Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotna ewa

Co kupic chlopakowi na urodziny?

Polecane posty

Gość chuja mu zrob

Gość dsdfsd
no dobra, wiemy że sprzedajesz te zestawy i ci nie schodzą ale taka reklama jest naprawdę nieskuteczna. to co że napisali na biznesforum.pl o kafeterii, tam napisali też że za nieposiadanie konta bankowego firmowego idzie się do więzienia na 10 lat (sic!). kupiłeś to dziadostwo od tego kolesia z biznesforum czy 80% taniej z hong kongu?:D

Gość chuja mu zrob
ale co jak co ten zesatw jest fajny. I gdyby nie byl taki drogi , to bym moze nawet ja kupila dla swojego chlopaka?

Gość pyskaty asde
A co ma ABW do jakiegos chinskiego zestawu? idiota...

Gość zaklopotna ewa
Krokiem szpiega z krainy deszczowców przemierzam oceany regałów w pobliskim sklepie dyskontowym sieci supermarketów których logo to poczciwa "boża krówka". Gdy nikt nie widzi podbiegam do wagi w dziale owocowo-warzywnym wciskam burak kładąc na niej swą strudzoną głowę :classic_cool:

Gość zaklopotna ewa
ahhaha dobre. toi mi sie podoba;p

Gość podszywie zaklopotanje ewy
marnujesz sie na kafe :D

Gość dsdfsd
a w ogóle oryginalne karty pokerstars wyglądają inaczej - to informacja dla potencjalnie zainteresowanych. te z aukcji są warte tyle co te z kiosku ruchu. :P

Gość zaklopotanej ewy mialo byc
:o tzn marnujesz swoj talent literacki :D

Gość zaklopotna ewa
Kiosk ruchu nieodzownie kojarzy mi się z wielką traumą mojego dzieciństwa . Ojczym Zenobiusz rozkazującym głosem tytana co piątek posyłał mnie do odległego o 3km saloniku prasowego. Od zaprzyjaźnionej sprzedawczyni Pelagii kupowałam ruskie fajki "wołki" spod lady oraz najnowsze wydanie Twojego Weekendu. :classic_cool:

Gość zaklopotna ewa
dsdfsd a w ogóle oryginalne karty pokerstars wyglądają inaczej - to informacja dla potencjalnie zainteresowanych. te z aukcji są warte tyle co te z kiosku ruchu. Widac ze chlopiec nie w temacie;p Jest to produkt firmowy pokerstars, tyle ze indksacja jest inna, co czyni karty unikatowymi, bo praktycznie nigdzie nie mozna ich dostac;p hahaha palancik

Gość zaklopotna ewa
Co sobota przyjmuję mojego facecika w mym gustownym pokoju 14 latki . Rozkładam zestaw pokerstars zakupiony na allegro , do butelki po Whiskey wlewam herbatę minutka i tak odrywamy sceny z ostatnich chwil Ala Capone (mój chłopak) ja gram jego kochankę a Eliota Nesa gra mój miś pluszowy Marcin.:classic_cool:

Jeśli Twój chłopak jest gadżeciarzem to na pewno ucieszy się z takiego długopisu: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1126 Ma w sobie dyktafon, pen drive'a i kamerkę. Pokazywałam ostatnio to swojemu chłopakowi i powiedział, że bardzo fajna rzecz i mógłby mieć coś takiego więc myślę, że to może być dobry pomysł na prezent.