Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tola ja

Przy nim nie czuje sie soba

Polecane posty

Gość tola ja

Jestem juz pare lat z moim chlopakiem - Jak jestesmy w towarzystwie nie potrafie sie dobrze bawic ;jestem osoba pewna siebie ale jesli jest moj chlopak to czuje sie taka skrepowana siedze cichutko ;wstydze sie odezwac w towarzystwie jak zniknie na pare minut z towarzystwa wtedy wlaczam sie do rozomowy . Dlaczego sie tak dziwnie czuje?

Gość tola ja
on tez siedzie jak przymulony i nic nie pije Ostatnio bylismy na weselu to nie tanczyl ze mna

a jak było wczesniej? bawiliscie sie wspolnie dobrze? od kiedy sie to zmienilo, jesli sie zmienilo? moze wydarzylo sie cos co wywołało u was taką zachowawczość?

Gość tola ja
Od poczatku tak bylo Ostatnio w sylwestra wypilam pare kieliszkow on nic Potem jak wyszlismy to glupie odzywki co brakowalo ci alkoholu ?? nie bylam pijana. Pije bardzo rzadko w koncu sylwester to mozna sie chyba napic ani si elgupio nie zachowywalam ani nie zataczalam to nie wem o co mial pretensje

i jestescie razem pare lat? to jak przez te pare lat dogadywaliscie sie w innych kwestiach, skoro w tej nie mozecie sie porozumiec? proponowalbym poważną rozmowe

Gość tola ja
Rzadko sie klocimy. On zawzse wszystko robi zeby jemu bylo dobrze chce zebym u niego siedziala i nie patrzy na to ze moge miec potrzebe tez spedzic czas z rodzicami bo jak chce jak chce zostac jedna noc u moich rodzicow i jad eod siebie to on potrafi zadzwonic wieczorem i powiedzie cze zaraz bedzie po mnie a wyraznie mowie ze zostaje u siebie.

To jak wy ze soba wogole funkcjonujecie??? Ja jesli czuje sie skrepowana przy facecie to od razu rezygnuje z tego... Nie wyobrazam sobie zeby nie byla soba przyu moim facecie... Wydaje mi sie ze ty sie po prostu obawiasz tego co on powioe na temat twojego zachowania! A tak nie mozna bo jesli przy nim jestes inna niz normalnie to on ciebie nigdy nie pozna