Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuteczek89

Nie mam nikogo bliskiego... Tak mi źle...

Polecane posty

Gość Smuteczek89

:( Witam :( i zeby było jasne, chodzi mi tu konkretnie o osobe plci przeciwnej. :( jestem w takim wieku, że mam juz potrzebe bycia kochaną, przytulaną, pieszczoną... chciałabym żeby ktos po prostu był przy mnie :( a od 6 lat, nikt nie zwraca na mnie uwagi :( jestem brzydka i do niczego :( czasem myśle czy czegos sobie nie zrobić, tak mi życie daje caly czas w kość :( :(

Gość przygarnął bym cię
ale mam już dwa psy i kota więc nie ma miejsca na dotakowe zwierzę :o

Gość Smuteczek89
ta emo :( jasne. :( po prostu jest mi przykro, że takie mam życie, życie jak w Madrycie! :( :(

Gość Smuteczek89
ale co ja mam zrobić , żeby ktoś sie we mnie zakochał?! powiedzcie, co, ja potrzebuje tego! :( ito bardzo

Gość złośliwiec wredziuszek
w sumie to Ci współczuję :( mam taką koleżanke...21 lat na karku a na koncie jeden pocałunek w dodatku z pijakiem na przystanku i ciągle jej się wydaje że ktoś ją podrywa :( jest brzydka gruba sina ma okropne włosy fuj... a druga też 89' rocznik studiuje, ma poczucie humoru ale ma taki charakter że też żaden chłopak jej nie chce.... cóż ;P

Gość maturka4
A zastanawiałaś się dlaczego nie masz przyjaciela? Bo nie tylko uroda (zresztą to rzecz względna) przyciąga ludzi do siebie. Może nie umiesz

Gość Ewaldi
ale nie ma brzydkich kobiet :)

Smuteczek89 ale co ja mam zrobić , żeby ktoś sie we mnie zakochał?! powiedzcie, co, ja potrzebuje tego! ito bardzo -- > może operacje plastyczną ? :D a swoją drogą czemu od razu sie nastawiasz że ktoś ma sie zakochac?? wiesz jak to odstrasza?? jak byś miała dystans do facetow, że chcesz mieć tylko kumpli to zaraz by sie zlecieli :) naprawdę weź wyluzuj bo mało który 21 latek myśli o poważnym związku, oni chcą się bawić

Gość Smuteczek89
chce żeby ktoś mnie pokochal :( przytulil, potrzymał za rękę!! :(

Gość złośliwiec wredziuszek
Ewaldi -- uwierz mi są :) wysłałabym Ci fotke mojej kumpeli to byś się przekonał :)

Gość Smuteczek89
Naprawde bardzo tego potrzebuje :( Kapujecie o co mi chodzi, no nie? tez tak zapewne czasem macie ;(

Gość Ewaldi
fajnie, że masz takie marzenia ale co masz zamiar uczynić w realu ?

Gość Smuteczek89
Nie wiem :( zabić się , w końcu mam już 22 lata prawie! [ w marcu skończe :( cierpię, z powodu tego iż nikt nie chce nawet na mnie spojrzeć :(