Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipabrzdęk

Przykro mówić, ale mam wszystkie kobiety w dupie

Polecane posty

Gość Lipabrzdęk

No może poza jedną - ale ona jest moją córką, więc zawsze będę ją uwielbiał. W 2010 r. wszedłem z goryczą i okropnym uczuciem zawodu. Nie mam siły, ani ochoty żyć z kobietą, szukać jakiejś innej. Mam dosyć. Najfajniesze w tym jest to, że czuję się wolny, gdy piszę te słowa, zatem nie obchodzi mnie, że ktoś obrzuci mnie stekiem bluzgów, doradzi głupio bym przerzucił się na chłopów itd. Wreszcie zamierzam przestać robić całą masę rzeczy aby sprawić kobietom radość, bo i tak zawsze im za mało. Nie warto zatem nawet się starać.

Gość lipowska
Jeśli jesteś aseksualny,chętnie.:)

no i co sie stanie jak pobedziesz sam , tylko z corka i soba.Nic.A kobiety beda zyc dalej, beda pracowac, wychowywac dzieci,kochajac swoich mezow i cieszac sie zyciem.Sadzisz, ze ktos nad Toba zaplacze?Mozesz byc sam do konca swiata a nawet jeszcze dluzej.Powodzenia w swej skorupie.

Gość Lipabrzdęk
Elena50 - czemu uważasz, żę oczekuję, by ktoś nade mną się użalał ? Nic z tych rzeczy, wydawało mi się, że dośc precyzyjnie opisałem stan moich uczuć i jak zamierzam żyć. I czemu ma być mi źle w skorupie ? Niektórzy może nie nadają się do życia z innymi. Tak czy siak, Tobie również życzę powodzenia !

e tam.Takie smety dzis tylko gadasz.Jakbys chcial tak zyc bez kobiet, to nie tknalbys kobiety.A na dodatek jeszcze zrobiles nastepna kobietke.Zauwaz- kobiete.Odebralam , ze dostales mocno po tylku, jestes rozczarowany i zamknales sie w skorupie.Bo nie chcesz po raz kolejny dostac po karku.Dlatego tez ,tak napisalam.Na szczescie pogladow nie zmienia tylko podobno krowa, wiec ze swej skorupy pewnie wyleziesz kiedys.I tego Ci zycze.

Gość jak nic twoj cien
zastanawiam sie, co ja ci zrobilam, ze mnie tak ze wszystkimi do tego swojego tylka wpychasz? ja nie chce i protestuje!!!

Gość Babka Kiepska
to ty Atom ?

za jakis czas spotkasz jakas kobiete i nawet sie nie spostrzezesz jak zacznie Ci na niej zalezec

troche mi cię szkoda... życie spędzić samemu jest bardzo trudno i choć teraz myślisz inaczej później zaczniesz szukać kogoś przynajmniej do towarzystwa... bycie samemu jest dla naprawde twardych ludzi

Gość je.ba.ne. kobiety
Mieć je w czarnej dziurze, wykorzystywać je bo nadają się na smar do czołgu. Puki młoda to chociaż wygląda a jak stara to tym bardziej tępa jak kij od szczotki i brzydka że aż się chce rzygać.

Gość bez biały,,,,,
Lipabrzdęk, tak samo myślę jak ty,frajer poszedł do innej, niech idzie, nie będę się rozczulać i pisac na kafe o boze co mam robic. Nareszcie mogę przyjsc do domu pierdyknąć się na wersalkę nie myśleć o obiedzie dla meza praniu i prasowaniu. Mam czas, czas na wszystko, spotkania z kolezankami czytanie, wizyty u kosmetyczki i dlugie spacery i zabawy z synkiem .Ajak bede chciała się mleka napic tp krowy kupowac nie musze

Gość Atomas
Masz racje ja tez mam w d***e wszytkie baby, kalkulatory wszytkie sa

Gość gośćbaba
on ma prawo odpoczywać od bab!!!!! ja was ciężko znoszę w pracy a co dopiero wy na co dzień w domu

Gość gość
Chcesz mieć święty spokój to olej babę. Dłużej pożyjesz. ...... Szczęśliwie.

Gość gość
Chcesz miec swiety spokoj? To olej faceta, odczujesz w sposob pozytywny Jego brak;-D

Gość gość
ja też nienawidżę kobiet - matka mi umarla i sam z bratem i ojcem, ale za to ile luzu! faceci sie kloca, ale nie truda doopy nie wiadomo o co. niestety co jakis czas przyjezdza siostra i sie k****a przyp*****la o wszystko j****a szmata, wprowadza do domu atmosfere spiny. mieszkac z baba to koszmar.

Gość gośćsamotnica
dokładnie!! baba ma chorą potrzebę kontrolowania innych.narzucania im swoich pomysłów,nie potrafi się zająć sama sobą,jest jak terrorysta,nie można się spokojnie wysrać we własnym domu,za przeproszeniem,to jest jakaś choroba baboli ,najpierw dzieciaka niańczy a potem jej to nie przechodzi,i nawet mąż jest ustawiony w roli dzieciaka,uważam że baby należy leczyć!!!