Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczna Bochuna

Czy powierzyłbyś/abyś organizację swojego wesela komuś obcemu???

Polecane posty

Gość dziewczna Bochuna

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad organizacją wesela- swojego oczywiście i ciągle go odkładam z braku czasu (wydaje mi się,że organizacja ślubu pochłania masę czasu, na co ja nie mogę sobie pozwolić) co myślicie o powierzeniu jakiejś firmie organizującej śluby przygotowanie tego dnia za Nas. Mielibyście zaufanie do kogoś kto zawodowo czy dodatkowo się tym zajmuje????

Gość mialam okazje wspolpracowac
z taka firma zajmujaca sie organizacja roznego rodzaju imprez. Nie chodzilo co prawda o wesele no ale to w sumie bez roznicy. Firma ta organizowala pewnego rodzaju spotkanie (zeby nie wchodzic w szczegoly). Nieniadze na to byly, ta firma wygrala, szczycila sie jakimis tam sukcesami (organizacja duzych imprez). To bylo jedno z gorszych doswiadczen. Ja sama jedna bym lepiej to zorganizowala (kazdy, komu by zalezalo lepiej by to zorganizowal!!) niz ta pozal sie Boze firma :O Zachowywali sie tak jakby pierwszy raz w ogole cokolwiek organizowali, nie bardzo wiedzieli co z czym i w ogole czy na pewno :O Nigdy wiecej nie powierze takiej funkcji nikomu obcemu! ikt tak nie zorganizuje jak czlowiek, ktoremu zalezy na tym zeby dobrze wypadlo! No ale to moje zdanie ;)