Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kikutek

WYBRZUSZENIE w okolicy pachwiny!! pomocy

Polecane posty

Gość kikutek

Witam. Mam mały, duzy.. w sumie sama nie wiem.. problem! zauwazylam dnia dzisiejszego ze skora pomiedzy wargami sromowymi a moimi udami..tak pomiedzy (ciezko opisac) jest jakby wybrzuszona.. po prawej stronie warg sromowych... jak dotykam to jest miekka.. nie czuje tam niczego twardego.. jednak odczuwam taki dziwny bol.. jakby od czasu do czasu takie pulsujace, przeszywajace "coś". zauwazylam to dzisiaj, ale bol ten odczuwalam juz wczesniej.. sprawdzilam, po drugiej stronie jest wszyskto gładko.. rzadnego wybrzuszenia. martwi mnie to, gdyz nie wiem kompletnie co moze byc.. sprawdziłam, i od wewnetrznej strony wargi sromowej rowniez to wybrzuszenie czuje..;/ tak wiem.. uslysze ze mam isc do ginekologa.. ale anim sie do niego dostane minie około miesiac..dlatego prosze o pomoc, co to moze byc.. ;/ wybrzuszenie jest calkiem duze.. pod palcami to mi wyglada jak na opuchlizne jakas.. ale w takim miejscu opuchlizna? od czego? ;/ mało prawdopodobne chyba.. nie wiem z czym to mozna łączyc.. od soboty biore taletki antykoncpecyjne rigevidon. zadnych skutkow uboxznych nie zaobserwowalam.. jedynie moze lekki bol glowy czasem. ciezko mi okreslic od kiedy tak mam z tym "wybrzuszeniem" bo nie obserwowalam.. wiec nie wiem czy mozna to powiazac z tabletkami.. pomocy! co to moze byc?:( do czytajacych : czy ktos tak moze mial? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować