Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter...1pyt.

Który typ faceta wolicie dziewczyny ???????????????????????????

Polecane posty

Gość ankieter...1pyt.

Poznajecie kilku facetów , którzy są wami zainteresowani. Oto ich krótka charakterystyka. 1) inteligent. Pracoholik , biznesman , koszulka , krawacik. Zarozumiały , wymagający ale dbający o twoje potrzeby materialne. Urlopowe wycieczki w odległe kraje , modne ciuchy itp. - tego Ci nie odmówi. Często nie ma go w domu , mała z niego pomoc w domowych obowiązkach. Wymaga od ciebie odpowiedzialności , przykładania się do twoich obowiązków , tego żebyś była stanowcza , wiedziała czego chcesz , chętnie wypyta cię o to co robisz. W zamian zaoferuje ci bogate życie , luksus. To taki typowy Pan biznesman. 2) przystojniak. Bawidamek , który bogactwa ci nie zapewni ale liczne imprezy , spotkania z przyjaciółmi , spędzanie czasu poza domem - to na porządku dziennym. Chłopak przystojny , dusza towarzystwa ale jednocześnie mało odpowiedzialny , nie myślący o dzieciach. Wymaga od Ciebie umiejętności beztroskiej zabawy , szaleństwa oferując ci w zamian to samo. Nudy z nim nigdy nie będzie , działo sie będzie oj działo. 3) romantyk. Wpatrzony w ciebie jak w obrazek. Nigdy cię nie zdradzi , zawsze chętnie sie przytuli , pocałuje , powie coś miłego do ucha. Jednocześnie nieśmiały , nie mający zbyt wielu pieniędzy. Zawsze pomoże Ci w domu , chętnie zaopiekuje sie dziećmi. Nie zbyt towarzyski , woli spotkania we dwójkę przy księżycowej pełni niż imprezy , spotkania z przyjaciółmi. Jako zazdrosny chłopak wymaga od ciebie wierności , duzo czułości oferując ci to samo podwójnie. A teraz po dokładnym przeczytaniu tych trzech punktów wybierz moja droga jeden z wariantów i co ważne ! - napisz mniej więcej ile masz lat !!! Nie trudno mi się domyślić że u nastolatek dominował będzie 2 lub 3 punkt a u 30-stek typ nr 1. Może niezupełnie ale kobieta z wiekiem się zmienia więc podajcie swój wiek , chociaż w przybliżeniu :D

Gość lat 21
chyba 3, aczkolwiek najlepszym polaczeniem bylo by 1+3

Gość zielony zakręcony loczek
mam 16 lat, i żaden nie jest idealny, chociaż ideałów nie ma, 3 jest in interesujący, 1 raczej nie, bo kojarzy mi się z takim nieszczęśliwym życiem-ciąglw praca, nie ma go i przepych. 2 jest jak wolny ptak, tu imprezka, tam imprezka...bez odpowiedzialności wygrywa 3 chociaż lepiej jak był by towarzyski:)

Trzeci nigdy w życiu. Umarłabym z nudów. Poza tym facet musi mieć jaja :D , a nie być jak ciepłe kluchy. Stawiam na drugiego. :D

Gość A ja mam 16 16 16
A najbardziej podobaja mi sie panowie nr 1. Nie kazda nastolatka ma sieczke zamiast mozgu

nie no nie 14, mam 20... ale biznesmen to pasuje mi do nastoletnich galerianek i utrzymanek :o :O a ja mam 20 lat i po prostu lubię odpowiedzialnych facetów, nie takich co trwonią kasę od rodziców :/

Gość mamucka
a ja wybieram nr.3

Gość edysia8989
20 lat - wybieram 3 :D

Gość ciekaweeee
ja tam wole swojego. mix z 1,2 i 3