznica wieku dla mnie akurat, ale nie chciałabym być podrywana w supermarkecie, dyskoteki kojarzą mi się z jednym typem ludzi szukających partnerów (nie licząc tych co faktycznie mają ochotę czasem pójść potańczyć) więc też raczej nie, może warto poczekać do wiosny, samotne kobiety w parkach kawiarniach... ale pewnie cięzko tak kogoś znaleźć "na ulicy"

jesteś bez szans, pogódź się z samotnością...chyba, że maszkara Ci nie przeszkadza:)

Gość wojtek ma w lazience rybiki
nie wyglupiaj sie z tym supermarkecie ja tam chodze po zakupy tylko i wylacznie ,przewaznie jestem mega glodna wiec jakby mi ktos w momencie kiedy kupuje bulki,sledzie czy kielbe powiedzial lady szalik :O

pewnie by zadziałało - kupiłem dziś gupiki i będę podpatrywał jak się rozmnażają też chcesz zobaczyć ?

Gość pannna wannna
>> - kupiłem dziś gupiki i będę podpatrywał jak się rozmnażają też chcesz zobaczyć odpowiedź: popier.dolilo cie?

Ja bym szukała starszej. Raz. Dwa szukałabym kobiety nie dziewczyny. Trzy. dałabym do zrozumienia, że nie chcę jej tylko przelecieć. Cztery, zastanowiłabym się co lubię i tam szukała. Mam 26 lat i 33 latek by mnie nie poderwał za nic. Za stary. :P

popier.dolilo cie? odpowiedź: jeszcze nie ale jak się ze mną nie umówisz na kawę to na pewno od przyglądania się rybkom