Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Szukam drugiej połówki..........

Polecane posty

Gość PZU orange
:classic_cool:

Gość Surowa Rybka
czy dzis gimnazja zamkniete czy jescze ferie trwaja

Gość Surowa Rybka
to zalozyc dzalalnosc - ale uwaga - w tej kwestii wymagana jest praca realna - a nie siedzenie na portalach :P

Gość Surowa Rybka
ja np. bylam w firmach gdzie placono ludziom za siedzenie lub spedzanie czasu na gg, nasz klasa, portale randkowe. Nie rozumiem dlaczego prezsi placa ludziom za siedzenie.

Gość Surowa Rybka
mi szkoda byloby kasy placic, np. 3 tysie n, czy 2 tysie n za siedzenie. A potem taki prezes sie wkurza ze firma jest na minusie. Trzeba non stop monitorowac ludzi. a nie np obzerac sie.

Gość Surowa Rybka
jasne jasne 1. gadaja non stop o swoich problemach (jaka torebke zamowic na allegro, do jakiego teatru isc) 2. ogladaja factow na portalach i kazdy w firmie wie kto non stop siedzi na wszelkich portalach randkowych 3. serio nie wiadomo co robia - mi byloby wstyd wziac 3.5 b, czy nawt 5 n - za siedzenie - bez efektow i do tego pozniej firma na minusie :P

Gość Surowa Rybka
btw Spiacy - twoj nick swiadczy o twoim wielkim pracoholizmie zapewne konsumujesz browara codzien po pracy

hahahhaha....taakk...to świadczy o tym, że Ty przynosisz straty :) ja potrafię pracę pogodzić z internetem i firma osiąga zysk :) hmmm...a może mi placą za bycie na kafee?? ;)

Rybka, fora są są dla pracoholików właśnie. To substytut życia towarzyskiego, na prowadzenie którego nie mamy czasu. ;)

Gość Surowa Rybka
spiacy - zlozylam wypowiedzenie do firmy bo nie powidzialam wprost ze nie bede zarabic na pensje osoby zarzadzajacej biurem - de facto zarzadzajacej wszystkimi portalami randkowymi w polsce, wszystkimi portalami spolecznosciowymi - ktora zarzadzala swoim gg i non stop flirtowala z mezczyznami :P zenada piwo, wino - wracac zalana wieczornym piatkiem - to szczyt moich marzen

Gość Surowa Rybka
klon - prosze daj spokoj. Dle mnie swietnym towarzystwem byli ludzie z ktorymi musialam rozmawiac - a nie wspopracownice gaworzace od rana o sytuacji gospodarczej na bliskim wschodzie :P

Gość Surowa Rybka
ujawniam ze nie warto siedziec na potralach i tracic pieniadze firmy

Surowa Rybka klon - prosze daj spokoj. Dle mnie swietnym towarzystwem byli ludzie z ktorymi musialam rozmawiac (...) Rybka---ale poznając Cię lepiej zaczęli Cię unikać??? bo piszesz w czasie przeszłym :O rozumiem teraz Twoją frustrację :( czujesz się osamotniona i opuszczona...:(

Gość PZU orange
rybka a ja Ci powiem jedno...jak płaca taka praca... ot i koniec na ten temat:)

Gość Surowa Rybka
leniwcu to jest tak ze to ja deycyduje z kim i kiedy sie spotykam. Zawsze dzialam na rzecz jednostki. Moze nie mam dla wszytskich czasu lub zapominam o nich - lecz to inna sprawa :P A nie leniwych kur gaworzacych o problemach emocjonalnych.

Gość PZU orange
w moim przypadku...to szczera prawda, tymbardziej ze ja na "kaczym wichcie jestem" tzn. budżetówka:(

Gość Surowa Rybka
pzu masz niska swiadomosc rynku :P