Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaaaaak

Za krótka mocno no studniówkę? foto

Polecane posty

Gość faaaaaak
pomożcie mi bo wpadam w nerwice juz sama nie wiem czy wypada czy nie isc

Gość szara albo grafitowa
odkryte ramiona i nogi - zbyt goło (i krótko!). dołożyłabym ciemne rajstopy albo ewentualnie leginsy, ale musiałabyś pomyśleć, jak to zestawić. a tak poza tym, kiecka w ogóle mi się nie podoba, ale nie o to pytałaś, więc się nie sugeruj :)

Gość aaaabbb
za krótka:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Jakby gruba jesteś :P A kieca wygląda jak strój firmowy taniej agencji towarzyskiej :classic_cool:

Faktycznie jak dla mnie za krótka- na studniówce masz okazję założyć balową sukienkę :) To ma być poważna impreza, z nauczycielami na dodatek, a taka sukienka nie wygląda zbyt przyzwoicie, co innego głębszy dekolt, a co innego gołe nogi...

Za krótka to raz, a dwa - sprawdzałaś, czy nie będzie Ci spadać podczas szybkich tańców ?? To potem śmiesznie wygląda, jak dziewczyny ciągle sobie poprawiają biust ;)

Gość lady-jack
Emmett Fitz-Hume-haha zazdrościsz starucho młodej ładnej i szczupłej:) nie słuchaj wyglądasz świetnie!

Gość ktoto
Chyba trochę przesadzacie! faaaaak nie sugeruj się przykrymi komentarzami. Myślę, że całą sprawę załatwią ciemne rajstopy. Będziesz zdecydowanie bardziej elegancka, no i buciki też ciemne.

Gość faaaaak
jeśli bym na górze przerobiła ją tak że nie bedzie dekoltu chodzi mi odługość bo górę będę przerabiać....

Gość faaaaak
górę przerobię nie będzie dekoltu tylko chodzi o to że ta długość sama nie wiem

jak masz przerabiać, to może kup coś nowego? klasyczną małą czarną? trwają wyprzedaże, a ta jest naprawdę fatalna...

aha - nie jesteś gruba. masz zgrabne nogi :)

Gość zdecydowanie za krotka
i nie jestem stara (mam 20 lat)

Gość lady-jack
Jak mam być szczera - ja swojej córce tez kupiłam krótką, po co ma potem żałować że jak młoda była nóg nie pokazywała- druga sprawa w długich moja wysoka córka wyglądała jak kolumna

Gość malinowa malinkaaaaaaa
według mnie za krotka....

Gość fghfghfghfg
nie przerabiaj góry :) jest ładnie.. tylko faktycznie rajstopy + ciemne buy i będzie ok ;) może troszeczkę krótka ale jak idziesz jako os owarzysząca to miałabym to gdzieś :D

Gość Luzik-jest
nie jest tak źle, fajne jakies ciemne rajstopki i ładny naszyjnik zeby nie bylo tak pusto i bolerko na poczatek i luz:)

Gość do wyrka
mozesz ta kiecke zalozyc ale nie na taka okazje:-)super wygladasz,naprawde super sexy,piekne nozki tylko na serio: za nago,za krotko,za sexy i pretensjonalnie.

Gość faaaaak
eh trudno w takim razie bede musiala tą sprzedać. No ale mój facet się uparł ze w tej wygladam idealnie i kupiłam w sumie to jego studniówka

jezeli masz jeszcze czas to moze kup jakas dluzsza a jezlei nie to nie ejst zle, tylko zaloz np. czarne rajstopy i dosyc masywna bizuterie na szyje, dodatkowo jakas bransoletke na reke....no i szal tez nie zaszkodzi :)

Gość fghfghfghfg
załóż rajstopy i pokaż zdjęcie ;>

Gość faaaaak
Ale szczerze mówiąć teraz znaleść coś w sklepach ...to masakra - wiszą same lniane sukienki w kwiatki lub takie zwyczajnie... w kolorach ruskich bab

Ale dla facetow zazwyczaj im bardziej golo, tym lepiej :P To nie Twoja studniowka, obcy ludzie.. Nie chcesz chyba zrobic na nich zlego wrazenia, prawda? a w tej sukience, mimo ze ladnie, to jednak zbyt goło..

Gość faaaaak
akurat nie mam czarnych rajstop ale tak się zastanawiam że chyba macie racje bede wygladała jak na dyskoteke...

Gość Emmett Fitz-Hume
Jam jest MEN i nie latam w kiecach. Za taką pindzią jak na focie nie oglądam się nawet :D