Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukubulu0

jestem nie lubiana w klasie...

Polecane posty

Gość bukubulu0

jestem miła osoba, zawsze jak cos mam czestuje.. itp. Nikt nie hcce ze man gadac, na kortarzy siedze sama na ławce a reszta grupki gadaja razem... nie moge zrozumiec dlaczego mnie nie lubia.. co ja takiego im robie.

Gość bukubulu0
nie czuje jakichkolwiek obowiazków w obec nich.

Gość obciągnij kolegom to cię wciąg
ną do paczki 🖐️

Gość bo jak się siedzi samemu
samemu nie zagada, nie zaproponuje itp, to wszyscy myślą, że to Ty nie chcesz z nim igadac i ich nie lubisz

Gość bukubulu0
ale wytrzawazra jakas taka dziwna nieprzyjemna atmosfere wokól mnie.. gdy do nich podchodze to tak dziwnie sie patrza.. Ja oczywiscie ze iedys próbowałam sie z nimi zakumplowac ale o z tego.. widocznie nie chca... Jak kadar powiedział najlepiej hcyba ich oblac.. tylko ze troche trudno nie miec zadnych znajomych, wtedy sieczuje takim samyym bez nikogo :(

Gość bo jak się siedzi samemu
to poszukaj znajomych poza klasą, szkołą: może harcerstwo, jakiś sport grupowy, czy inna grupa zainteresowań Wtedy koledzy z klasy będa Ci zwisać

Gość mam tak samo jak tyy
I to nie jest tak, że nie umiem zagadać. Próbowałam i to nie raz, lecz oni co najwyżej mnie wyśmiewali, bo na początku gdy dolączyłam do klasy byłam w ciężkiej sutuacji rodzinnej i ne odzywalam się do nikogo, więc teraz mnie po prostu nie tolerują. Ale dałam sobie już z nimi spokój i na przerwach się uczę.

Gość bukubulu0
chyhba tez zaczne sie uczyc na przerwach :P a w jakim wieku jestes.?

Gość mam tak samo jak tyy
15, a ty?

Gość bukubulu0
tez 15 :P

Gość bukubulu0
moze podaj gg to pogadamy

Gość asś
Ja też właśnie nie wiem czy jestem zbytnio nahalna skąd to mam wiedzieć dużo gadam ze wszystkimi ale nie wiem czy to ich wkurza.Podlizywac się nie to chyba najgorsze co może byc prawda?

Czemu się nimi przejmujesz??? bądź co........ korzyści z nich żadnych nie będziesz miały......... ja akurat w klasie mam tylko dwie osoby które bardzo lubie....... i dzięki temu są oni potrzebni mi do pożyczania zeszytów........... a na całą reszte nie zwracam uwagi :)

Gość nie rozumiem tego
jak mozna byc nie lubianym w klasie? ja np nie jestem zbyt mila czesto jestem wredny czy sie z kogos wysmiewam ale jestem lubiana.ja chyba bym nie przezyla ani jednego dnia w szkole w ktorej nikt by mnie nie lubial.

Gość kiwi w panierce
do nie rozumiem tego - tak to jest mozliwe... w sumie ja w calej klasie mam tylko 1 kolezankę, a reszta mnie nie lubi :o jedyna dobra strona tego to to, ze ja ich chyba jeszcze bardziej nie lubię :D autorko, jesli sadzisz ze nie ma tam nikogo z kim moglabys sie zakumplować, to olej ich sikiem zoltym prostym :D jestes w 3gim? bo jesli tak, to tylko kilka miesiecy i byc moze trafisz do normalniejszej szkoly :P

Gość kiwi w panierce
w sensie ze z normalniejszymi ludzmi, ktorzy cie polubia :P

Gość asś
No dobrze ja bym chciała zeby wszyscy mnie lubili ale chyba jest to nie możliwe xD Tak mi się wydaję że podlizywanie nie jest najlepsze.Ja mam siostrę blizniaczke w klasie wiec i dziewczyne z mojej miejsc. to jesteśmy 3 Ale ja tak nie mogę ja muszę z kazdym się kumplować i gadać:D Ale ja bym chciała należecz do innej grubki osób ale nie wiem jak się do nich dokleić Jak by co mam 16 lat 1 LO Dajcie jakieś rady i powiedcie kto waszym zdaniem jest bardzo lubiany zawsze w klasie

Gość sandra ;]
Cześć. Mnie również wydaje się, że nikt mnie nie lubi w klasie. Mam spore zaległości w szkole, bo byłam miesiąc nieobecna przez chorobę. Miałam kilka koleżanek, ale one gadają tylko o imprezach, pieniądzach, zakupach, chłopakach. Po za tym one są nadziane, a ja wydaję pieniądze na leczenie i nie chodzę z nimi na zakupy itd.itp. Na początku się z nimi dogadywałam, ale gdy zaczęłam mieć problemy, to one nie rozumiały. Reszta klasy, to grupki. Na początku roku byłam lubiana, ale gdy zaczęłam chorować wszyscy odeszli :(

Gość Nikusiek ; ))
Jak można być nie lubianym ? Możesz im czymś zaimponować ... np. naucz się dobrze pływać ( jeśli nie umiesz) albo coś ... Albo jeśli oni mieszkają blisko ciebie spróbuj ich zagadać gdy będą poza szkołą ;)

Gość mam gdzieś to wszystko
Czasem naprawdę zadziwiają mnie zachowania ludzkie i zastanawia mnie z jakich względów kogoś lubią czy nie... Nie wiem jaka jest autorka, ale z tego co napisała to jest miła. Więc przyjmijmy, że jest tak naprawdę. Hmmm, mimo to nikt Ciebie nie lubi... Czasem myślę czy nie należy postępować odwrotnie. Jeżeli chodzi o mnie to nie sądzę, żebym była jakoś specjalnie miła, uprzejma itd. Mimo to inni mnie lubią! I to jest dla mnie większa zagadka niż Twoja. Dlaczego tak jest, że inni lubią taką "podłą kreaturę"? :D

Gość emisiablue
Mam identycznie! To okropne, ale teraz staram sie wykorzystac czas i rozwijam swoje pasje. Taka moja porada. Mialam przyjaciółkę ale ona mnie zostawila dla cool dziewczyn. Juz sie nimi nie przejmuje. Usmiech na twarzy i przez zycie jak najlepiej umiesz! Badz silna. Jak nie teraz znajdziesz kolegow to kiedys na pewno. Pozdrawiam.